Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Αλλου τα τρως εσύ τα λεφτά σου. Προτιμάς να σε λαδώνουνε

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Ρε σεις εχω ξεροψηθει εδω και 3 μερες να παω στο Μελακι, αλλα φοβαμαι την ξενερα....
Αυτη η τρυπα που αναφερετε ολοι στο στηθος δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως ειναι αλλα και ποσο αντιαισθητικη...
Αν ειναι να αντικρυσω κανα βαθουλωμα λες και την πυροβολησαν τη γκομενα τοτε καλυτερα να μην το σκεφτομαι καν να παω... ξενερωνω με αντιαισθητικα σημαδια....

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Όχι πρόεδρε... πλάκα κάνω... αν πήγαινα εννοείτε ότι θα έγραφα... αλλά που καιρός για κορίτσια. Ας όψεται η τρόικα... Μόλις κατορθώνω και μαζεύω λεφτά δεν έχει κοπέλες. Όταν έχει κοπέλες δεν έχω λεφτά!

Ακριβώς το ίδιο τους τελευταίους μήνες. 2 μήνες πριν και θα χα κλείσει τουλάχιστον μια Μίλα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Λες να μην μου εχει συμβει και μενα! Μόνο εξι φορες[size=20pt] φετος[/size]!
Nicole
Paris
Alexa και Dolce! το γραφειο τους μου εστειλε και μυνημα να φροντισω να αγορασω εγω αλλιως....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Blair..να διαβασεις και την κριτικουλα που το γραφω
Στην ψιλια!Πήγα και αγόρασα!  ΦΜ Φισεμπορα με δικες μου καποτες πηδηξες...αν πηδηξες την ψιλια...
Aφου μου εγινε συνηθεια και κουβαλαω παντα μια 12αδα μαζι μου στα meetings για να
μην κλαιαω μετα.....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
γελάμε για να μην κλαιμε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά είναι τα ''τυχερά'' alex4n :2funny:Αλλοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν ανάμεσα σε σιροπιαστά και σοκολατάκια και για εμάς δεν υπήρχε ούτε δεύτερη καπότα :headbang: :headbang: για να συνεχίσουμε :knockinb:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
α και στην patricia αλλα πηραμε δανεικια απο την Νicole και συνεχισαμε!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Όχι πρόεδρε... πλάκα κάνω... αν πήγαινα εννοείτε ότι θα έγραφα... αλλά που καιρός για κορίτσια. Ας όψεται η τρόικα... Μόλις κατορθώνω και μαζεύω λεφτά δεν έχει κοπέλες. Όταν έχει κοπέλες δεν έχω λεφτά!
ειπα κι γω  :rockon:
εσυ εισαι και απο τους παλιους!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ρε σεις εχω ξεροψηθει εδω και 3 μερες να παω στο Μελακι, αλλα φοβαμαι την ξενερα....
Αυτη η τρυπα που αναφερετε ολοι στο στηθος δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως ειναι αλλα και ποσο αντιαισθητικη...
Αν ειναι να αντικρυσω κανα βαθουλωμα λες και την πυροβολησαν τη γκομενα τοτε καλυτερα να μην το σκεφτομαι καν να παω... ξενερωνω με αντιαισθητικα σημαδια....
η αληθεια για την τρυπα:
επειδη εκανε την πλαστικη στηθους στο τεως ΤΕΒΕ, και λογω φτηνων υλικων, ΔΕΝ εβαλε εμφυτευμα σιλικονης, αλλα αεροκαψουλα, που ενιοτε θελει φουσκωμα...εξου και η τρυπα...η υποδοχη της τρομπας...
καταλαβατε?????

:2funny: :2funny:

(αυτο ρε παιδια ειναι ανεκδοτο που ειπε ο Σερβετας στο Ραδιο Αρβυλα...ΑΛΛΟ πραμα να τον ακους και να τον βλεπεις!!!!)

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Αυτό δεν το σκέφτηκα ρε γμτ ότι η ταναπου μπορεί να με ξεγέλασε έτσι :headbang:Φταίω και εγώ ο λακαμάς που δεν είχα μαζί μου ''εφόδεια''.Πού πάω ξυπόλητος στα αγγούρια να ούμε :jerking:
Σε αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο που είναι η Mela ήσουν σε δύσκολη θέση. Αμα όμως βρισκόσασταν στα ξενοδοχεία που είναι δίπλα στο σιδηδρομικό σταθμό, τότε θα μπορούσε να κατέβει η κοπέλα και να πάρει προφυλακτικά από την ρεσεψιόν.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Σε αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο που είναι η Mela ήσουν σε δύσκολη θέση. Αμα όμως βρισκόσασταν στα ξενοδοχεία που είναι δίπλα στο σιδηδρομικό σταθμό, τότε θα μπορούσε να κατέβει η κοπέλα και να πάρει προφυλακτικά από την ρεσεψιόν.
...και να σου φαει κανα τεταρτο ντυσου/κατεβα/ανεβα/γδυσου....οποτε παλι lose/lose situation...
καλυτερα να εχεις πυρομαχικα μαζι σου.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
:offtopic:  ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ Alzheimer!

Πόσο γρηγορα μπορειτε να μαντεψετε/διαβασετε τις παρακατω λεξεις?
1. S_X
2. F_ _K
3. P_N_S
4. PU_S_
5. _ _NDOM
6. BOO_S

Απαντησεις:
1. SIX
2. FORK
3. PANTS
4. PULSE
5. RANDOM
6. BOOKS

χμμμμμ...ολες λαθος τις βρηκατε, ε?

ΔΕΝ εχετε προβλημα με Alzheimer,
έχετε σοβαρο προβλημα με το SEX  !!!!!!!!

:2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
819
Πόντοι
4.535
Στο 3. που απάντησα PUNKS έχω θέμα;;;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
o zuzunas μας ξεχασε για την αλλη εβδομαδα αν και δουλεψε αρκετα η μελενια! :headbang: :headbang:
βλεπω μηδενικες αφιξεις ... :S :S :S

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
o zuzunas μας ξεχασε για την αλλη εβδομαδα αν και δουλεψε αρκετα η μελενια! :headbang: :headbang:
βλεπω μηδενικες αφιξεις ... :S :S :S
τα upcomings του βγαινουν καθε Πεμπτη...αλλα ενιοτε ενημερωνονται ως αργα...
Οποτε μπορει κατι να αλλαξει...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Καλα σιγουρα! Ολα ειναι ρευστα...
Για αθηνα βγηκαν ήδη! milfοκατασταση και μετρια πραγματα...για εμας δεν βλεπω τιποτις... :grin: :grin:
τα upcomings του βγαινουν καθε Πεμπτη...αλλα ενιοτε ενημερωνονται ως αργα...
Οποτε μπορει κατι να αλλαξει...

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Καλα σιγουρα! Ολα ειναι ρευστα...
Για αθηνα βγηκαν ήδη! milfοκατασταση και μετρια πραγματα...για εμας δεν βλεπω τιποτις... :grin: :grin:
Μπορεί να μας στείλει και κάποιες που είναι τώρα Αθήνα, όπως έκανε και με τις κοπέλες που ήρθαν αυτή την εβδομάδα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom