οπως μπηκα στο δωματιο ετσι βγηκα...δεν βλεπετε η γκομενα..Παιδες, σας ερχεται ενα Τσεχικο μωρο που δεν γνωριζω πολλα αλλα εχω ενα ενδιαφερον. Αν περασει κανεις ας γραψει και για τους υπολοιπους μια εντυπωση!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
μιλάς σοβαρά? σήμερα μιλούσα μέσω skype με το πρακτορείο και μου μιλούσε για μοντέλο. αφού του ζήτησα καλύτερη τιμή και μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί οι κοπέλες του είναι μοντέλα. Καλά έκανες και έφυγες αν έιναι μπάζο. δεν θα πληρώνουμε τζάμπα. Ψιλομετανοιώνω μόνο που δεν επισκέφθηκα την Liza. ξέρει κανείς τίποτα από πρώτο χέρι?οπως μπηκα στο δωματιο ετσι βγηκα...δεν βλεπετε η γκομενα..
λιζα και αλινα ειναι και τα δυο πολυ σουπερ μωρα..ψαξε πιο πανω και θα βρεις λινκ με κριτικες..μην ανησυχεις παντως..παιζει να ξαναρθουν..η αλινα κατα την γνωμη μου λιγο πιο ομορφη.αυτα.μιλάς σοβαρά? σήμερα μιλούσα μέσω skype με το πρακτορείο και μου μιλούσε για μοντέλο. αφού του ζήτησα καλύτερη τιμή και μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί οι κοπέλες του είναι μοντέλα. Καλά έκανες και έφυγες αν έιναι μπάζο. δεν θα πληρώνουμε τζάμπα. Ψιλομετανοιώνω μόνο που δεν επισκέφθηκα την Liza. ξέρει κανείς τίποτα από πρώτο χέρι?
έχεις πάρει μία από τις δύολιζα και αλινα ειναι και τα δυο πολυ σουπερ μωρα..ψαξε πιο πανω και θα βρεις λινκ με κριτικες..μην ανησυχεις παντως..παιζει να ξαναρθουν..η αλινα κατα την γνωμη μου λιγο πιο ομορφη.αυτα.
και τις δυο . ξεχωριστα.η αλινα ειναι πιο ομορφη αλλα με την λιζα νομιζω ειχα καλυτερη χημεια. και οι δυο παντως ειναι για GFE καταστασεις.έχεις πάρει μία από τις δύο
με πρόλαβεςέχεις πάρει μία από τις δύο
και τις δύο
εξαρτάται τι θέλεις η μία έχει καλύτερη εμφάνιση η άλλη δίνει κουλούρι
ψάξε πιο πριν και δες και τι έγραψε ο tres
πάντως κριτικές δεν βλέπω παίχτες ....
τι μου κάνεις τώρα? μαχαιριά στην καρδιά. Το σκεφτόμουν για σήμερα αλλά έκανα πίσω. δεν είδα και καμιά κριτική να παίζει αυτές τις μέρες...αμαρτίακαι τις δυο . ξεχωριστα.η αλινα ειναι πιο ομορφη αλλα με την λιζα νομιζω ειχα καλυτερη χημεια. και οι δυο παντως ειναι για GFE καταστασεις.
προφανως εγώ δεν σε καλύπτω οπότε πας και μας γράφεις την δική σου εκθεσούλα
Καταρχήν πρέπει να πω ότι μπορεί να έχω λίγο αρνητική προδιάθεση απέναντι της
Το γιατί…να διαβάσετε την τελευταία της κριτική σαν stella. Άλλα μια που οι μόνες δοκιμασμένες σίγουρες και καλές επιλογές ήταν αυτή και η Emily, είναι και ωραίες οι photo του προέδρου είπα να της δώσω μία δεύτερη ευκαιρία. Πάντως προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν ακριβής και κατατοπιστικός από εκεί και πέρα βγάζετε συμπεράσματα μόνοι σας.
Εμφάνιση αυτό που βλέπετε στις photo μια όμορφη νέα κοπέλα που η ρωσική καταγωγή της κάνει μπαμ από χιλιόμετρα μακριά .Πολύ όμορφο πρόσωπο, ωραία μάτια σώμα όχι πολύ γυμνασμένο αλλά καλό με καλό σιλικονούχο στήθος. Απαλή επιδερμίδα όμορφο καθαρό νινάκι. Έχει και αρκετά tattoo που της αρέσουν πολύ, στη πλάτη στο χέρι πίσω από το αυτί και στην φτέρνα. Με υποδέχτηκε με μία κόκκινη ρόμπα , δεν ζήτησα κάποιο dresscode δεν με ενόχλησε , δεν με πείραξε (για να μην έχω τα ίδια με κάποια άλλη κάπου αλλού).
Έχει ωραίο χαμόγελο είναι γενικά πρόσχαρη και φιλική αλλά πάσχει λίγο στα αγγλικά της που ναι μεν μπορείς να συνεννοηθείς αλλά δεν είναι για να πεις πολλά περισσότερα, νευριάζει και αν τη ρωτάς πολλά.
Πάντως ρωτήστε την τι σκοπεύει να κάνει στα πεντηκοστά της γενέθλια.
Καλούτσικα προκαταρκιτα χαδάκια φιλάκια στο κορμί απαλές δαγκωνιές που δεν αφήνουν σημάδια(βασικό).Στο γλείψιμο αντιδρά και αυτή αλλά δεν αφήνει δάχτυλα πουθενά ούτε μπρος πόσο δε πίσω. Φιλάκια δεν δίνει, κάνα κλεφτό μόνο με τα καλοσχηματισμένα της χείλη. Της κάνει εντύπωση που τα ζητάμε επίμονα, άσε δε για
Το anal που το έβγαλε εντελώς από τα services.Λέει ότι δεν το έκανε ποτέ αλλά έχω πάρα πολλές αμφιβολίες για αυτό. Αφού όμως δεν της αρέσει τέλος…
Πίπα καλή με σάλιο χωρίς φτυσίματα και χωρίς πολύ deep throat .Δεν χρησιμοποιεί χέρια αλλά και χωρίς πολλή χρήση της γλώσσας, θα μπορούσε να κάνει και άλλα… Καλή περιποίηση στα @@, αλλά μερικές φορές λίγο άγαρμπη . Όταν προσπαθεί να σε τελειώσει με CIM βάζει και λίγο δόντι. Στο σεξ καλή με συμμετοχή, με πολλές αλλαγές στάσεων και βογκητά σου προσφέρει πολλά. Είναι σίγουρα GFE στην όλη της συμμετοχή και συμπεριφορά, που σίγουρα θα μπορούσε να σου βγάλει και περισσότερα πράγματα αν όμως προσπαθούσε λίγο ακόμα και δεν βασιζόταν στην καλή της εμφάνιση. Πάντως στα 250 E και αφού δεν υπάρχουν extra ίσως να είναι μία καλή εναλλακτική λύση. Στην Αθήνα θα ήταν μία καλή δεύτερη επιλογή στην Θεσσαλονίκη ίσως και μία καλή πρώτη λόγω της σχετικής φτώχιας των επιλογών εδώ. Πάντως θα ήθελα το δύωρο να είναι στα 350 Ε και όχι στα 400 Ε.
Σημ. πείτε της να κλείσει το γμν το κινητό!
Να περνάτε καλά παίχτες!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Παίχτη, δεν παίζεσαι!!! Ούτε το "Ομορφη Θεσσαλονίκη" δε σε συγκίνησε εσένα!!! Δηλ.ΠΟΥ ψάχνεις για κριτική; Στην TV;!!!τι μου κάνεις τώρα? μαχαιριά στην καρδιά. Το σκεφτόμουν για σήμερα αλλά έκανα πίσω. δεν είδα και καμιά κριτική να παίζει αυτές τις μέρες...αμαρτία
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Ρε παιδια,μη με πείτε εξυπνάκια αλλά σε ανεξάρτητη για 2ωρο ποτέ μου δεν έδωσα πάνω από 350...κι ούτε πόρτα έχω φάει, ακόμα & σε πρώτη συνάντηση,άσε στις επαναληπτικές που με 350 χοροπηδάνε ακόμη κι οι ντίβες!!!... Πάντως θα ήθελα το δύωρο να είναι στα 350 Ε και όχι στα 400 Ε.Σημ. πείτε της να κλείσει το γμν το κινητό!
Να περνάτε καλά παίχτες!
Ααα, για να τα λέω όλα η Λολίτα μια φορά αρνήθηκε & την έβαλα black list τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη.
Τα πρακτορεία πολλές φορές μου αρνήθηκαν(ειδικά το GES) αλλά δε χαλάστηκα κιόλας!
δεν έβαλες μόνο εσυ φίλε την Lolita στην black list πάρα πολυς κόσμος το έκανε...Ρε παιδια,μη με πείτε εξυπνάκια αλλά σε ανεξάρτητη για 2ωρο ποτέ μου δεν έδωσα πάνω από 350...κι ούτε πόρτα έχω φάει, ακόμα & σε πρώτη συνάντηση,άσε στις επαναληπτικές που με 350 χοροπηδάνε ακόμη κι οι ντίβες!!!
Ααα, για να τα λέω όλα η Λολίτα μια φορά αρνήθηκε & την έβαλα black list τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη.
Τα πρακτορεία πολλές φορές μου αρνήθηκαν(ειδικά το GES) αλλά δε χαλάστηκα κιόλας!
τώρα αν υπάρχει προσφορα και δυνατότητα επιλογών θα γίνουν και πιο λογικες οι τιμες
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Όντως εδώ μέσα όλοι έχουν πουν τα καλύτερα Δεν την έχω συναντήσει δεν μιλάω εξ ιδίας πείρας, έχει τύχει μόνο να την δω στο ξενοδοχείο που έρχεται όταν είναι στην Αθήνα
στο σαιτ του Ζου, ανακοινωθηκε η επερχομενη νεα αφιξη για την πολη μας....Απο τα κορυφαια σε σερβις εσκορτς οπως λεγεται...Αυτην, θα την κανω μπουκ...(την Λολα οχι).
εγώ ήθελα να συναντήσω τη Liza και όχι την Alena. και όχι φυσικά για 2 ημέρες...άλλη η συμπεριφορά στις δύο μέρες και άλλη στις δύο ώρεςΡε παιδια,μη με πείτε εξυπνάκια αλλά σε ανεξάρτητη για 2ωρο ποτέ μου δεν έδωσα πάνω από 350...κι ούτε πόρτα έχω φάει, ακόμα & σε πρώτη συνάντηση,άσε στις επαναληπτικές που με 350 χοροπηδάνε ακόμη κι οι ντίβες!!!
εγώ ήθελα να συναντήσω τη Liza και όχι την Alena. και όχι φυσικά για 2 ημέρες[size=30pt]...άλλη η συμπεριφορά στις δύο μέρες και άλλη στις δύο ώρες[/size]
Ρε παιδια,μη με πείτε εξυπνάκια αλλά σε ανεξάρτητη για 2ωρο ποτέ μου δεν έδωσα πάνω από 350...κι ούτε πόρτα έχω φάει, ακόμα & σε πρώτη συνάντηση,άσε στις επαναληπτικές που με 350 χοροπηδάνε ακόμη κι οι ντίβες!!!
Μ' αρέσει γιατί δεν αρκείσαι μόνο σε συμβουλές προς τρίτους (πχ τον υποφαινόμενο), αλλά το "παλεύεις" κιόλας και ο ίδιος. Εύγε! Θα το προσπαθήσω κι εγώ πιό συστηματικά από δω κι εμπρός.
εγώ ήθελα να συναντήσω τη Liza και όχι την Alena. και όχι φυσικά για 2 ημέρες...άλλη η συμπεριφορά στις δύο μέρες και άλλη στις δύο ώρες
Κι άλλο όμως το κενό που θα νιώσεις στη τσέπη σου μετά από 2ωρο meeting, κι άλλο αυτό που υποθέτω ότι ένιωσε ο Tresurert - Baby (). Όχι ότι δεν θάθελα να ήμουνα στη θέση του!
στο σαιτ του Ζου, ανακοινωθηκε η επερχομενη νεα αφιξη για την πολη μας....Απο τα κορυφαια σε σερβις εσκορτς οπως λεγεται...Αυτην, θα την κανω μπουκ...(την Λολα οχι).
Τελικά, συναθλητές της συμπρωτεύουσας, απ' όλη αυτή την ιστορία με τη συζήτηση για ομαδικά bookings σας βγήκε και κάτι καλό, και μάλιστα πολύ καλό όπως λένε οι κριτικές, αν και δεν είχα δυστυχώς τη τιμή να τη συναντήσω ως τώρα. Μετά απ' αυτό δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο λοιπόν. Αλλιώς, φωτιά να σας κάψει...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Όντως εδώ μέσα όλοι έχουν πουν τα καλύτερα Δεν την έχω συναντήσει δεν μιλάω εξ ιδίας πείρας, έχει τύχει μόνο να την δω στο ξενοδοχείο που έρχεται όταν είναι στην Αθήνα
Μωρο χωρις πιασηματα για οσους γουσταρουν. Λεπτη και ευχαρηστη, λιγο ντροπαλη στην αρχη, αλλα πολυ καλο σερβις. Δεν θα χασετε αν πατε και οι κουλουραδες ακομα περισσοτερο!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Nέε, δε μελετάς...στο σαιτ του Ζου, ανακοινωθηκε η επερχομενη νεα αφιξη για την πολη μας....Απο τα κορυφαια σε σερβις εσκορτς οπως λεγεται...Αυτην, θα την κανω μπουκ...(την Λολα οχι).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K