You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Oλα καλά γκαρντάσι, αλλά μην ξεχνάς ότι ο πρόεδρος γεμίζει τηλεφωνικό κατάλογο με τα review του!αχ ρε tresur τι τραβαω καποιες φορες εδω πανω και δεν το μαρτυραω....
γιατι εσυ και καποιοι αλλοι να καταλαβαινουν με την πρωτη φορα τι θελει να πει ο ποιητης....
μου ζητανε να γραψω και review...ΗΜΑΡΤΟΝ
Αν δεν έχεις χρόνο σε καταλαβαίνω! Ειδάλλως οφείλεις εκθεσούλα!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
www.bourdela.tv/content/view/2166/1/]http://www.bourdela.tv/content/view/2166/1/[/url]Έχει δίκηο ο συνάδελφος! Μια εκθεσούλα είναι ότι πρέπει, καθότι δεν είναι αρκετά γνωστή η κοπέλα....
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
20 Review στο πρωτο link και 10 στο δευτερο !!!
Θα βαρεθεις να διαβαζεις !!!
jacksparrow
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σορρυ φιλε πειρατη που σε ειχα και περιμενες απ εξω αλλα εχασα το σαπουνι μου...
χεχε δεν πειραζει αδελφε. αλλα εγω ειμουν ατυχος.. δεν ξερω τη παιχτηκε αλλα στο πρωτο σφυροκοπημα ματωσα... επαθα ζημια να παρει κ δεν μπορεσα να ευχαριστηθω.. ασε που εχω κ τρεξηματα σημερα.. κριμα
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
20 Review στο πρωτο link και 10 στο δευτερο !!!
Θα βαρεθεις να διαβαζεις !!!
και οχι μονο , η κοπελα ειναι απο τις πολυ λιγες που τιμανε και το τελευταιο ευρω , είτε ειναι στανταρ τιμή είτε σε εξτρα τιμη.
ολοκληρη Παπυρος Λαρους Μπριτανικα!!!!
αν έχεις την καλοσύνη τσέκαρε το pm σου?σημερα επισκεφτηκα την Κρυσταλ.....ολα τα λεφτα....απιστευτο σερβις και σοσιαλ ταιμ αψογο....η κοπελα ειναι αλλου επιπέδου...και τα κανει ΟΛΑ, μην ανησυχει κανεις...δεν εχει κολλημα που-θε-να!
ευχαριστώ
συνολικό κόστος με Α μέσα?σημερα επισκεφτηκα την Κρυσταλ.....ολα τα λεφτα....απιστευτο σερβις και σοσιαλ ταιμ αψογο....η κοπελα ειναι αλλου επιπέδου...και τα κανει ΟΛΑ, μην ανησυχει κανεις...δεν εχει κολλημα που-θε-να!
μάλλον δεν έχει μπει ακόμα στο προφίλ τηςανεβασα και κριτικη....Α+100, cim+50
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Κανένας συναδελφος δεν πηγε στην Μελισσα? Ας γραψει καποιος....
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αυτο το ποστ το ξερω...ευχαριστω...απλα ρωταω αν κανενας συντοπιτης την επισκεφτηκε να μας πει τιποτα ενδιαφερον και φρεσκο.
ήμουν μεταξύ μελισσας και κρύσταλ και τελικά κατέληξα στην Κρύσατλ. Θα δούμε αν θα δικαιωθώ από την επιλογή. εκτός αν προλάβει και βάλει κανείς κανένα ανατρεπτικό ποσταυτο το ποστ το ξερω...ευχαριστω...απλα ρωταω αν κανενας συντοπιτης την επισκεφτηκε να μας πει τιποτα ενδιαφερον και φρεσκο.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ήμουν μεταξύ μελισσας και κρύσταλ και τελικά κατέληξα στην Κρύσατλ. Θα δούμε αν θα δικαιωθώ από την επιλογή. εκτός αν προλάβει και βάλει κανείς κανένα ανατρεπτικό ποστ
Παιδες, χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν, και τα γουστα διαφερουν, αλλα 110 την εχουν περασει και βαθμολογησει. Η Κρυσταλω δυναμη!
Παιδες, χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν, και τα γουστα διαφερουν, αλλα 110 την εχουν περασει και βαθμολογησει. Η Κρυσταλω δυναμη!
Παιδιά μην το ψάχνετε. Και οι δύο είναι κορυφαίες. Και η Κρυστάλλω και η Μελισσάνθη. Για την ιστορία, την Κρυστάλλω τη λένε ****** και είναι από τη Ρουμανία (τριπλό R)
έχεις πάρει μελίσσα?Παιδιά μην το ψάχνετε. Και οι δύο είναι κορυφαίες. Και η Κρυστάλλω και η Μελισσάνθη. Για την ιστορία, την Κρυστάλλω τη λένε ***** και είναι από τη Ρουμανία (τριπλό R)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K