Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
την Κρυσταλ την εχω δει σε ταινιες...ειναι παλια στο κουρμπετι

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
ΛΟ-ΓΙ-ΚΩ-ΤΑ-ΤΟ !!!
Τους τα ΄χωσα ήδη  :tickedoff: & περιμένω να κάνετε το ίδιο μαζικά,γκαρντάσια!!! Δεν την έχω πάρει,κριτικές υπάρχουν,δευτεράτζα μου φαίνεται...
Στην απολογία τους μου υποσχέθηκαν chrystal crown για την επόμενη βδομάδα κι επειδή εγώ έχω ζητήσει άλλες υποσχέθηκαν ότι θα περάσουν σταδιακά όλες.
Για την ώρα -κι αν δεν περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα- όποιος ψήνεται για τη στρουμπουλή να βάζει στο σχόλιο της ηλεκτρονικής κράτησης ότι ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ εφόσον δεχθούν -50 στις δημοσιευμένες τιμές. Πιστεύω θα πιάσει κι έτσι κι αλλιώς δε χάνουμε τίποτα! Βλακείες για black list  :headbang: να μην ακούσω, αλλιώς θα ΄στε άξιοι της μοίρας σας!!!
Οσοι διάβασαν ήξεραν... Τα σοβαρά βέβαια είναι το υπόλοιπο post & φοβάμαι πως έπεσα σε διαμπερή αυτιά... :headbang:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Τι υποννοείς, λακωνικέ φίλε, ότι δεν αξίζει; Οι περισσότερες κριτικές γιαυτήν είναι θετικότατες.
Κοκκαλιάρα για τα γούστα μου,άσε που δεν ανήκω στους PS fans  :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Οσοι διάβασαν ήξεραν... Τα σοβαρά βέβαια είναι το υπόλοιπο post & φοβάμαι πως έπεσα σε διαμπερή αυτιά... :headbang:
Δεν πειράζει συναγωνιστή.....εσύ τα έδωσες?....ΟΧΙ!!!!!
Ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε καρντάσια με αυτόν που μπλέξατε!!!!!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Κοκκαλιάρα για τα γούστα μου,άσε που δεν ανήκω στους PS fans  :grin:
Ούτε κι εγώ ανήκω, και είναι και για τα δικά μου γούστα πολύ στεγνή, αλλά για μια φορά για να ζήσω αυτές τις γαμημένες τις "υπηρεσίες" της, θα τη δοκίμαζα. Άλλωστε δεν είναι και τόσο απαγορευτική στις χρεώσεις της όσο άλλες PS (λέγε με π.χ. C.Ferrari).

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δεν πειράζει συναγωνιστή.....εσύ τα έδωσες?....ΟΧΙ!!!!!
Ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε καρντάσια με αυτόν που μπλέξατε!!!!!
Για νά'μαι ειλικρινής γι'άλλες τά'χω σπρώξει κατά συρροή(φανατικός Εσκιμώος βλέπεις :headbang:) Οχι και στη στρουμπουλή όμως...ΝΤΡΟΠΗ  :grin:

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
κυριοι, η Nick που ηταν να ρ8ει απο δευτερα, το σκεφτεται λεει γιατι δεν εχει πολυ πληθυσμο εδω, ειναι μικρη πολη κλπ κλπ. Να κανουμε ενα ντου με μηνυματα, sms, email μπας και την κανουμε να αλλαξει γνωμη? νομιζω πως αξιζει η εν λογω κυρια!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
κυριοι, η Nick που ηταν να ρ8ει απο δευτερα, το σκεφτεται λεει γιατι δεν εχει πολυ πληθυσμο εδω, ειναι μικρη πολη κλπ κλπ. Να κανουμε ενα ντου με μηνυματα, sms, email μπας και την κανουμε να αλλαξει γνωμη? νομιζω πως αξιζει η εν λογω κυρια!
Παίχτη, δώσ'ένα link να δούμε αν σξίζει ο τζερτζελές!!!  :grin:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
links που ειναι για καλο σκοπο πρεπει να ειναι παντα δημοσια :uglystupid: