Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ελα ντε... :think:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Αρε γαμώ τα χρήματα μου!!! Σαλιάρη σε ζηλεύω !!! Και εγώ θα ήθελα να πάρω ένα Εσκορτακι καμία 2-3 μέρες σε κανένα νησάκι . Αλλά εδώ μιλάμε για καμία 4000 ευρω κατάσταση , και τέτοια χρήματα δεν τα περισσευω . Για αυτό παίρνουμε την μπαζογκομενούλα μας που νομίζει της ανοίκει ο κόσμος όλος γιατί έχει ένα μουνί ανάμεσα στα πόδια της και άντε βουρ για καμία Πιερία!!! Και πολύ τους είναι. Προτείνω να κάνουμε ομάδα στο Facebook "ναι και εγω ζηλεύω το Σαλιάρη"

:2funny: :2funny:  :thumbsup: :thumbsup:
Πάντως, νομίζω ότι δεν χρειάζονται τόοοσα πολλά χρήματα (4000 Ε) για 2-3 μέρες, κι όποια στα ζητήσει ξεκίνα δίνοντάς της τα μισά, και πολλά λέω. Μη τρελλαθούμε κιόλας!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Προς αποκατασταση της ταξης,
να πω οτι μια χαζομαρα (δεν θα ελεγα κακοπροαιρετη) γραφτηκε απο τον Παλερμο, που κακως για μενα αποκαλεσε "σαλιαρη" τον συμπαιχτη που εκλεισε λονγκ ντειτ.
Εδω μεσα, ας περιοριστουμε στην κριτικη των κοριτσιων και οχι στην μεταξυ μας! Μόνο αυτο μας ελειπε!!

Συγχαρητηρια απο μενα στον gsx που εκανε το γουστο του και περασε καλα!!! ευγε!!!  :thumbsup:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Eγώ να ζητήσω συγνώμη απ' τον gsx γιατί νομίζω αν ανέβαζα την αναδρομική μου κριτική κανα δυό βδομαδες νωρίτερα θα μπορούσε να γλιτώσει κάποια ευρω (και κατά συνέπεια δυνητικά & οι υπόλοιποι από μας)!

Εκτός κι αν υπο την επήρεια "σιροπιών" της ντίβας Εμιλυ αναγκάστηκε να φουσκώσει το οικονομικό...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Για το οικονομικό χρειάζεται να σας τα ΨΑΛΛΩ  :tickedoff: γιατί απότι καταλαβαίνω μάλλον δεν μας άγγιξε αρκετά η Κρίση
& το κίνημα του 100ρικου(ευσεβής πόθος για την ώρα) παραμένει περιθωριακό στην πόλη μας, κι ας τη λέμε Φτωχομάνα!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Αγαπητέ, κάνε σωστό λογαριασμό! Δεν είναι μόνο τα καθαυτό γαμησιάτικα! Το συνολικό πακέτο για 3ήμερο δυστυχώς τσούζει!
:2funny: :2funny:  :thumbsup: :thumbsup:
Πάντως, νομίζω ότι δεν χρειάζονται τόοοσα πολλά χρήματα (4000 Ε) για 2-3 μέρες, κι όποια στα ζητήσει ξεκίνα δίνοντάς της τα μισά, και πολλά λέω. Μη τρελλαθούμε κιόλας!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
απαπαπαπα.....θα τον φυλάξω για τον γκόμενο!!!!! :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αγαπητέ, κάνε σωστό λογαριασμό! Δεν είναι μόνο τα καθαυτό γαμησιάτικα! Το συνολικό πακέτο για 3ήμερο δυστυχώς τσούζει!
συμφωνω...αν σου ζητησει καμια Louis Vuitton, κανα Κοσμηματακι....!!!
Εκει ειναι τα γλεντια!!!
Συν τα καθημερινα...κρασια, φαγητα, ξενοδοχειο...
Οποτε τσουζει!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εκει ειναι τα γλεντια!!!
Οποτε τσουζει!!!
Βρε πρόεδρε πλάκα με κάνεις!!!!
Πληρώνεις τα γαμησιάτικα, πληρώνεις τον χρόνο της.....
....θα πληρώσεις και τα κοσμήματα ή τα ρούχα της? :headbang: :headbang:
Βρε παίχτες...ήμαρτον!!!!
Όταν κανονίζουμε πριβέ δεν πάμε εκεί λες και είναι η γκόμενά μας!!!
Αυτή μας υπηρετεί...όχι εμείς!!!!!! :rockon: :rockon:
Άρα...μόλις πλησιάζει στο ταμείο....εμείς θυμόμαστε να κάνουμε τσιγάρο έξω!!!!
.....αυτό είναι για τους "συναισθηματικούς"!!!! ;)
Εγώ απλώ πάω στο ταμείο και τις κοιτάω.......γελώντας!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Άκου εκεί Louis Vuitton....δεν αγοράζω no name....άμα θέλει BMW, ok!!!!!! :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Eεε όχι κι έτσι!...
Εκει ειναι τα γλεντια!!!
Πάει! Με τι μούτρα να εμφανιστώ στο μεγαλοχώρι!
Προέδρα, σβήστο! Προλαβαίνεις ακόμη...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εκει ειναι τα γλεντια!!!
Οποτε τσουζει!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι μια που βλεπω συχνα, παντα πανακριβα ντυμενη, που με ρωτουσε που ειναι πιο φθηνα τα Louis Vuitton, στο Παρισι η στην ΝΥ?????  :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως και Louis Vuitton δωρακι να μην της παρετε, κατι θα ξοδεψετε παραπανω! Σωστα τα λεει ο προεδρος.

Συνημμένα

• LV.JPG
    LV.JPG
    174,9 KB · Εμφανίσεις: 39

Επισκέπτης
παντως και LV να πάρετε κοιάξτε να είναι καμμία απομίμηση.Δύσκολα το καταλαβαίνεις πόσο μάλλον αυτές που δεν ξέρουν ποιος είναι ο luis και  ποιος ο vuitton.
Τώρα αν πάνε  για εκτίμηση σε κανένα κατάστημα εσείς ηδη θα έχετε γίνει luis.
Σημειωτέον αγοράζουμε πάντα σε απομίμηση την οικονομική σειρά LV και όχι τις βαλίτσες γιατί αμέσως θα καρφωθείτε αφου ακι αυτές στο βάθος τυ μουνιού τους είναι ψυλλιασμένες

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
παντως και LV να πάρετε κοιάξτε να είναι καμμία απομίμηση.Δύσκολα το καταλαβαίνεις πόσο μάλλον αυτές που δεν ξέρουν ποιος είναι ο luis και  ποιος ο vuitton.
Τώρα αν πάνε  για εκτίμηση σε κανένα κατάστημα εσείς ηδη θα έχετε γίνει luis.
Σημειωτέον αγοράζουμε πάντα σε απομίμηση την οικονομική σειρά LV και όχι τις βαλίτσες γιατί αμέσως θα καρφωθείτε αφου ακι αυτές στο βάθος τυ μουνιού τους είναι ψυλλιασμένες

:2funny: :2funny:
Κι όμως οι βλαχάρες (όχι ότι είναι όλες, αλλά πολλές απ' αυτές είναι και τους βγαίνει κιόλας) μπορεί να μη ξέρουν να αρθρώσουν μια σωστή πρόταση στα αγγλικά, αλλά και τις LV τις ξέρουν και πολλές άλλες πολυτέλειες που δεν το φανταζόμαστε. Όπως εμείς σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι για να της πηδήξουμε, αυτές σκέφτονται επίσης με το κάτω "κεφάλι" για το πώς θα τα ξοδέψουνε (αυτά που ρουφάνε από μας), για να τη βγει η μια της άλλης, κι έτσι κινείται η αγορά!  :jerking: :jerking:  :rockon: :rockon:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Άντε, φαγωθήκατε όλοι. Εγώ αναφερόμουν προς τον Joyjoy καθαρά για την αμοιβή της _τάνας, τα πάσης φύσεως "οδοιπορικά" και "επιδόματα"  :2funny: εννοείται ότι είναι επιπλέον  :headbang:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Βρε πρόεδρε πλάκα με κάνεις!!!!
Πληρώνεις τα γαμησιάτικα, πληρώνεις τον χρόνο της.....
....θα πληρώσεις και τα κοσμήματα ή τα ρούχα της? :headbang: :headbang:
εννοειται βρε οτι δεν θα τα χωνα ετσι...
αλλα υπαρχουν αρκετοι Τακουμπιδηδες που μια χαρα τα χωνουν...μην ανησυχεις καθολου!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Γιατρε μου, νομιζω οτι την LV θα σε παει να την αγορασεις απο την Μ.Ιωσηφ....σιγα μη σ αφησει να της την  φερεις απο κανα μαυρο... :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom