alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
παράκληση για βοήθεια από όποιον έχει διαμορφωμένη άποψη?αυτήν ή αυτήν Ευχαριστώ εκ των προτέρω
Επειδή έβαλα τη τελευταία (κριτική), οπότε νομίζω ότι δικαιούμαι να εκφέρω άποψη, η Emily στο πρόσωπο υστερεί λόγω της μαλακίας που έχει κάνει στα χείλη της (αν και δεν ξέρω βέβαια αν ήταν πριν καλύτερη ή χειρότερη), και εξ αυτού του λόγου δείχνει λίγο παραμορφωμένη, όμως τη "σώζει" το χαμόγελό της και το πονηρό βλέμμα της. Η συμπεριφορά της είναι πάααρα πολύ καλή, μολονότι είχα επιφυλάξεις για δικούς μου λόγους, και κατά τη διάρκεια του σεξ και στα ημίχρονα, στο σεξ δεν μ' ενδιαφέρει ακόμα κι αν προσποιείται ότι το 'φχαριστιέται, αλλά κυριολεκτικά σε στραγγίζει, τώρα όσον αφορά το κορμί της, γούστα είναι αυτά, σίγουρα δεν είναι τέλεια ή όσο φρέσκια δείχνει στις φωτό, αλλά ακόμα κι έτσι εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ, ό,τι πρέπει για να σε ξεσηκώνει και να τη ξεσκίζεις. Έτσι απλά. Αυτά.τι ζημια να τον κανει η θεια εμιλιτσα ρε?απορω με τις κριτικες που της βαζουν ακομη!!!οχι αλλο καρβουνο!!!!!!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ πήρα τη Πέμπτη μαζί την Alena και τη Lisa & ήταν καταπληκτικές τόσο κατά τη διάρκεια της μάχης όσο και στο social time. Ο ενθουσιασμός μου μ' έκανε να πάρω μόνη της και την επόμενη την Alena για 2ωρο οφείλω να ομολογήσω ότι το duo κινείται σε άλλο επίπεδο. Από εκεί και πέρα όντως η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες και πολύ γλυκιά στη συμπεριφορά της. Δεν έχω ξαναγράψει κριτική και δεν μπόρεσα να το καταφέρω & τώρα.
Tυφλα να χει η Μαρικα ρε μαγκες το μπαζακι το χουνε κανει θεα....
Eτσι ειναι φιλε οπως τα λες !!! ;)Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ πήρα τη Πέμπτη μαζί την Alena και τη Lisa & ήταν καταπληκτικές τόσο κατά τη διάρκεια της μάχης όσο και στο social time. Ο ενθουσιασμός μου μ' έκανε να πάρω μόνη της και την επόμενη την Alena για 2ωρο οφείλω να ομολογήσω ότι το duo κινείται σε άλλο επίπεδο. Από εκεί και πέρα όντως η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες και πολύ γλυκιά στη συμπεριφορά της. Δεν έχω ξαναγράψει κριτική και δεν μπόρεσα να το καταφέρω & τώρα.
Μάθαμε και την αληθινή ηλικία της ;)
Μία 32χρονη, υπήκοος Πολωνίας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της αστυνομίας στη συμπρωτεύουσα. Η 32χρονη “διαφήμιζε” τις ερωτικές...
υπηρεσίες της σε ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών συνοδείας αντί τμήματος 300 ευρώ
ξέρει κανείς κάτι?? πολωνέζα και 300 ευρώ μόνο στην elite πάει το μυαλό μου...
Ντροπή ρε παιδιά, να καλαμπουρίζουμε με την ατυχία ανθρώπου!!!Μάθαμε και την αληθινή ηλικία της ;)
"Μία 32χρονη Πολωνίδα, η οποία «αλίευε» τους ερωτικούς της συντρόφους - πελάτες μέσω του διαδικτύου, απαιτώντας 300 ευρώ για κάθε συνεύρεση, έπεσε τελικά στα... χέρια της αστυνομίας Θεσσαλονίκης.
Συνοδός... μέσω internet
Παλί θα κοπούν οι επισκέψεις στην Θεσσαλονικη... καιροί κρίσης έρχονται....
Συνοδός... μέσω internet
Μην το λες...μην το λες...Αλλο μου μυρίζει εμένα
Συνοδός... μέσω internet
"Μία 32χρονη Πολωνίδα, η οποία «αλίευε» τους ερωτικούς της συντρόφους - πελάτες μέσω του διαδικτύου, απαιτώντας 300 ευρώ για κάθε συνεύρεση, έπεσε τελικά στα... χέρια της αστυνομίας Θεσσαλονίκης.
Έπειτα από αξιοποίηση των ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων της, το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κατόρθωσε να ακολουθήσει τις διαφημίσεις της σε ιστοσελίδα συνοδών. "
Συγνώμη αλλά επειδή είμαι άπειρος στο θέμα...τι ηλεκτρονικά αποτυπώματα και πα...ιες μας λένε οι σερλοκ χόλμ? Με ένα τηλεφωνάκι κι ένα ραντεβουδάκι πιάνεις όποια θέλεις. Άρα εμένα μου λέει οτι άααααμα θέλουν πιάνουν, όοοοοποια θέλουν. Το θέμα είναι γιατί πιάνουν μια συγκεκριμένη και όχι όλες αφού είναι τόσο απλό?
Πολλά γραφεία από "έξω" συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια με ντόπια γραφεία. Τα ανεξάρτητα εδώ έχουν ένα κάποιο προβληματάκι. Αυτό εξηγεί σε κάποιο βαθμό την μη μείωση τιμών. Δε φαντάζομαι να νομίζει κανείς ότι τα city tours είναι φαινόμενο των 3-4 τελευταίων χρόνων....Γίνονται πάνω από 10ετία στη χώρα μαςΑυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι πιανουν τα μικρα ψαρια!. Εδω ο Ζου στελνει 5-6 μωρα Αθηνα καθε εβδομαδα, και δεν εχουν τσιμπησει ουτε ενα!
Καλυτερα η αστυνομια να ασχολειτε με μεγαλυτερα προβληματα, και ας αφησει τα κοριτσια να βγαλουν το μεροκαματο.
Aντι να βαλουν τον κωλο τους κατω να πιασουν τον τυπο που καθαριζει τους ταξιτζηδες στην Θεσσαλονικη καθε 24 του μηνα πανε και πιανουν τα κοριτσακια !!!
Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στην Ελληνικη Αστυνομια !!!