You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Ρε σεις εχω ξεροψηθει εδω και 3 μερες να παω στο Μελακι, αλλα φοβαμαι την ξενερα....
Αυτη η τρυπα που αναφερετε ολοι στο στηθος δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως ειναι αλλα και ποσο αντιαισθητικη...
Αν ειναι να αντικρυσω κανα βαθουλωμα λες και την πυροβολησαν τη γκομενα τοτε καλυτερα να μην το σκεφτομαι καν να παω... ξενερωνω με αντιαισθητικα σημαδια....
Αυτη η τρυπα που αναφερετε ολοι στο στηθος δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως ειναι αλλα και ποσο αντιαισθητικη...
Αν ειναι να αντικρυσω κανα βαθουλωμα λες και την πυροβολησαν τη γκομενα τοτε καλυτερα να μην το σκεφτομαι καν να παω... ξενερωνω με αντιαισθητικα σημαδια....
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 819
- Πόντοι
- 4.535
Αλλου τα τρως εσύ τα λεφτά σου. Προτιμάς να σε λαδώνουνε
Πάνε και αυτά... κρίση φίλε!!!
Όχι πρόεδρε... πλάκα κάνω... αν πήγαινα εννοείτε ότι θα έγραφα... αλλά που καιρός για κορίτσια. Ας όψεται η τρόικα... Μόλις κατορθώνω και μαζεύω λεφτά δεν έχει κοπέλες. Όταν έχει κοπέλες δεν έχω λεφτά!
Ακριβώς το ίδιο τους τελευταίους μήνες. 2 μήνες πριν και θα χα κλείσει τουλάχιστον μια Μίλα.
Λες να μην μου εχει συμβει και μενα! Μόνο εξι φορες[size=20pt] φετος[/size]!
Nicole
Paris
Alexa και Dolce! το γραφειο τους μου εστειλε και μυνημα να φροντισω να αγορασω εγω αλλιως....
Blair..να διαβασεις και την κριτικουλα που το γραφω
Στην ψιλια!Πήγα και αγόρασα! ΦΜ Φισεμπορα με δικες μου καποτες πηδηξες...αν πηδηξες την ψιλια...
Aφου μου εγινε συνηθεια και κουβαλαω παντα μια 12αδα μαζι μου στα meetings για να
μην κλαιαω μετα.....
γελάμε για να μην κλαιμε....
Nicole
Paris
Alexa και Dolce! το γραφειο τους μου εστειλε και μυνημα να φροντισω να αγορασω εγω αλλιως....
Blair..να διαβασεις και την κριτικουλα που το γραφω
Στην ψιλια!Πήγα και αγόρασα! ΦΜ Φισεμπορα με δικες μου καποτες πηδηξες...αν πηδηξες την ψιλια...
Aφου μου εγινε συνηθεια και κουβαλαω παντα μια 12αδα μαζι μου στα meetings για να
μην κλαιαω μετα.....
γελάμε για να μην κλαιμε....
Αυτά είναι τα ''τυχερά'' alex4n Αλλοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν ανάμεσα σε σιροπιαστά και σοκολατάκια και για εμάς δεν υπήρχε ούτε δεύτερη καπότα για να συνεχίσουμε
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ειπα κι γωΌχι πρόεδρε... πλάκα κάνω... αν πήγαινα εννοείτε ότι θα έγραφα... αλλά που καιρός για κορίτσια. Ας όψεται η τρόικα... Μόλις κατορθώνω και μαζεύω λεφτά δεν έχει κοπέλες. Όταν έχει κοπέλες δεν έχω λεφτά!
εσυ εισαι και απο τους παλιους!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
η αληθεια για την τρυπα:Ρε σεις εχω ξεροψηθει εδω και 3 μερες να παω στο Μελακι, αλλα φοβαμαι την ξενερα....
επειδη εκανε την πλαστικη στηθους στο τεως ΤΕΒΕ, και λογω φτηνων υλικων, ΔΕΝ εβαλε εμφυτευμα σιλικονης, αλλα αεροκαψουλα, που ενιοτε θελει φουσκωμα...εξου και η τρυπα...η υποδοχη της τρομπας...
καταλαβατε?????
(αυτο ρε παιδια ειναι ανεκδοτο που ειπε ο Σερβετας στο Ραδιο Αρβυλα...ΑΛΛΟ πραμα να τον ακους και να τον βλεπεις!!!!)
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Σε αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο που είναι η Mela ήσουν σε δύσκολη θέση. Αμα όμως βρισκόσασταν στα ξενοδοχεία που είναι δίπλα στο σιδηδρομικό σταθμό, τότε θα μπορούσε να κατέβει η κοπέλα και να πάρει προφυλακτικά από την ρεσεψιόν.Αυτό δεν το σκέφτηκα ρε γμτ ότι η ταναπου μπορεί να με ξεγέλασε έτσι Φταίω και εγώ ο λακαμάς που δεν είχα μαζί μου ''εφόδεια''.Πού πάω ξυπόλητος στα αγγούρια να ούμε
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
...και να σου φαει κανα τεταρτο ντυσου/κατεβα/ανεβα/γδυσου....οποτε παλι lose/lose situation...Σε αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο που είναι η Mela ήσουν σε δύσκολη θέση. Αμα όμως βρισκόσασταν στα ξενοδοχεία που είναι δίπλα στο σιδηδρομικό σταθμό, τότε θα μπορούσε να κατέβει η κοπέλα και να πάρει προφυλακτικά από την ρεσεψιόν.
καλυτερα να εχεις πυρομαχικα μαζι σου.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 819
- Πόντοι
- 4.535
καλυτερα να εχεις πυρομαχικα μαζι σου.
Ποτέ στη μάχη χωρίς κράνος όπως λέγαμε παλιότερα...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ Alzheimer!
Πόσο γρηγορα μπορειτε να μαντεψετε/διαβασετε τις παρακατω λεξεις?
1. S_X
2. F_ _K
3. P_N_S
4. PU_S_
5. _ _NDOM
6. BOO_S
Απαντησεις:
1. SIX
2. FORK
3. PANTS
4. PULSE
5. RANDOM
6. BOOKS
χμμμμμ...ολες λαθος τις βρηκατε, ε?
ΔΕΝ εχετε προβλημα με Alzheimer,
έχετε σοβαρο προβλημα με το SEX !!!!!!!!
Πόσο γρηγορα μπορειτε να μαντεψετε/διαβασετε τις παρακατω λεξεις?
1. S_X
2. F_ _K
3. P_N_S
4. PU_S_
5. _ _NDOM
6. BOO_S
Απαντησεις:
1. SIX
2. FORK
3. PANTS
4. PULSE
5. RANDOM
6. BOOKS
χμμμμμ...ολες λαθος τις βρηκατε, ε?
ΔΕΝ εχετε προβλημα με Alzheimer,
έχετε σοβαρο προβλημα με το SEX !!!!!!!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
χμμμμ....Στο 3. που απάντησα PUNKS έχω θέμα;;;
δεν ξερω...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
τα upcomings του βγαινουν καθε Πεμπτη...αλλα ενιοτε ενημερωνονται ως αργα...o zuzunas μας ξεχασε για την αλλη εβδομαδα αν και δουλεψε αρκετα η μελενια!
βλεπω μηδενικες αφιξεις ... :S :S :S
Οποτε μπορει κατι να αλλαξει...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αφιερωμενο στην ΜΕΛΑ που μας λεει γεια!o zuzunas μας ξεχασε για την αλλη εβδομαδα αν και δουλεψε αρκετα η μελενια!
βλεπω μηδενικες αφιξεις ... :S :S :S
Καλα σιγουρα! Ολα ειναι ρευστα...
Για αθηνα βγηκαν ήδη! milfοκατασταση και μετρια πραγματα...για εμας δεν βλεπω τιποτις...
Για αθηνα βγηκαν ήδη! milfοκατασταση και μετρια πραγματα...για εμας δεν βλεπω τιποτις...
τα upcomings του βγαινουν καθε Πεμπτη...αλλα ενιοτε ενημερωνονται ως αργα...
Οποτε μπορει κατι να αλλαξει...
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
Μπορεί να μας στείλει και κάποιες που είναι τώρα Αθήνα, όπως έκανε και με τις κοπέλες που ήρθαν αυτή την εβδομάδαΚαλα σιγουρα! Ολα ειναι ρευστα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K