You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Στείλτε κάνα mail μήπως φάμε μελοκούλουρο από βδομάδα! ;)
Μπορεί να μας στείλει και κάποιες που είναι τώρα Αθήνα, όπως έκανε και με τις κοπέλες που ήρθαν αυτή την εβδομάδα
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
yes...yes...Honey!!!Στείλτε κάνα mail μήπως φάμε μελοκούλουρο από βδομάδα! ;)
Imperatore
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
α και στην patricia αλλα πηραμε δανεικια απο την Νicole και συνεχισαμε!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αν αυτό δεν λέγεται κρίση,αναρωτιέμαι τί λέγεται
Imperatore
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Σε αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο που είναι η Mela ήσουν σε δύσκολη θέση. Αμα όμως βρισκόσασταν στα ξενοδοχεία που είναι δίπλα στο σιδηδρομικό σταθμό, τότε θα μπορούσε να κατέβει η κοπέλα και να πάρει προφυλακτικά από την ρεσεψιόν.
Και να φαντστείς σταμάτησα στο περιπτέρο για να αγοράσω τσίχλες(καπνίζω γαρ) αλλά δεν πήγε το μυαλό μου ρε γμτ ότι θα πάθω τέτοιο χουνέρι.
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Eσύ γιατί δεν πας ρε Παίχτη;
Εγώ διάλεξα βυζιά αντί για κώλο κι ίσως νά 'κανα λάθος!
Αν εγω σας πω να πάτε στην άλλη και βεβαια μονο αν την παρετε με 200 και 70 το κουλουρι !
θα παρεξηγηθειτε? η θα σας πεσουν τα μουτρα αν δεν πηδηξετε πλατεια και
πατε πιο δυτικα!
ποιος βρε σου ειπε οτι δεν πηγα? επειδη δεν εγραψα κριτικη?
αχ βρε φτερουγα...
για τα βυζια εχεις δικιο η πιτσιρικα δεν εχει μεγάλα!Αλλά και της άλλης που πήγες ειναι αντιαισθητικα αν και έχουν τρυπα για φουσκωμα!
αχ βρε φτερουγα...
για τα βυζια εχεις δικιο η πιτσιρικα δεν εχει μεγάλα!Αλλά και της άλλης που πήγες ειναι αντιαισθητικα αν και έχουν τρυπα για φουσκωμα!
Eσύ γιατί δεν πας ρε Παίχτη;
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Eδώ οφείλεις να γράφεις, παίχτη!
ποιος βρε σου ειπε οτι δεν πηγα? επειδη δεν εγραψα κριτικη?
αχ βρε φτερουγα...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δεν είχα πρόβλημα με την "τρύπα" που λέτε! Σώμα θα της έβαζα 7,5 - 8 !Αλλά και της άλλης που πήγες ειναι αντιαισθητικα αν και έχουν τρυπα για φουσκωμα!
7αρι ειναι και η πιτσιρικα! μικρο βυζάκι! λεπτουλα μαυρισμενη πολυ καθαρη! εκανε ντους αναμεσα στις μπαλες!
λιγο τα δοντακια της θελουν περιποιηση! κατα τα άλλα καλουτσικο service χωρις να ειναι και κορυφαίο ct!
vfm στα 200 !
Η mela καθοτι ρουμανα καρυφαια πίπα!
λιγο τα δοντακια της θελουν περιποιηση! κατα τα άλλα καλουτσικο service χωρις να ειναι και κορυφαίο ct!
vfm στα 200 !
Η mela καθοτι ρουμανα καρυφαια πίπα!
Αδελφέ μου γραφουμε μόνο οι ιδιοι και οι ιδιοι ας γραψει και κάνας άλλος! δεν διεκδικω το αλαθητο ουτε και πρεπει να μιλαμε μονο 3-4 και οι υπολοιποι απλά να διαβαζουν το θρεντ και να στελνουν πμ! απο την συμμετοχη ολών θα γινει πιο καλο το θρεντ και θα γλιτωσουμε απο τις μουφες!
άσε που εχουν και οι δυο κριτικες και μιλησε και ο προεδρος!
Eδώ οφείλεις να γράφεις, παίχτη!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
βεβαιως συμφωνω...Αδελφέ μου γραφουμε μόνο οι ιδιοι και οι ιδιοι ας γραψει και κάνας άλλος! δεν διεκδικω το αλαθητο ουτε και πρεπει να μιλαμε μονο 3-4 και οι υπολοιποι απλά να διαβαζουν το θρεντ και να στελνουν πμ! απο την συμμετοχη ολών θα γινει πιο καλο το θρεντ και θα γλιτωσουμε απο τις μουφες!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Eίναι σα να μου λες επειδ' είμαστε λίγοι να το βάλουμε στα πόδια...δε σε καταλαβαίνω, ειλικρινά!
Προσωπικά δεν απαντώ σε pm... αλεξιπτωτιστών!
Προσωπικά δεν απαντώ σε pm... αλεξιπτωτιστών!
Αδελφέ μου γραφουμε μόνο οι ιδιοι και οι ιδιοι ας γραψει και κάνας άλλος! δεν διεκδικω το αλαθητο ουτε και πρεπει να μιλαμε μονο 3-4 και οι υπολοιποι απλά να διαβαζουν το θρεντ και να στελνουν πμ! απο την συμμετοχη ολών θα γινει πιο καλο το θρεντ και θα γλιτωσουμε απο τις μουφες!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Ελπίζω μόνο για το τελευταίο, όπου ουδείς θα μπορούσε να διαφωνήσει...βεβαιως συμφωνω...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
όλοι οι "παλιοί" περνάνε ανάλογες αρνητικές φάσεις.Αδελφέ μου γραφουμε μόνο οι ιδιοι και οι ιδιοι ας γραψει και κάνας άλλος! δεν διεκδικω το αλαθητο ουτε και πρεπει να μιλαμε μονο 3-4 και οι υπολοιποι απλά να διαβαζουν το θρεντ και να στελνουν πμ! απο την συμμετοχη ολών θα γινει πιο καλο το θρεντ και θα γλιτωσουμε απο τις μουφες!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
σε ολα οσα λεει συμφωνω....Ελπίζω μόνο για το τελευταίο, όπου ουδείς θα μπορούσε να διαφωνήσει...
ΑΛΛΑ και με σενα συμφωνω...μη το διαλυσουμε τωρα μετα απο τοσο καιρο επειδη καποιοι δεν γραφουν!
Οσο για κομητες που ρωτανε μονο οταν θα μαμησουν, και ειδικα με pm, ΔΕΝ απανταω ποτε...Ολοι ομως ειναι ευπροσδεκτοι στην κοινοτητα μας, εδω φανερα, στο θρεντ....ανοιχτοι ειμαστε και με καλη καρδια!
Οποτε κι εγω συστηνω στον Αλεξ να αναθεωρησει...εξαλλου μεταξυ μας γραφομαστε και διαβαζομαστε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K