Καλη η Lola αλλα εδω μιλαμε χιλιομετρα μακρυα !!!!
Alena !!!! ;)
Καταρχήν πρέπει να πω ότι μπορεί να έχω λίγο αρνητική προδιάθεση απέναντι της
Το γιατί…να διαβάσετε την τελευταία της κριτική σαν stella. Άλλα μια που οι μόνες δοκιμασμένες σίγουρες και καλές επιλογές ήταν αυτή και η Emily, είναι και ωραίες οι photo του προέδρου είπα να της δώσω μία δεύτερη ευκαιρία. Πάντως προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν ακριβής και κατατοπιστικός από εκεί και πέρα βγάζετε συμπεράσματα μόνοι σας.
Εμφάνιση αυτό που βλέπετε στις photo μια όμορφη νέα κοπέλα που η ρωσική καταγωγή της κάνει μπαμ από χιλιόμετρα μακριά .Πολύ όμορφο πρόσωπο, ωραία μάτια σώμα όχι πολύ γυμνασμένο αλλά καλό με καλό σιλικονούχο στήθος. Απαλή επιδερμίδα όμορφο καθαρό νινάκι. Έχει και αρκετά tattoo που της αρέσουν πολύ, στη πλάτη στο χέρι πίσω από το αυτί και στην φτέρνα. Με υποδέχτηκε με μία κόκκινη ρόμπα , δεν ζήτησα κάποιο dresscode δεν με ενόχλησε , δεν με πείραξε (για να μην έχω τα ίδια με κάποια άλλη κάπου αλλού).
Έχει ωραίο χαμόγελο είναι γενικά πρόσχαρη και φιλική αλλά πάσχει λίγο στα αγγλικά της που ναι μεν μπορείς να συνεννοηθείς αλλά δεν είναι για να πεις πολλά περισσότερα, νευριάζει και αν τη ρωτάς πολλά.
Πάντως ρωτήστε την τι σκοπεύει να κάνει στα πεντηκοστά της γενέθλια.
Καλούτσικα προκαταρκιτα χαδάκια φιλάκια στο κορμί απαλές δαγκωνιές που δεν αφήνουν σημάδια(βασικό).Στο γλείψιμο αντιδρά και αυτή αλλά δεν αφήνει δάχτυλα πουθενά ούτε μπρος πόσο δε πίσω. Φιλάκια δεν δίνει, κάνα κλεφτό μόνο με τα καλοσχηματισμένα της χείλη. Της κάνει εντύπωση που τα ζητάμε επίμονα, άσε δε για
Το anal που το έβγαλε εντελώς από τα services.Λέει ότι δεν το έκανε ποτέ αλλά έχω πάρα πολλές αμφιβολίες για αυτό. Αφού όμως δεν της αρέσει τέλος…
Πίπα καλή με σάλιο χωρίς φτυσίματα και χωρίς πολύ deep throat .Δεν χρησιμοποιεί χέρια αλλά και χωρίς πολλή χρήση της γλώσσας, θα μπορούσε να κάνει και άλλα… Καλή περιποίηση στα @@, αλλά μερικές φορές λίγο άγαρμπη . Όταν προσπαθεί να σε τελειώσει με CIM βάζει και λίγο δόντι. Στο σεξ καλή με συμμετοχή, με πολλές αλλαγές στάσεων και βογκητά σου προσφέρει πολλά. Είναι σίγουρα GFE στην όλη της συμμετοχή και συμπεριφορά, που σίγουρα θα μπορούσε να σου βγάλει και περισσότερα πράγματα αν όμως προσπαθούσε λίγο ακόμα και δεν βασιζόταν στην καλή της εμφάνιση. Πάντως στα 250 E και αφού δεν υπάρχουν extra ίσως να είναι μία καλή εναλλακτική λύση. Στην Αθήνα θα ήταν μία καλή δεύτερη επιλογή στην Θεσσαλονίκη ίσως και μία καλή πρώτη λόγω της σχετικής φτώχιας των επιλογών εδώ. Πάντως θα ήθελα το δύωρο να είναι στα 350 Ε και όχι στα 400 Ε.
Σημ. πείτε της να κλείσει το γμν το κινητό!
Να περνάτε καλά παίχτες!