Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ένα test-drive θα μας λυσει τις αποριες...ΟΨΟΜΕΘΑ!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λαθος κανεις wings !!!
O  gismo δεν ειρωνευεται ποτε !!!
Δεν ειναι στο στυλακι του !! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πια ειναι η θεια ?
Melissa ?

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Όχι καμιά ειρωνεία
Όταν αρχικά εξέφρασες την επιθυμία σου να συναντήσεις και τις 4 κοπέλες που προανέφερες, θεώρησα ότι πας διερευνητικά και ότι δεν είχες συνανήσει καμιά τους στο παρελθόν (δεν θυμάμαι και ούτε διαβάζω όλες τις κριτικές)
Έτσι και εγώ είπα την δικιά μου γνώμη και όταν μετά απάντησες ότι για κάποιες έχεις ιδίαν πείρα, σου απάντησα ότι δεν το ήξερα ότι τις έχεις συνανήσει στο παρελθόν

Συγνώμη αν κατάλαβες ότι τόνος μου ήταν ειρωνικός
Αν διαφωνούσα μαζί σου, θα στο έλεγα ευθέως και θα ειρωνευόμουν

Όπως και να έχει το θέμα, καλές "εξορμήσεις" στην τετράδα των κοριτσιών που επιθυμείς να συναντήσεις

Διακρίνω ειρωνεία,παίχτη! Η κάνω λάθος;

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Ευχαριστώ για την υπεράσπιση
Μερικές φορές είναι δύσκολο ο γραπτός λόγος να αποτυπώσει τον τόνο όσων γράφεις
Συμβαίνουν αυτά
Και εγώ πριν από 4 μήνες είχα παρεξηγήσει τον Γέοπα αλλά συνενοηθήκαμε γιατι΄δόθηκαν οι αμοιβαίες διευκρινήσεις

Λαθος κανεις wings !!!
O  gismo δεν ειρωνευεται ποτε !!!
Δεν ειναι στο στυλακι του !! ;)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Όχι καμιά ειρωνεία
Όταν αρχικά εξέφρασες την επιθυμία σου να συναντήσεις και τις 4 κοπέλες που προανέφερες, θεώρησα ότι πας διερευνητικά και ότι δεν είχες συνανήσει καμιά τους
Έτσι και εγώ είπα την δικιά μου γνώμη και όταν μετά απάντησες ότι για κάποιες έχεις ιδίαν πείρα, σου απάντησα ότι δεν΄το ήξερα ότι τις έχεισ συνανήσει στο παρελθόν

Συγνώμη αν κατάλαβες ότι τόνος μου ήταν ερωτικός
Αν διαφωνούσα μαζί σου, θα στο έλεγα ευθέως και θα ειρωνευόμουν

Όπως και να έχει το θέμα, καλές "εξορμήσεις" στην τετράδα των κοριτσιών που επιθυμείς να συναντήσεις
Φίλε, φυσικά και δε μίλησα εγώ για Grand slam! Αλλος ήταν...

spuros31

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το σημαντικότερα από όλα είναι οτι ανεβαίνει το επίπεδο στην πόλη μας επιτέλους! Γιατί το μπαζό-ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ έχει έρθει δεν λέγεται τελευταία!!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Tres, έτσι & δε μου δώσει κουλούρι η ρουμάνα ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ!!!
Συνιστάς κρασί μήπως;

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Για ποιά ρουμάνα μιλάς?

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Έλα μουνί στο τόπο σου! Για τη Κρύσταλ μιλάει. Πάλι θα ξανανέβεις αδελφέ;  :huh: Θα μου πεις είμαι σίγουρος ότι κατέβηκες, για να ξανανέβεις;  :2funny: (οέο)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
H ρουμανα ή η μουναρα ρουμανα ειναι για αλλη μια φορα κορυφη. Ομορφη , γλυκιά, υπεροχες ματαρες...ολα ... σκετη τσοντα σε ολα  :pipa1: :tits: :pipa3: :tits2:
Ειμουν ο τυχερος πρωτος της στην θεσ/νικη μολις εφτασε με λιγη καθυστερηση απο το παγωμενο βουκουρεστι, και φανηκε να την αρεσει η θεσ/νικη. Θα δείξει εαν ξεσηκωσει τις φιλεναδες της που ειναι στον zouzana για να μας ερθουν θεσνικη και αυτες. Παντως η crystal θα ξαναρθει σιγουρα. :rockon:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
σορρυ φιλε πειρατη που σε ειχα και περιμενες απ εξω αλλα εχασα το σαπουνι μου... :2funny:

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
H ρουμανα ή η μουναρα ρουμανα ειναι για αλλη μια φορα κορυφη. Ομορφη , γλυκιά, υπεροχες ματαρες...ολα ... σκετη τσοντα σε ολα  :pipa1: :tits: :pipa3: :tits2:
Ειμουν ο τυχερος πρωτος της στην θεσ/νικη μολις εφτασε με λιγη καθυστερηση απο το παγωμενο βουκουρεστι, και φανηκε να την αρεσει η θεσ/νικη. Θα δείξει εαν ξεσηκωσει τις φιλεναδες της που ειναι στον zouzana για να μας ερθουν θεσνικη και αυτες. Παντως η crystal θα ξαναρθει σιγουρα. :rockon:

Πέρασες καλά δηλαδή? Την συστήνεις?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πέρασες καλά δηλαδή? Την συστήνεις?
Εσυ τι καταλαβες απο αυτα που διαβασες ρε Τυπε !!!

[size=20pt]H ρουμανα ή η μουναρα ρουμανα ειναι για αλλη μια φορα κορυφη. Ομορφη , γλυκιά, υπεροχες ματαρες...ολα ... σκετη τσοντα σε ολα[/size] 

Τι παραπανω δηλαδη να γραψει ο Παιχτης για να καταλαβεις οτι περασε  καλα !!!!! :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom