Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
αχ ρε tresur τι τραβαω καποιες φορες εδω πανω και δεν το μαρτυραω.... :coffee:
γιατι εσυ και καποιοι αλλοι να καταλαβαινουν με την πρωτη φορα τι θελει να πει ο ποιητης.... :uglystupid:

μου ζητανε να γραψω και review...ΗΜΑΡΤΟΝ :headbang: :headbang: :headbang:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
αχ ρε tresur τι τραβαω καποιες φορες εδω πανω και δεν το μαρτυραω.... :coffee:
γιατι εσυ και καποιοι αλλοι να καταλαβαινουν με την πρωτη φορα τι θελει να πει ο ποιητης.... :uglystupid:

μου ζητανε να γραψω και review...ΗΜΑΡΤΟΝ :headbang: :headbang: :headbang:
Oλα καλά γκαρντάσι, αλλά μην ξεχνάς ότι ο πρόεδρος γεμίζει τηλεφωνικό κατάλογο με τα review του!
Αν δεν έχεις χρόνο σε καταλαβαίνω! Ειδάλλως οφείλεις εκθεσούλα!

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δίκηο ο συνάδελφος! Μια εκθεσούλα είναι ότι πρέπει, καθότι δεν είναι αρκετά γνωστή η κοπέλα....

jacksparrow

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σορρυ φιλε πειρατη που σε ειχα και περιμενες απ εξω αλλα εχασα το σαπουνι μου... :2funny:

χεχε δεν πειραζει αδελφε. αλλα εγω ειμουν ατυχος.. δεν ξερω τη παιχτηκε αλλα στο πρωτο σφυροκοπημα ματωσα... επαθα ζημια να παρει κ δεν μπορεσα να ευχαριστηθω.. ασε που εχω κ τρεξηματα σημερα.. κριμα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
dont worry μαχιμε πειρατη. θα τα πουμε σιγουρα

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16

20 Review στο πρωτο link και 10 στο δευτερο !!!
Θα βαρεθεις να διαβαζεις !!!

και οχι μονο , η κοπελα ειναι απο τις πολυ λιγες που τιμανε και το τελευταιο ευρω , είτε ειναι στανταρ τιμή είτε σε εξτρα τιμη.
ολοκληρη Παπυρος Λαρους Μπριτανικα!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
σημερα επισκεφτηκα την Κρυσταλ.....ολα τα λεφτα....απιστευτο σερβις και σοσιαλ ταιμ αψογο....η κοπελα ειναι αλλου επιπέδου...και τα κανει ΟΛΑ, μην ανησυχει κανεις...δεν εχει κολλημα που-θε-να!

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
σημερα επισκεφτηκα την Κρυσταλ.....ολα τα λεφτα....απιστευτο σερβις και σοσιαλ ταιμ αψογο....η κοπελα ειναι αλλου επιπέδου...και τα κανει ΟΛΑ, μην ανησυχει κανεις...δεν εχει κολλημα που-θε-να!
αν έχεις την καλοσύνη τσέκαρε το pm σου?
ευχαριστώ

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
συνολικό κόστος με Α μέσα?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ανεβασα και κριτικη....Α+100, cim+50

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Κανένας συναδελφος δεν πηγε στην Μελισσα? Ας γραψει καποιος....

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
αυτο το ποστ το ξερω...ευχαριστω...απλα ρωταω αν κανενας συντοπιτης την επισκεφτηκε να μας πει τιποτα ενδιαφερον και φρεσκο.
ήμουν μεταξύ μελισσας και κρύσταλ και τελικά κατέληξα στην Κρύσατλ. Θα δούμε αν θα δικαιωθώ από την επιλογή. εκτός αν προλάβει και βάλει κανείς κανένα ανατρεπτικό ποστ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ήμουν μεταξύ μελισσας και κρύσταλ και τελικά κατέληξα στην Κρύσατλ. Θα δούμε αν θα δικαιωθώ από την επιλογή. εκτός αν προλάβει και βάλει κανείς κανένα ανατρεπτικό ποστ

Παιδες, χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν, και τα γουστα διαφερουν, αλλα 110 την εχουν περασει και βαθμολογησει. Η Κρυσταλω δυναμη!  :dancing:

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Παιδες, χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν, και τα γουστα διαφερουν, αλλα 110 την εχουν περασει και βαθμολογησει. Η Κρυσταλω δυναμη!  :dancing:

Παιδιά μην το ψάχνετε. Και οι δύο είναι κορυφαίες. Και η Κρυστάλλω και η Μελισσάνθη. Για την ιστορία, την Κρυστάλλω τη λένε ****** και είναι από τη Ρουμανία (τριπλό R)

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Παιδιά μην το ψάχνετε. Και οι δύο είναι κορυφαίες. Και η Κρυστάλλω και η Μελισσάνθη. Για την ιστορία, την Κρυστάλλω τη λένε ***** και είναι από τη Ρουμανία (τριπλό R)
έχεις πάρει μελίσσα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom