You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Διακρίνω ειρωνεία,παίχτη! Η κάνω λάθος;Συγνώμη δεν ήξερα ότι τις έχεις τιμήσει στο παρελθόν
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Ok, Coach! Μάλλον δεν ξύπνησα καλά...Λαθος κανεις wings !!!
O gismo δεν ειρωνευεται ποτε !!!
Δεν ειναι στο στυλακι του !! ;)
πάρε ένα ct σου φτίαξει την διάθεση
tres στην θεία απο την τσεχία να πάμε τελικά?
tres στην θεία απο την τσεχία να πάμε τελικά?
Ok, Coach! Μάλλον δεν ξύπνησα καλά...
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Όχι καμιά ειρωνεία
Όταν αρχικά εξέφρασες την επιθυμία σου να συναντήσεις και τις 4 κοπέλες που προανέφερες, θεώρησα ότι πας διερευνητικά και ότι δεν είχες συνανήσει καμιά τους στο παρελθόν (δεν θυμάμαι και ούτε διαβάζω όλες τις κριτικές)
Έτσι και εγώ είπα την δικιά μου γνώμη και όταν μετά απάντησες ότι για κάποιες έχεις ιδίαν πείρα, σου απάντησα ότι δεν το ήξερα ότι τις έχεις συνανήσει στο παρελθόν
Συγνώμη αν κατάλαβες ότι τόνος μου ήταν ειρωνικός
Αν διαφωνούσα μαζί σου, θα στο έλεγα ευθέως και θα ειρωνευόμουν
Όπως και να έχει το θέμα, καλές "εξορμήσεις" στην τετράδα των κοριτσιών που επιθυμείς να συναντήσεις
Όταν αρχικά εξέφρασες την επιθυμία σου να συναντήσεις και τις 4 κοπέλες που προανέφερες, θεώρησα ότι πας διερευνητικά και ότι δεν είχες συνανήσει καμιά τους στο παρελθόν (δεν θυμάμαι και ούτε διαβάζω όλες τις κριτικές)
Έτσι και εγώ είπα την δικιά μου γνώμη και όταν μετά απάντησες ότι για κάποιες έχεις ιδίαν πείρα, σου απάντησα ότι δεν το ήξερα ότι τις έχεις συνανήσει στο παρελθόν
Συγνώμη αν κατάλαβες ότι τόνος μου ήταν ειρωνικός
Όπως και να έχει το θέμα, καλές "εξορμήσεις" στην τετράδα των κοριτσιών που επιθυμείς να συναντήσεις
Διακρίνω ειρωνεία,παίχτη! Η κάνω λάθος;
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Ευχαριστώ για την υπεράσπιση
Μερικές φορές είναι δύσκολο ο γραπτός λόγος να αποτυπώσει τον τόνο όσων γράφεις
Συμβαίνουν αυτά
Και εγώ πριν από 4 μήνες είχα παρεξηγήσει τον Γέοπα αλλά συνενοηθήκαμε γιατι΄δόθηκαν οι αμοιβαίες διευκρινήσεις
Μερικές φορές είναι δύσκολο ο γραπτός λόγος να αποτυπώσει τον τόνο όσων γράφεις
Συμβαίνουν αυτά
Και εγώ πριν από 4 μήνες είχα παρεξηγήσει τον Γέοπα αλλά συνενοηθήκαμε γιατι΄δόθηκαν οι αμοιβαίες διευκρινήσεις
Λαθος κανεις wings !!!
O gismo δεν ειρωνευεται ποτε !!!
Δεν ειναι στο στυλακι του !! ;)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Φίλε, φυσικά και δε μίλησα εγώ για Grand slam! Αλλος ήταν...Όχι καμιά ειρωνεία
Όταν αρχικά εξέφρασες την επιθυμία σου να συναντήσεις και τις 4 κοπέλες που προανέφερες, θεώρησα ότι πας διερευνητικά και ότι δεν είχες συνανήσει καμιά τους
Έτσι και εγώ είπα την δικιά μου γνώμη και όταν μετά απάντησες ότι για κάποιες έχεις ιδίαν πείρα, σου απάντησα ότι δεν΄το ήξερα ότι τις έχεισ συνανήσει στο παρελθόν
Συγνώμη αν κατάλαβες ότι τόνος μου ήταν ερωτικός
Φίλε, φυσικά και δε μίλησα εγώ για Grand slam! Αλλος ήταν...
Όντως, ήταν ο GFE.
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Έλα μουνί στο τόπο σου! Για τη Κρύσταλ μιλάει. Πάλι θα ξανανέβεις αδελφέ; Θα μου πεις είμαι σίγουρος ότι κατέβηκες, για να ξανανέβεις; (οέο)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Στο χερι σου ειναι και σιγουρα οχι στο δικο μου !!!!!!Tres, έτσι & δε μου δώσει κουλούρι η ρουμάνα ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ!!!
Συνιστάς κρασί μήπως;
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
H ρουμανα ή η μουναρα ρουμανα ειναι για αλλη μια φορα κορυφη. Ομορφη , γλυκιά, υπεροχες ματαρες...ολα ... σκετη τσοντα σε ολα
Ειμουν ο τυχερος πρωτος της στην θεσ/νικη μολις εφτασε με λιγη καθυστερηση απο το παγωμενο βουκουρεστι, και φανηκε να την αρεσει η θεσ/νικη. Θα δείξει εαν ξεσηκωσει τις φιλεναδες της που ειναι στον zouzana για να μας ερθουν θεσνικη και αυτες. Παντως η crystal θα ξαναρθει σιγουρα.
Ειμουν ο τυχερος πρωτος της στην θεσ/νικη μολις εφτασε με λιγη καθυστερηση απο το παγωμενο βουκουρεστι, και φανηκε να την αρεσει η θεσ/νικη. Θα δείξει εαν ξεσηκωσει τις φιλεναδες της που ειναι στον zouzana για να μας ερθουν θεσνικη και αυτες. Παντως η crystal θα ξαναρθει σιγουρα.
H ρουμανα ή η μουναρα ρουμανα ειναι για αλλη μια φορα κορυφη. Ομορφη , γλυκιά, υπεροχες ματαρες...ολα ... σκετη τσοντα σε ολα
Πέρασες καλά δηλαδή? Την συστήνεις?
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εσυ τι καταλαβες απο αυτα που διαβασες ρε Τυπε !!!Πέρασες καλά δηλαδή? Την συστήνεις?
[size=20pt]H ρουμανα ή η μουναρα ρουμανα ειναι για αλλη μια φορα κορυφη. Ομορφη , γλυκιά, υπεροχες ματαρες...ολα ... σκετη τσοντα σε ολα[/size]
Τι παραπανω δηλαδη να γραψει ο Παιχτης για να καταλαβεις οτι περασε καλα !!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K