raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μπορει να θελει σχεση το μωρο... !Αυτή η kira ρε παιδιά τι μέρος του λόγου είναι?Μου λέει δε κάνω anal,cif,cim.Τότε τι θα κάνουμε μωρή τους ερωτευμένους?
μπορει να θελει σχεση το μωρο... !Αυτή η kira ρε παιδιά τι μέρος του λόγου είναι?Μου λέει δε κάνω anal,cif,cim.Τότε τι θα κάνουμε μωρή τους ερωτευμένους?
Αυτή η kira ρε παιδιά τι μέρος του λόγου είναι?Μου λέει δε κάνω anal,cif,cim.Τότε τι θα κάνουμε μωρή τους ερωτευμένους?
Αυτή η kira ρε παιδιά τι μέρος του λόγου είναι?Μου λέει δε κάνω anal,cif,cim.Τότε τι θα κάνουμε μωρή τους ερωτευμένους?
....θελει μωρε αγκαλιτσες το κοριτσι....αμαν...που θα βρουμε τρυπα να την χωσουμε...ολοι ιδιοι μα ολοι ιδιοι...(το τελευταιο ανηκει σε μια ρωσσιδα..που ηθελε να μου μιλησει για τον σκυλο της...και εγω ηθελα να της το "βουλωσω"..)Αυτή η kira ρε παιδιά τι μέρος του λόγου είναι?Μου λέει δε κάνω anal,cif,cim.Τότε τι θα κάνουμε μωρή τους ερωτευμένους?
Γουρουνια παιδι μου γουρουνια όλοι οι άντρες.......θελει μωρε αγκαλιτσες το κοριτσι....αμαν...που θα βρουμε τρυπα να την χωσουμε...ολοι ιδιοι μα ολοι ιδιοι...(το τελευταιο ανηκει σε μια ρωσσιδα..που ηθελε να μου μιλησει για τον σκυλο της...και εγω ηθελα να της το "βουλωσω"..)
Ηθελε ν'ασημώσεις για να σου πει τα δικά της....θελει μωρε αγκαλιτσες το κοριτσι....αμαν...που θα βρουμε τρυπα να την χωσουμε...ολοι ιδιοι μα ολοι ιδιοι...(το τελευταιο ανηκει σε μια ρωσσιδα..που ηθελε να μου μιλησει για τον σκυλο της...και εγω ηθελα να της το "βουλωσω"..)
Από εμφάνιση τι λέει? Συμμετοχή?
Ελα ντε ;)αμα η ολγα σου φανηκε 'παλτο' κ η μαγια 'οχι τραγωδια' τοτε κατι δεν παει καλα... !
Αυτή την φορά, φρόντισε να την γαμήσεις πριν την ποτίσειςΜετά από 10 μέρες νέκρας,θα πάω εδώ.
Την άλλη φορά,την πότισα τον Δούναβη αλλά δεν την γάμησα,γιατί θα έχανε την πτήση!
Who is the lucky one συντροφε Παλερμο?Μετά από 10 μέρες νέκρας,θα πάω εδώ.
Την άλλη φορά,την πότισα τον Δούναβη αλλά δεν την γάμησα,γιατί θα έχανε την πτήση!
αμα η ολγα σου φανηκε 'παλτο' κ η μαγια 'οχι τραγωδια' τοτε κατι δεν παει καλα... !
σωστοοοος κ δε χωραει αντιλογος... !βρε σειρα αυτη ολγαρα..περασειρα μας ειναι!
Νομίζω έρχεται η ώρα για την άδεια απολύσεως πια...σωστοοοος κ δε χωραει αντιλογος... !
αλλα τα εξωφυλλα της τα χει κανει στο παρελθον... !!!και δεν ειναι κ λιγα... !!!
ετσι το μονο που δεν μπορεις να την προσαψεις ειναι το διακοσμητικο 'παλτο'... !
Σε σχέση με κάτι σουργελα που έρχονται είναι πολύ καλύτερη ;)Νομίζω έρχεται η ώρα για την άδεια απολύσεως πια...