Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σου έλυσε την απορια ο Imperatore !Αξιος μαχητης του thread! :rockon: :rockon: btw να πας και τιποτα στο κοριτσι να φάει ....
όχι πάλι συροπιαστα  βρε, γιατι μας καθονται βαρια στο στομάχι, οταν τα δοκιμαζουμε μετα εμεις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τα κέφια της μακεδονομάχου(Mela) κάνα νέο;

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Αυτά είναι τα ''τυχερά'' alex4n :2funny:Αλλοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν ανάμεσα σε σιροπιαστά και σοκολατάκια και για εμάς δεν υπήρχε ούτε δεύτερη καπότα :headbang: :headbang: για να συνεχίσουμε :knockinb:

spuros31

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Imperatore ευγέ για το review γιατί πολλοί πάνε αλλά μετά βαριούνται να μας πούνε δυο λόγια να ξέρουμε τι γίνεται! Ελπίζω η zuzana να συνεχίσει να μας στέλνει τίποτα γιατί φτώχεια καταραμένη.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αυτά είναι τα ''τυχερά'' alex4n :2funny:Αλλοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν ανάμεσα σε σιροπιαστά και σοκολατάκια και για εμάς δεν υπήρχε ούτε δεύτερη καπότα :headbang: :headbang: για να συνεχίσουμε :knockinb:
Ωραιος Αυτοκρατορα!
μια χαρα τα πηγες....ο επομενος καποτα δεν θα ειχε αλλα τουλαχιστον θα εφαγε σοκολατακια!!!  :2funny:

(αυτο παντως με την καποτα παιζει να ειναι και κολπο ενιοτε)

Παντα τετοια!!!  :rockon:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Να τα δεκα-χιλιάσετε μάγκες(500 σελίδες,7500 ποστς)
Πάνω η ενημέρωση,κάτω τα μπάζα και οι τιμές.
2-3 σελιδες, δλδ καμια 20αριά ποστς αφορουν συνευρεσεις με σ/τ....στις αλλες μαλακιες λεμε... :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Αξιος, και πολυ ενημερωτικη κριτικη!!! Μπραβο Ιμπερατορ!!! Βλεπω οτι εχει κινηση η Μελα πανω. :grin:

Τα σοκολατακια,................. με καρυδι????  :2funny: :2funny: :2funny:

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Imperatore ευγέ για το review γιατί πολλοί πάνε αλλά μετά βαριούνται να μας πούνε δυο λόγια να ξέρουμε τι γίνεται! Ελπίζω η zuzana να συνεχίσει να μας στέλνει τίποτα γιατί φτώχεια καταραμένη.

Να'σαι καλά παίχτη,εδώ είμαστε όλοι μαζί για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Ωραιος Αυτοκρατορα!
μια χαρα τα πηγες....ο επομενος καποτα δεν θα ειχε αλλα τουλαχιστον θα εφαγε σοκολατακια!!!  :2funny:

(αυτο παντως με την καποτα παιζει να ειναι και κολπο ενιοτε)

Παντα τετοια!!!  :rockon:

Αυτό δεν το σκέφτηκα ρε γμτ ότι η ταναπου μπορεί να με ξεγέλασε έτσι :headbang:Φταίω και εγώ ο λακαμάς που δεν είχα μαζί μου ''εφόδεια''.Πού πάω ξυπόλητος στα αγγούρια να ούμε :jerking:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτό δεν το σκέφτηκα ρε γμτ ότι η ταναπου μπορεί να με ξεγέλασε έτσι :headbang:Φταίω και εγώ ο λακαμάς που δεν είχα μαζί μου ''εφόδεια''.Πού πάω ξυπόλητος στα αγγούρια να ούμε :jerking:

Στην επομενη παιχτη.......... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• magnumXL.jpg
    magnumXL.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Imperatore

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
Αξιος, και πολυ ενημερωτικη κριτικη!!! Μπραβο Ιμπερατορ!!! Βλεπω οτι εχει κινηση η Μελα πανω. :grin:

Τα σοκολατακια,................. με καρυδι????  :2funny: :2funny: :2funny:

Ευχαριστώ Lucent61,ειλικρινά και εγώ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο busy οι δύο ρουμάνες.Αλλά από την άλλη δεν έχει και κάτι άλλο αξιόλογο τουλάχιστον όσο αφορά τουρίστριες.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Aλεξ, σιροπιαστά εγώ ποτέ! Με τον ξανθιώτη έχω σύμβαση & κάνα τρίγωνο Ελενίδη για κάποιες που τα ζήτησαν!
Επίσης ποτέ με το καλημέρα!  ;)  :grin:
btw να πας και τιποτα στο κοριτσι να φάει ....
όχι πάλι συροπιαστα  βρε, γιατι μας καθονται βαρια στο στομάχι, οταν τα δοκιμαζουμε μετα εμεις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Λες τα σοκολατάκια που έτρωγα χθες να ήταν του Αυτοκράτορα... και το γλάσο;;;;   :o :o

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αδελφε....?
υπονοεις οτι πηγες?  ή πλακα κανεις?
γιατι αν πηγες, επρεπε να μας γραψεις και καμια κουβεντα για ινφο!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
αδελφε....?
υπονοεις οτι πηγες?  ή πλακα κανεις?
γιατι αν πηγες, επρεπε να μας γραψεις και καμια κουβεντα για ινφο!!!

Όχι πρόεδρε... πλάκα κάνω... αν πήγαινα εννοείτε ότι θα έγραφα... αλλά που καιρός για κορίτσια. Ας όψεται η τρόικα... Μόλις κατορθώνω και μαζεύω λεφτά δεν έχει κοπέλες. Όταν έχει κοπέλες δεν έχω λεφτά!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom