Respect !!!Χαιρετώ τους παίδες.Ναι εγώ ειμαι ο σαλιάρης μεσήλικας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Μεσήλικας ειμαι,αλλα δεν μου τρέχουν τα σάλια τόσο εύκολα.Δεν φαντάζεστε πως πέρασε μάγκες.Καποιοι πάντως με υποστήριξαν και με κατάλαβαν.Σας συνιστώ να το κάνετε αν σας παίρνει...Οχι όσα δεν φτάνει η αλεπού να τα κάνει κρεμαστάρια.Εντάξει?.Αν κάποιος θέλει λεπτομέρεις απο την εμπειρία, μου λέει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Kύττα,κύττα...κάτι κουρασμένα παλληκάρια!
Ξεσπάθωσαν τα ραμόλια! Σπιτόχαρε, για ρίξε μας Ζαμπέτα για τους νέους τησ εποχής!!!
Τόπο στα νιάτα, ρεεε!
Ξεσπάθωσαν τα ραμόλια! Σπιτόχαρε, για ρίξε μας Ζαμπέτα για τους νέους τησ εποχής!!!
Τόπο στα νιάτα, ρεεε!
Ρε σεις, σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε οι μεσήλικες εδω μέσα; Κι εγω 1958 έχω έτος γέννησης. Για να οργανωθούμε....
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παντα τετοια Παιχτη !!! ;)Χαιρετώ τους παίδες.Ναι εγώ ειμαι ο σαλιάρης μεσήλικας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Μεσήλικας ειμαι,αλλα δεν μου τρέχουν τα σάλια τόσο εύκολα.Δεν φαντάζεστε πως πέρασε μάγκες.Καποιοι πάντως με υποστήριξαν και με κατάλαβαν.Σας συνιστώ να το κάνετε αν σας παίρνει...Οχι όσα δεν φτάνει η αλεπού να τα κάνει κρεμαστάρια.Εντάξει?.Αν κάποιος θέλει λεπτομέρεις απο την εμπειρία, μου λέει.
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Σίγουρα αρκετοί την έκαναν την κουτσουκέλα!
Της τά 'ριξα κι εγώ χθες (150 για 45' κουλούρι) αλλά της φανήκαν λίγα και μείναμε μόνο φίλοι!
Της τά 'ριξα κι εγώ χθες (150 για 45' κουλούρι) αλλά της φανήκαν λίγα και μείναμε μόνο φίλοι!
Τελικά με την FEkla πήγε κανείς ?
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Καλό Μήνα!
Για το οικονομικό χρειάζεται να σας τα ΨΑΛΛΩ γιατί απότι καταλαβαίνω μάλλον δεν μας άγγιξε αρκετά η Κρίση
& το κίνημα του 100ρικου(ευσεβής πόθος για την ώρα) παραμένει περιθωριακό στην πόλη μας, κι ας τη λέμε Φτωχομάνα!
Αυτό θα το ποστάρω καθημερινά για Καλημέρα, Πρόεδρε! Οχι για σένα βέβαια...
Για το οικονομικό χρειάζεται να σας τα ΨΑΛΛΩ γιατί απότι καταλαβαίνω μάλλον δεν μας άγγιξε αρκετά η Κρίση
& το κίνημα του 100ρικου(ευσεβής πόθος για την ώρα) παραμένει περιθωριακό στην πόλη μας, κι ας τη λέμε Φτωχομάνα!
Αυτό θα το ποστάρω καθημερινά για Καλημέρα, Πρόεδρε! Οχι για σένα βέβαια...
Μεσηλικας γεννημένος το 1958?! :o μεσηλικα θεωρω εγω τον εαυτο μου που ειμαι το 1972.
quote author=DIMO link=topic=1837.msg1921846#msg1921846 date=1275324174]
Ρε σεις, σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε οι μεσήλικες εδω μέσα; Κι εγω 1958 έχω έτος γέννησης. Για να οργανωθούμε....
Όχι αγαπητέ μου, εσύ που είσαι ακόμα 38 ΔΕΝ είσαι μεσήλικας, πίστεψε με, εκτός κι αν νιώθεις έτσι ;), εσύ είσαι ακόμα νέος! Μεσήλικες είναι όσοι είναι άνω των 40, να μη σου πω και άνω των 45, και μέχρι τα 60, που ακόμα τους κάνει κούκου και δεν έχουν αποκτήσει ... εγγόνια . Μετά αρχίζει η κατηφόρα κι αρχίζουν να σε λένε ... παππού . Γνώμη μου.
μόνο νειάτο..μπέμπης!
καλό μηνα παίχτες!
κάλως ηρθες στην παρέα μας gsx59! ελπίζουμε να συνεχίσεις να ποστάρεις!
Μονο εγω δηλαδη ειμαι νειατο !!!
καλό μηνα παίχτες!
κάλως ηρθες στην παρέα μας gsx59! ελπίζουμε να συνεχίσεις να ποστάρεις!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Πόσο ντε?Μονο εγω δηλαδη ειμαι νειατο !!!
εγω 19 νοιωθω! σε ολα.Ειπαμε να πειραξουμε λιγο να κανουμε λιγο πλακα.
Όχι αγαπητέ μου, εσύ που είσαι ακόμα 38 ΔΕΝ είσαι μεσήλικας, πίστεψε με, εκτός κι αν νιώθεις έτσι ;), εσύ είσαι ακόμα νέος! Μεσήλικες είναι όσοι είναι άνω των 40, να μη σου πω και άνω των 45, και μέχρι τα 60, που ακόμα τους κάνει κούκου και δεν έχουν αποκτήσει ... εγγόνια . Μετά αρχίζει η κατηφόρα κι αρχίζουν να σε λένε ... παππού . Γνώμη μου.
gpap59
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.568
- Πόντοι
- 3.130
Νασαι σίγουρος φίλε οτι θα το κάνω.Δεν έχω πολύ χρόνο αλλα θα το κάνω νασαι σίγουρος,υστερα απο την κριτική του φίλου οτι ειμαι ένας μεσήλικας σαλιάρης που δεν έχω δεί γυναίκα στην ζωή μου.Και για την ιστορία,δεν έχω αποκτήσει ακόμα εγγόνια και μου κάνει κουκου αρκετά.Ρωτήστε και την Εμιλιτσα ποσα κουκου είχαμε το Σαββατοκύριακο.
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Σε καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά!
Για να σταματήσουν κάποιοι ζηλιάρηδες να με αποκαλούν γέρο εδω μέσα!
Λυπάμαι που σε αγγάρεψε να μεταφράσεις...τα κορακίστικά μου, η κοινή φίλη!
Για να σταματήσουν κάποιοι ζηλιάρηδες να με αποκαλούν γέρο εδω μέσα!
Λυπάμαι που σε αγγάρεψε να μεταφράσεις...τα κορακίστικά μου, η κοινή φίλη!
Νασαι σίγουρος φίλε οτι θα το κάνω.Δεν έχω πολύ χρόνο αλλα θα το κάνω νασαι σίγουρος,υστερα απο την κριτική του φίλου οτι ειμαι ένας μεσήλικας σαλιάρης που δεν έχω δεί γυναίκα στην ζωή μου.Και για την ιστορία,δεν έχω αποκτήσει ακόμα εγγόνια και μου κάνει κουκου αρκετά.Ρωτήστε και την Εμιλιτσα ποσα κουκου είχαμε το Σαββατοκύριακο.
Και για την ιστορία,δεν έχω αποκτήσει ακόμα εγγόνια και μου κάνει κουκου αρκετά.Ρωτήστε και την Εμιλιτσα ποσα κουκου είχαμε το Σαββατοκύριακο.
Καλά μην αρπάζεσαι, εγώ την έννοια του μεσήλικα, έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε πάνω-κάτω όλοι, προσπάθησα να δώσω, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.
Καμία πληροφορία για τη συγκεκριμένη?
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
μια που μιλάμε για τον αν κάνει κούκου στα πουλιά μας ας μιλήσουμε
για κουκουβάγιες ;) ;) και όχι για τις εμπειρίες διαφόρων φίλων που τις μοιράζονται μαζί μας
για κουκουβάγιες ;) ;) και όχι για τις εμπειρίες διαφόρων φίλων που τις μοιράζονται μαζί μας
Συνημμένα
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Ρε μαγκες τι εγινε με τη Θεσσαλονικη? Νεες αφιξεις γιοκ. Και καποιες που ηταν να ερθουν την κανανε για αλλου? Αυτη η Zuzanα εδω θελει να μαζεψει τα ενσημα για τη συνταξη(και εγω της κολλησα καποια αναθεμα την ωρα). Προεδρε πρεπει να αναλαβεις δραση νομιζω. Την Αλεξια δεν μπορουμε να τη φερουμε προς τα εδω καμια βολτα να εχουμε και εμεις λιγο value for money?
από οτι διαβασα κάπου επαγγελματίας σε στουντιο που το έριξε στα ct για να'κονομησει!
περιμενε ενημέρωση από κάνα αθηναίο πελατη της! ;)
περιμενε ενημέρωση από κάνα αθηναίο πελατη της! ;)
Καμία πληροφορία για τη συγκεκριμένη?
nikos.papa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια το εγινε με την Angel? ακυρωσε??? το περιμενα πως και πως...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K