Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Σώθήκαμε......Να τα δεκα-χιλιάσετε μάγκες(500 σελίδες,7500 ποστς)
Πάνω η ενημέρωση,κάτω τα μπάζα και οι τιμές.
Σώθήκαμε......Να τα δεκα-χιλιάσετε μάγκες(500 σελίδες,7500 ποστς)
Το ξέρω ρε συ αλλά είπα να πούμε και τίποτα ευχάριστοΣώθήκαμε......![]()
![]()
![]()
Για τα κέφια της μακεδονομάχου(Mela) κάνα νέο;
Ωραιος Αυτοκρατορα!Αυτά είναι τα ''τυχερά'' alex4nΑλλοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν ανάμεσα σε σιροπιαστά και σοκολατάκια και για εμάς δεν υπήρχε ούτε δεύτερη καπότα
![]()
για να συνεχίσουμε
![]()
2-3 σελιδες, δλδ καμια 20αριά ποστς αφορουν συνευρεσεις με σ/τ....στις αλλες μαλακιες λεμε...Να τα δεκα-χιλιάσετε μάγκες(500 σελίδες,7500 ποστς)
Αυτά είναι τα ''τυχερά'' alex4nΑλλοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν ανάμεσα σε σιροπιαστά και σοκολατάκια και για εμάς δεν υπήρχε ούτε δεύτερη καπότα
![]()
για να συνεχίσουμε
![]()
Τα σοκολατακια,................. με καρυδι????![]()
![]()
![]()
Μπα... με φυστίκι νομίζω!
Imperatore ευγέ για το review γιατί πολλοί πάνε αλλά μετά βαριούνται να μας πούνε δυο λόγια να ξέρουμε τι γίνεται! Ελπίζω η zuzana να συνεχίσει να μας στέλνει τίποτα γιατί φτώχεια καταραμένη.
Ααααααχαχαχαχα εσυ τα δοκιμασες μετα??![]()
Καποτα βρηκε?????![]()
![]()
Ωραιος Αυτοκρατορα!
μια χαρα τα πηγες....ο επομενος καποτα δεν θα ειχε αλλα τουλαχιστον θα εφαγε σοκολατακια!!!
(αυτο παντως με την καποτα παιζει να ειναι και κολπο ενιοτε)
Παντα τετοια!!!![]()
Λες τα σοκολατάκια που έτρωγα χθες να ήταν του Αυτοκράτορα... και το γλάσο;;;; :o :o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό δεν το σκέφτηκα ρε γμτ ότι η ταναπου μπορεί να με ξεγέλασε έτσιΦταίω και εγώ ο λακαμάς που δεν είχα μαζί μου ''εφόδεια''.Πού πάω ξυπόλητος στα αγγούρια να ούμε
![]()
Αξιος, και πολυ ενημερωτικη κριτικη!!! Μπραβο Ιμπερατορ!!! Βλεπω οτι εχει κινηση η Μελα πανω.
Τα σοκολατακια,................. με καρυδι????![]()
![]()
![]()
btw να πας και τιποτα στο κοριτσι να φάει ....
όχι πάλι συροπιαστα βρε, γιατι μας καθονται βαρια στο στομάχι, οταν τα δοκιμαζουμε μετα εμεις!
![]()
![]()
![]()
![]()
αδελφε....?Λες τα σοκολατάκια που έτρωγα χθες να ήταν του Αυτοκράτορα... και το γλάσο;;;; :o :o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αδελφε....?
υπονοεις οτι πηγες? ή πλακα κανεις?
γιατι αν πηγες, επρεπε να μας γραψεις και καμια κουβεντα για ινφο!!!