Μου εστειλε mail ο Zuzanas και με νεημερωσε οτι την επομενη βδομαδα στελνει πρωτα την Lola
και μετα την Crystal Crown
τις καλυτερες δηλαδη..Μου εστειλε mail ο Zuzanas και με νεημερωσε οτι την επομενη βδομαδα στελνει πρωτα την Lola και μετα την Crystal Crown
Aυτες ειναι δουλιες !!!
Να μην ψαχνεις εσυ τους πελατες με την καραμπινα αλλα να σε ψαχνουν αυτοι !!!
Ω ρε μασες ο zuzunas !!!
Εγώ πάντως πρόεδρε δε τις είδα και μένω και δίπλα στα γνωστά χοτέλια,εκτός και αν είναι φουλ BookωμένεςTελικα απο Stella & Polina δεν διαβαζω τιποτα !!!
Μηπως δεν ηρθαν επανω !!!
Η να ανεβω μονος μου να τσεκαρω !!!
αν είναι η ίδια-αν ξαναλέω-την έχω γαμήσει πολλές φορές απ τον κώλο και φίστινγκ κανονικότατο-αναλ φίστινγκ-η γκόμενα ήταν νυμφο και γουστάρει και γυναίκες και παρτούζες, το ξαναλέω αν είναι η ίδια(η ρώγα προς τα μέσα που δε βγαίνει με τίποτα έξω είναι σπανιο φαινόμενο).Φίλε μου μαλλον εχεις δικιο.Δεν την ειχα επισκεφτει,αλλα μου ειχε πει οτι δουλεψε για λιγο σε μασατζιδικο,αλλα εφυγε επειδη δεν ηταν ικανοποιημενη με τα λεφτα που της εδιναν.
Αυτες μενουν απο την αλλη μπαντα !!!Εγώ πάντως πρόεδρε δε τις είδα και μένω και δίπλα στα γνωστά χοτέλια,εκτός και αν είναι φουλ Bookωμένες
Καλώς να μας έρθεις κερνάμε και καφέ
Έχεις δικιο. Το χοτέλι είναι από δικαστήρια μερία. Όχι ένα από τα συνηθισμένα αλλά θεωρείται καλύτερο. Αρχισε η αναβάθμιση! ;)Αυτες μενουν απο την αλλη μπαντα !!!
Δικαστηρια πλευρα αν δεν κανω λαθος γιατι εχω να ανεβω και αρκετο καιρο !!
Ναι να βλέπουν και λίγο θάλασσα-στο πλάιΑυτες μενουν απο την αλλη μπαντα !!!
Δικαστηρια πλευρα αν δεν κανω λαθος γιατι εχω να ανεβω και αρκετο καιρο !!
1000 μέσα έπεσες-50 πού....ες δρόμοΕτσι και να εχουν αερα Θερμαικου !!!
Οκ θα κανουμε καφε στην Πλατεια Αριστοτελους που ειναι και κακοντα καμμια 500αρια μετρα αν δεν λαθευω παλι !!!!!
τη lola του zouzana την εχω παρει στη πολη μας πριν 3 χρονια απο αλλο γραφειο για ολονυχτιο ξεσκισμα, περασα πολυ καλα αλλα απο τοτε διαβασα και μερικες κακες κριτικες κυριως για το οτι παχυνε πολυ. τοτε παντως ειχε κορμαρα αλλα μετριο προσωπο και πολυ καλο σερβις. αλλα λοκο με τιποτα. εχει περασει απο παρα πολλα γραφεια κι εχει ερθει πολλες φορες ελλαδα θα τη βρειτε και στις κριτικες με διαφορα ονοματα. ειναι ΛιθουανηΜου εστειλε mail ο Zuzanas και με νεημερωσε οτι την επομενη βδομαδα στελνει πρωτα την Lola
Απλα απαιχτος ο φιλος!χαχαχα... και ενα tip για χοντροθς κωλους!Αν απο το πολυ κρεας δε βρισκετε τη κωλοτρυπιδια,ριξτε αλευρι και πειτε της να κλασει...απο εκει που θα βγει σκονη...ορμηξτε!Διαβάστε την κριτική του Φάντομ:
www.bourdela.tv/content/view/2859/1/#jreview_12466]http://www.bourdela.tv/content/view/2859/1/#jreview_12466[/url]
θεός!
αυτη η Μαργκο, εχει κριτικες? Μηπως ξερει κανεις με τι ονοματα εμφανιζεται? (στο bourdela)
Σας επισκέπτεται αύριο και για μια βδομάδα. Ελπίζω να φανείτε φιλόξενοι και μου την προσέξετε!!!