Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Σώθήκαμε......Να τα δεκα-χιλιάσετε μάγκες(500 σελίδες,7500 ποστς)
Πάνω η ενημέρωση,κάτω τα μπάζα και οι τιμές.
Σώθήκαμε......Να τα δεκα-χιλιάσετε μάγκες(500 σελίδες,7500 ποστς)
Το ξέρω ρε συ αλλά είπα να πούμε και τίποτα ευχάριστοΣώθήκαμε......
Για τα κέφια της μακεδονομάχου(Mela) κάνα νέο;
Ωραιος Αυτοκρατορα!Αυτά είναι τα ''τυχερά'' alex4n Αλλοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν ανάμεσα σε σιροπιαστά και σοκολατάκια και για εμάς δεν υπήρχε ούτε δεύτερη καπότα για να συνεχίσουμε
2-3 σελιδες, δλδ καμια 20αριά ποστς αφορουν συνευρεσεις με σ/τ....στις αλλες μαλακιες λεμε...Να τα δεκα-χιλιάσετε μάγκες(500 σελίδες,7500 ποστς)
Αυτά είναι τα ''τυχερά'' alex4n Αλλοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν ανάμεσα σε σιροπιαστά και σοκολατάκια και για εμάς δεν υπήρχε ούτε δεύτερη καπότα για να συνεχίσουμε
Τα σοκολατακια,................. με καρυδι????
Μπα... με φυστίκι νομίζω!
Imperatore ευγέ για το review γιατί πολλοί πάνε αλλά μετά βαριούνται να μας πούνε δυο λόγια να ξέρουμε τι γίνεται! Ελπίζω η zuzana να συνεχίσει να μας στέλνει τίποτα γιατί φτώχεια καταραμένη.
Ααααααχαχαχαχα εσυ τα δοκιμασες μετα??
Καποτα βρηκε?????
Ωραιος Αυτοκρατορα!
μια χαρα τα πηγες....ο επομενος καποτα δεν θα ειχε αλλα τουλαχιστον θα εφαγε σοκολατακια!!!
(αυτο παντως με την καποτα παιζει να ειναι και κολπο ενιοτε)
Παντα τετοια!!!
Λες τα σοκολατάκια που έτρωγα χθες να ήταν του Αυτοκράτορα... και το γλάσο;;;; :o :o
Αυτό δεν το σκέφτηκα ρε γμτ ότι η ταναπου μπορεί να με ξεγέλασε έτσι Φταίω και εγώ ο λακαμάς που δεν είχα μαζί μου ''εφόδεια''.Πού πάω ξυπόλητος στα αγγούρια να ούμε
Αξιος, και πολυ ενημερωτικη κριτικη!!! Μπραβο Ιμπερατορ!!! Βλεπω οτι εχει κινηση η Μελα πανω.
Τα σοκολατακια,................. με καρυδι????
btw να πας και τιποτα στο κοριτσι να φάει ....
όχι πάλι συροπιαστα βρε, γιατι μας καθονται βαρια στο στομάχι, οταν τα δοκιμαζουμε μετα εμεις!
αδελφε....?Λες τα σοκολατάκια που έτρωγα χθες να ήταν του Αυτοκράτορα... και το γλάσο;;;; :o :o
αδελφε....?
υπονοεις οτι πηγες? ή πλακα κανεις?
γιατι αν πηγες, επρεπε να μας γραψεις και καμια κουβεντα για ινφο!!!