Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετώ τους παίδες.Ναι εγώ ειμαι ο σαλιάρης μεσήλικας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Μεσήλικας ειμαι,αλλα δεν μου τρέχουν τα σάλια τόσο εύκολα.Δεν φαντάζεστε πως πέρασε μάγκες.Καποιοι πάντως με υποστήριξαν και με κατάλαβαν.Σας συνιστώ να το κάνετε αν σας παίρνει...Οχι όσα δεν φτάνει η αλεπού να τα κάνει κρεμαστάρια.Εντάξει?.Αν κάποιος θέλει λεπτομέρεις απο την εμπειρία, μου λέει.
Respect !!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Kύττα,κύττα...κάτι κουρασμένα παλληκάρια!  :2funny: :2funny: :2funny:
Ξεσπάθωσαν τα ραμόλια!  :grin:  Σπιτόχαρε, για ρίξε μας Ζαμπέτα για τους νέους τησ εποχής!!!
Τόπο στα νιάτα, ρεεε!  :headbang:

Ρε σεις, σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε οι μεσήλικες εδω μέσα; Κι εγω 1958 έχω έτος γέννησης. Για να οργανωθούμε....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Χαιρετώ τους παίδες.Ναι εγώ ειμαι ο σαλιάρης μεσήλικας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Μεσήλικας ειμαι,αλλα δεν μου τρέχουν τα σάλια τόσο εύκολα.Δεν φαντάζεστε πως πέρασε μάγκες.Καποιοι πάντως με υποστήριξαν και με κατάλαβαν.Σας συνιστώ να το κάνετε αν σας παίρνει...Οχι όσα δεν φτάνει η αλεπού να τα κάνει κρεμαστάρια.Εντάξει?.Αν κάποιος θέλει λεπτομέρεις απο την εμπειρία, μου λέει.
Παντα τετοια Παιχτη !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μονο εγω δηλαδη ειμαι νειατο !!! :grin: :grin: :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Σίγουρα αρκετοί την έκαναν την κουτσουκέλα!
Της τά 'ριξα κι εγώ χθες (150 για 45' κουλούρι) αλλά της φανήκαν λίγα και μείναμε μόνο φίλοι!  :grin:
Τελικά με την FEkla πήγε κανείς ?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αμα της φανηκαν λιγα τοτε την εχουν καλοταισει πανω Φτερουγα !! :grin: :grin: :grin:

Γιατι στα μερη της με 30 το δινει !!
Και ακαποτο μαζι !!! :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Καλό Μήνα!  :)
Για το οικονομικό χρειάζεται να σας τα ΨΑΛΛΩ  :tickedoff: γιατί απότι καταλαβαίνω μάλλον δεν μας άγγιξε αρκετά η Κρίση
& το κίνημα του 100ρικου(ευσεβής πόθος για την ώρα) παραμένει περιθωριακό στην πόλη μας, κι ας τη λέμε Φτωχομάνα!

Αυτό θα το ποστάρω καθημερινά για Καλημέρα, Πρόεδρε! Οχι για σένα βέβαια...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και καλο υπολοιπο Καλοκαιρι !!! ;)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μεσηλικας γεννημένος το 1958?! :o μεσηλικα θεωρω εγω τον εαυτο μου που ειμαι το 1972.
quote author=DIMO link=topic=1837.msg1921846#msg1921846 date=1275324174]
Ρε σεις, σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε οι μεσήλικες εδω μέσα; Κι εγω 1958 έχω έτος γέννησης. Για να οργανωθούμε....

Όχι αγαπητέ μου, εσύ που είσαι ακόμα 38 ΔΕΝ είσαι μεσήλικας, πίστεψε με, εκτός κι αν νιώθεις έτσι  ;), εσύ είσαι ακόμα νέος! Μεσήλικες είναι όσοι είναι άνω των 40, να μη σου πω και άνω των 45, και μέχρι τα 60, που ακόμα τους κάνει κούκου και δεν έχουν αποκτήσει ... εγγόνια  :2funny:. Μετά αρχίζει η κατηφόρα κι αρχίζουν να σε λένε ... παππού  :woldman: . Γνώμη μου.  :grin:

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
εγω 19 νοιωθω! σε ολα.Ειπαμε να πειραξουμε λιγο να κανουμε λιγο πλακα. :think: :think: :think:

Όχι αγαπητέ μου, εσύ που είσαι ακόμα 38 ΔΕΝ είσαι μεσήλικας, πίστεψε με, εκτός κι αν νιώθεις έτσι  ;), εσύ είσαι ακόμα νέος! Μεσήλικες είναι όσοι είναι άνω των 40, να μη σου πω και άνω των 45, και μέχρι τα 60, που ακόμα τους κάνει κούκου και δεν έχουν αποκτήσει ... εγγόνια  :2funny:. Μετά αρχίζει η κατηφόρα κι αρχίζουν να σε λένε ... παππού  :woldman: . Γνώμη μου.  :grin:

gpap59

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
1.568
Πόντοι
3.130
Νασαι σίγουρος φίλε οτι θα το κάνω.Δεν έχω πολύ χρόνο αλλα θα το κάνω νασαι σίγουρος,υστερα απο την κριτική του φίλου οτι ειμαι ένας μεσήλικας σαλιάρης που δεν έχω δεί γυναίκα στην ζωή μου.Και για την ιστορία,δεν έχω αποκτήσει ακόμα εγγόνια και μου κάνει κουκου αρκετά.Ρωτήστε και την Εμιλιτσα ποσα κουκου είχαμε το Σαββατοκύριακο. :rockon:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Σε καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά!
Για να σταματήσουν κάποιοι ζηλιάρηδες να με αποκαλούν γέρο εδω μέσα!
Λυπάμαι που σε αγγάρεψε να μεταφράσεις...τα κορακίστικά μου, η κοινή φίλη!  :2funny:

Νασαι σίγουρος φίλε οτι θα το κάνω.Δεν έχω πολύ χρόνο αλλα θα το κάνω νασαι σίγουρος,υστερα απο την κριτική του φίλου οτι ειμαι ένας μεσήλικας σαλιάρης που δεν έχω δεί γυναίκα στην ζωή μου.Και για την ιστορία,δεν έχω αποκτήσει ακόμα εγγόνια και μου κάνει κουκου αρκετά.Ρωτήστε και την Εμιλιτσα ποσα κουκου είχαμε το Σαββατοκύριακο. :rockon:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Και για την ιστορία,δεν έχω αποκτήσει ακόμα εγγόνια και μου κάνει κουκου αρκετά.Ρωτήστε και την Εμιλιτσα ποσα κουκου είχαμε το Σαββατοκύριακο. :rockon:

Καλά μην αρπάζεσαι, εγώ την έννοια του μεσήλικα, έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε πάνω-κάτω όλοι, προσπάθησα να δώσω, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.  :)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
μια που μιλάμε για τον αν κάνει κούκου στα πουλιά μας ας μιλήσουμε
για κουκουβάγιες  ;) ;) και όχι για τις εμπειρίες διαφόρων φίλων που τις μοιράζονται μαζί μας

Συνημμένα

• Koukouvagia.jpg
    Koukouvagia.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 20

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Ρε μαγκες τι εγινε με τη Θεσσαλονικη? Νεες αφιξεις γιοκ. Και καποιες που ηταν να ερθουν την κανανε για αλλου? Αυτη η Zuzanα εδω θελει να μαζεψει τα ενσημα για τη συνταξη(και εγω της κολλησα καποια αναθεμα την ωρα). Προεδρε πρεπει να αναλαβεις δραση νομιζω. Την Αλεξια δεν μπορουμε να τη φερουμε προς τα εδω καμια βολτα να εχουμε και εμεις λιγο value for money? 

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

nikos.papa

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια το εγινε με την Angel? ακυρωσε??? το περιμενα πως και πως...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom