Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τους έχω ικανούς να γράψουν κριτικές τύπου "10 % fixed in photoshop" μετά το "ραντεβού"  :grin:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
House σαν Παοκσης που εισαι πρεπει να νιωθεις συγκινηση διοτι το συνθημα σας γαυροι-μουνια γινεται πραγματικοτητα :2funny: :2funny:
Και Gavri και μουνι τι αλλο θελεις :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
House σαν Παοκσης που εισαι πρεπει να νιωθεις συγκινηση διοτι το συνθημα σας γαυροι-μουνια γινεται πραγματικοτητα :2funny: :2funny:
Και Gavri και μουνι τι αλλο θελεις :2funny: :2funny:
Είμαι γαύρος παίχτη.Σοβαρά μιλάω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
βρε καλε μου ανθρωπε ... αστο να παει στο καλο. για εσενα το λεω ! εσενα συμφερει!

χαχαχα κοιτα αν δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο μην το λες..εγω προσωπικα δεν εχω να φοβηθω τιποτε.
Επαναλμβανω λοιπον ...ποιος με εχει συναντησει απο το φορουμ και σου μετεφερε οτι ειμαι αυτος που περεγραψες δημοσια (και που δεν ξερεις καν ποιο ειναι το νικ μου) ενω τοξερε η συγκεκριμενη (που δεν ηξερε καν οτι ειμαι μελος του φορουμ) γιατι αν τα ξερεις ολα(η αν τα θυμασαι)θα ξερεις οτι δεν την γνωρισα απο εδω αλλα απο καποιον αλλον...για να σε ακουσω λοιπον...ποιος με συναντησε και ξερει το παρουσιαστικο μου..αυτο δλδ το φαλακρου γκριζομαλη 40+....που τοδες και σε φωτο οταν ησουν με την Μολλυ...(καλα εσυ κλεινεις ραντεβου με τις πουτανες για να βλεπεις φωτο στο κινητο τους?περιεργο!!!!)

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Γραψε λαθος House :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μια φορα ειπα να δουλεψω Παοκτση εδω μεσα και επεσα σε γαυρο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φτού σου ρε!!!! :tickedoff: :tickedoff:
Είσαι κατάπτιστος....μην με ξαναμιλήσεις!!!! :birdman: :birdman: :birdman:
Παοκσάκι Παοκσάκι? :2funny:
Βρωμοβάζελε ΣΕ έχω κάτι φωτό μούρλια λέμε(Μελαχρινό που σ αρέσει και αψηλό) :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Παμε και λιγο στο θεμα μας...δειτε το βιντεο και πειτε μου αν θα προχωρουσατε σε 24ωρο με 1500 full service.
Σερβιδα μοντελο του πλαυ μπου Σερβιας.
Περιμενω γνωμες.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παοκσάκι Παοκσάκι? :2funny:
Βρωμοβάζελε ΣΕ έχω κάτι φωτό μούρλια λέμε(Μελαχρινό που σ αρέσει και αψηλό) :grin:
Δεν λέγετε Παοκσάκι ρε ραμολιμέντο σκατόγαυρε!!!!
ΜΠΑΟΚάρα φωνάζετε στο γήπεδο ρε...ΜΠΑΟΚάρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Οριστε και μερικες Σερβες ηθοποιηνες αλλο πραγμα.

Συνημμένα

• JelenaGavrilovic04.jpg
    JelenaGavrilovic04.jpg
    81,8 KB · Εμφανίσεις: 13
  • lena-bogdanovic-774-arrz.jpg
    lena-bogdanovic-774-arrz.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 17

yarisgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη ρε παιδιά και με ολη την καλή διάθεση!!!
Δεν θέλω να φαίνομαι ούτε κακός, ούτε γκρινιάρης ούτε τίποτα!!!!
Πρώτον έχετε μία καλή data-base με κριτικές!!!!
Δεύτερον υπάρχει αρκετή συσσωρευμένη εμπειρία σε πολλούς!!!!!
Τρίτον, γιατί σώνει και καλά να κάνετε τους κασκαντερ?
Παίζει κανά χρηματικό έπαθλο για τον καλύτερο κασκαντερ του μήνα, κάθε μήνα και δεν το ήξερα?
Ή είναι μαγκιά το κασκαντεριλίκι?
Διότι αν θέλετε να γίνεται "κυνηγοί ταλέντων", υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι και πιο φθηνοί!!!!!
Ποιος είπε ότι εδώ ψάχνουμε τον καλύτερο κασκαντερ που θα ανακαλύψει το σούπερ μουνί πίσω από τις fake photos?
Είμαστε εδώ για να ενημερώνουμε, γιατί σώνει και καλά να ρισκάρετε τόσα πολλά?
Θα σας πει κανένας μπράβο?
Υπολογίστε πόσα λεφτά χάνεται και πόσο χρόνο και θα δείτε ότι δεν αξίζει τελικά η καύλα της "ανακάλυψης"!!!!
Τι να πω....μόνο εγώ σκέφτομαι να πάω να γαμήσω απλά, ήρεμα και ωραία, χωρίς να έχω το άγχος τι θα συναντήσω?
Σόρρυ αν μπήκα σε ξένα χωράφια, απλώς σκέψεις έκανα...

Ειρηνη ημιν αδερφια
Αυτο το αγνωστο καμια φορα εξιταρει την φαντασια αν και συνηθως τρως τα μουτρα σου δεν πειραζει παμε παρακατω  :grin: :grin:
Στο προκειμενο τη info εχουμε για αυτη την κορασιδα?? Τωρα που ξεκινησα θα παρω φορα

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Ειρηνη ημιν αδερφια
Αυτο το αγνωστο καμια φορα εξιταρει την φαντασια αν και συνηθως τρως τα μουτρα σου δεν πειραζει παμε παρακατω  :grin: :grin:
Στο προκειμενο τη info εχουμε για αυτη την κορασιδα?? Τωρα που ξεκινησα θα παρω φορα
φιλε το GE για να καταθεσεις τις πρωτεινες σου ολο εξτραδακια ζηταει ελεος

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φιλε η santra blond δεν ειναι <<εκπαιδευση>> ! ειναι <<καψονι>> κανονικο ! ειναι η διαβολοβδομαδα και το σχολειο αιχμαλωτων μαζι για τον μεσο μπουρδελιαρη! οποιος εχει αντερα να πληρωσει και να καθισει να γαμησει santra blond , αποτελει σεβαστο μελος της παρεας - μπαζογαμιας βεβαια, αλλα οπως και να 'χει <<it's a dirty job, but somebody got to do it>> . βαρεα & ανθυγιεινα κανονικα!

υγ . πληροφορουμαι πως καταφθανει στην αθηνα η αλλη η κουκλαρα απο τα παλια , και αναζητα καμικαζι . ε , του πουστη! με τετοιο διλημα , ξερω πολλους που για να γλυτωσουν θα δηλωσουν εθελοντες να βγαλουν τα ραδιενεργα καυσιμα με τα χερια απο τον αντιδραστηρα φουκουσιμα. βεβαια... γουστα ειναι αυτα και δεν μπορω να κατακρινω τα βιτσια του καθενος ! εδω υπαρχουν αλλοι που απο βιτσιο ψηφισαν πασοκ, στην καρμεν του πλανητη των ονειρων θα κολωσουν?
Sandra ειπαμε μονο για παραδουλευτρα στο σπιτι και να λειπεις οταν καθαριζει .

Τωρα Vp η δικια σου η μεταλαγμενη ειναι για πολλα γουστα και γερα στομαχια ,Παναγια μου.

Σου εχω ομως και την τριτη την Giovana η οποια δεν εχει καμμια σχεση με τις φωτο της !!

Συνημμένα

• Γιο.jpg
    Γιο.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 37

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom