lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
ναι φίλε.Καλησπέρα παίδες,στο fb της Monique Covet καταχωρήθηκε ως κατοικία της η Θεσσαλονίκη.Περνάει κι απο δω το city tour?
ναι φίλε.Καλησπέρα παίδες,στο fb της Monique Covet καταχωρήθηκε ως κατοικία της η Θεσσαλονίκη.Περνάει κι απο δω το city tour?
kserete paidia kana bourdelo me travelia sti thessaloniki?
Palermo , η γνώμη σου για Όλγα ;
Απογοητευθηκες απο την milf και πηρες μπιφτεκακι?Τί παλτό ήταν αυτή η Όλγα???
Σαν αυτά που φορούσαν στην Πίνδο!!!!που λέει και ο Νικόλας!!!
γλυτώσαμε τα 200 και μια χαρά....
και Μάγια είχε το μενού....γεμάτη,αλλά όχι τραγωδία....βυζάρες είχε και λοιπά παχάκια!!!
παλιά μπροστά από το εξοχικό μας(παιδιά) περνούσε ένας τυπάκος με Ντάτσουν με καρπούζια και φώναζε
"όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω"...και μου μεινε!!!
ΥΓ δεν έκατσα ούτε στη Μάγια!
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι χαλια...Στρογγυλουλα ειναι...Σε ποιο παιδακι δεν αρεσουν τα μπιφτεκακια αλλωστε...Εντάξει,δεν είναι χάλια.....γεμάτη αλλά συμμαζεμένη
συν ότι με υποδέχτηκε μόνο με εσώρουχα και δεν κρύφτηκε δηλαδή!!!!όπως πολλές
Σόρυ ρε έρμο αλλά η μάγια μπροστά στην όλγα δεν αξίζει ουτε για να της κρατάει την βαλίτσαΕντάξει,δεν είναι χάλια.....γεμάτη αλλά συμμαζεμένη
συν ότι με υποδέχτηκε μόνο με εσώρουχα και δεν κρύφτηκε δηλαδή!!!!όπως πολλές
Καλησπέρα παίδες,στο fb της Monique Covet καταχωρήθηκε ως κατοικία της η Θεσσαλονίκη.Περνάει κι απο δω το city tour?
αμα η ολγα σου φανηκε 'παλτο' κ η μαγια 'οχι τραγωδια' τοτε κατι δεν παει καλα... !Τί παλτό ήταν αυτή η Όλγα???
Σαν αυτά που φορούσαν στην Πίνδο!!!!που λέει και ο Νικόλας!!!
γλυτώσαμε τα 200 και μια χαρά....
και Μάγια είχε το μενού....γεμάτη,αλλά όχι τραγωδία....βυζάρες είχε και λοιπά παχάκια!!!
Πλλλλάκα με κάνεις; :oΑδέρφια ξέρουμε τίποτα για αυτήν?
χαλι μαύρο??Πλλλλάκα με κάνεις; :o
Ο συγγραφικός όγκος σχετικά μ'αυτήν συναγωνίζεται τον Πάπυρο-Λαρούς-Μπριττάνικαχαλι μαύρο??
Δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω...
Φιλαράκι -αν μιλάς σοβαρά- παίζει νά 'χει καμιά 50-ρια κριτικές δω μέσα... Βάλε Nikita ;)χαλι μαύρο??
Δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω...