GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Πες τα Λουκ...μη κρυβομαστε και πισω απο τα δακτυλο μας....Παντως και Louis Vuitton δωρακι να μην της παρετε, κατι θα ξοδεψετε παραπανω!
Πες τα Λουκ...μη κρυβομαστε και πισω απο τα δακτυλο μας....Παντως και Louis Vuitton δωρακι να μην της παρετε, κατι θα ξοδεψετε παραπανω!
Ρε σεις, σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε οι μεσήλικες εδω μέσα; Κι εγω 1958 έχω έτος γέννησης. Για να οργανωθούμε....Το μυστήριο λύθηκε: . Εμένα τουλάχιστον μ' έπεισε ο "μεσήλικας", ίσως γιατί κι εγώ ηλικιακά πλησιάζω στα δικά του στάνταρ, όπως συμπεραίνω από το έτος γέννησής του. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, και μάλιστα με τη συγκεκριμένη, αν μπορούσα.
φιλε μου,Ρε σεις, σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε οι μεσήλικες εδω μέσα; Κι εγω 1958 έχω έτος γέννησης. Για να οργανωθούμε....
Έχουμε, έχουμε...φιλε μου,
κανα νεο απο την Ελληνιδα εχουμε?
Δες pmΈχουμε, έχουμε...
Ρούλη η προσβολή είναι βαριά και ξεπλύνεται μόνο με αίμαΜεσηλικας γεννημένος το 1958?! :o μεσηλικα θεωρω εγω τον εαυτο μου που ειμαι το 1972.
quote author=DIMO link=topic=1837.msg1921846#msg1921846 date=1275324174]
Ρε σεις, σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε οι μεσήλικες εδω μέσα; Κι εγω 1958 έχω έτος γέννησης. Για να οργανωθούμε....
Έχουμε, έχουμε...
Ρούλη πες μου ότι είσαι "ταρίφας" να πέσει το γέλιο της αρκούδας...γιατί όλα τα άλλα στοιχεία ταιριάζουν.Μεσηλικας γεννημένος το 1958?! :o μεσηλικα θεωρω εγω τον εαυτο μου που ειμαι το 1972.
quote author=DIMO link=topic=1837.msg1921846#msg1921846 date=1275324174]
Ρε σεις, σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε οι μεσήλικες εδω μέσα; Κι εγω 1958 έχω έτος γέννησης. Για να οργανωθούμε....
Ρούλη η προσβολή είναι βαριά και ξεπλύνεται μόνο με αίμα
Το έτος γέννησης και η οικογενειακή κατάσταση (διαζευγμένος) καθώς και ο τρόπος έκφρασης, ταιριάζουν με έναν κολλητό με τον οποίο όμως δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε γι΄αυτό το site. Οπότε το μυαλό μου πήγε σ΄αυτόν.Ok θα μονομαχησουμε!! για πειτε τα νεα τωρα και ας αφησουμε τα αιματα για μετα!
οχι δεν ειμαι "ταριφας"! τι ταιριαζει ακριβως φιλε μου?
[quote author=alexm4n link=topic=1837.msg1921900#msg1921900 date=127532532με προλαβε άλλος
Το έτος γέννησης και η οικογενειακή κατάσταση (διαζευγμένος) καθώς και ο τρόπος έκφρασης, ταιριάζουν με έναν κολλητό με τον οποίο όμως δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε γι΄αυτό το site. Οπότε το μυαλό μου πήγε σ΄αυτόν.
τα λεγα εγω για την αιμιλια οτι μπορει να ειναι η μουσα του...και επιβεβαιωθηκε πανηγυρικα με τη κριτικη...ελα ρε τι τον αποπαιρνεις τον ανθρωπο...
γι αυτον η αμαλιτσα μπορει να ειναι η μουσα των ονειρων του...
παντως πολλες απο τις τελειωμενες-ξοφλημενες του χωρου αναβαθμιζονται στα ματια καποιοων ωριμων κυριων...
για το πως περασες δε χωρα αμφιβολια...καταλαβαινουμε...Χαιρετώ τους παίδες.Ναι εγώ ειμαι ο σαλιάρης μεσήλικας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Μεσήλικας ειμαι,αλλα δεν μου τρέχουν τα σάλια τόσο εύκολα.Δεν φαντάζεστε πως πέρασε μάγκες.Καποιοι πάντως με υποστήριξαν και με κατάλαβαν.Σας συνιστώ να το κάνετε αν σας παίρνει...Οχι όσα δεν φτάνει η αλεπού να τα κάνει κρεμαστάρια.Εντάξει?.Αν κάποιος θέλει λεπτομέρεις απο την εμπειρία, μου λέει.
Να γραφεις....μια χαρα τα λεμε εδω!Και δεν ειμαι νέος στα city tours.ΑΠλώς δεν έγραφα στο forum.Εχω γράψει πολλές κριτικές.Εντάξει????