Επισκέπτης
Nicky has 27 more reviews older than 6 monthsΚαι Γαμω τις Μυτες !!!
Nicky has 27 more reviews older than 6 monthsΚαι Γαμω τις Μυτες !!!
Aπαιχτε, βλέπω πας καλά κι εσύ από Αirbag!!!Μικρο δειγμα ετσι για το αρχειο απο την CC !!! ;)
Σορρυ που ειμαι ασχετος για το θεμα αλλα ποιά είναι αυτή η μουνάρα??Εδω ειχατε τις πιτες αλλα ο νου σας στις μυτες !!!!
Sorry Guys !!! :-
Aργά για δάκρυα...σνιφ-σνιφΣορρυ που ειμαι ασχετος για το θεμα αλλα ποιά είναι αυτή η μουνάρα??
επαθα σοκ απο την foto
υπαρχει ακόμη στην πολη?
κανει και long meetings?
την θελω για ΣΚ....τουλαχιστον!!
thanks
Aπαιχτε, βλέπω πας καλά κι εσύ από Αirbag!!!
μπραβο παντως!! αυτή μάλιστα είναι μουναρος. αξιζει! οχι σαν τα βλαχομπαζα που εκραζα ναμην τα πληρωνετε!!Alena !!!
Ηταν 10 μερες πανω !!!
Τωρα πεταξε το πουλακι πιο Νοτια !!!
To εβαλα kon.air !!!Under a big rock, there is always a big snake!
To εβαλα kon.air !!!
Για την Alena στο προφιλ της ποδοσφαιριστη !!! ;)
SERVICES I DON'T PROVIDE: CIM & A-LEVEL....αυτη η Νικκυ, και μόνο που το γραφει αυτο τοσο εντονα με εκνευριζει...Δεν καταλαβα δλδ...θα δινουν αυτο που γουσταρουν αυτες ή αυτο που θελουμε?Nicky has 27 more reviews older than 6 months
thanks.To εβαλα kon.air !!!
Για την Alena στο προφιλ της ποδοσφαιριστη !!! ;)
ρε αστην να πεινασει λεμε & μετα θα δινει & δωρο την μαννα της για εμας τους μιλφακηδες..SERVICES I DON'T PROVIDE: CIM & A-LEVEL....αυτη η Νικκυ, και μόνο που το γραφει αυτο τοσο εντονα με εκνευριζει...Δεν καταλαβα δλδ...θα δινουν αυτο που γουσταρουν αυτες ή αυτο που θελουμε?
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Δεν ειναι δουλια μου να κανω κονε σε κανεναν sorry !!!
Εγω απλα εννημερωνω τους Παιχτες οπως το ιδιο κανουν ολοι !!!
Σαλτα Γαμησου Παιχτη !!!!ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κανε το κονε ρε νταβατζακο..
Υ.Γ παρτα μαλακα τρεζουρα..
thanks.
απλά ελπιζα να μου κανεις εσυ προσωπικά το κονέ μαζί της για να τη φέρω για ΣΚ αφου την γνωρισες καλα και σου χει εμπιστοσύνη. φυσικά με το αζημιωτο (εχω τηλ. φωτιά). αλλά το παει νότια δεν το καταλαβα.
παντως χωρίς πλακα τι λες αξίζει για σκ?? συμπεριφορά σερβισ??
επαθα πλάκα με μο ποσο μουναρα είναι
μου χαλασες τη μερα με τη φωτογραφία που εβαλες....ανεβασα πιεση