Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
η Selina παντως μεχρι τις 9 το βραδυ δν μπορει να κλεισει ραντεβουδακι,χμμμμ.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Μπορει να παει Χαλκιδικη για μπανιο :grin:
Εσυ για πες μας πως και προτιμησες την Iliya που εχει 4/10 γιατι και εγω παλιοτερα ψηνομουν γιαυτην αλλα δν ειχα δει καλα σχολια.

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
εγω πηρα την Gabi σπιτι μου.Μετα προεκυψε και τριο με την αλλη (μενουν μαζι) στο ξενοδοχειο τους.Και μετα βγηκαμε εξω ολοι μαζι ;)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Αυτα ειναι γουστα.

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ναι! και παιζει οταν κατεβουν Αθηνα και τελειωσουν το tour να ερθουν για λιγες μερες εδω, για ξεκουραση Χαλκιδικη και τετοια. Και επειδη ο καημενος δεν ειμαι πια παντρεμενος και οι δουλειες πανε κατα διαβολου λεω να τις κυκλοφορησω λιγο, εχω πολυ χρονο :dancing:
Αυτα ειναι γουστα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Καλα σταματα ομως τωρα γιατι αρχιζω και ζηλευω. χαχαχα.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Kαλώστον! Δε μπορεί...εσύ θα πέρασες από Σελίνα!
Γράψε να μάθω τουλάχιστον αν έχασα παραπάνω από 20 sms!
Χωρίς παρεξήγηση από τον δόκτορα αλλά είναι λίγο γενναιόδωρος με τους βαθμούς του. ;) ;)
Πάντως μάλλον θα την κάνω και εγώ την απόπειρα με την εν λόγω αφού ακούστηκαν αρκετά καλά πράγματα και από πολλούς.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
σιγα το δυσκολο!  :grin: ! ας ψαχτουν και λίγο! :rockon: :rockon:
δυσκολο  θα ήταν να ψαχναμε τα δικά σου τα άλογα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Όντως, πολύ "φίλιππος"  :2funny: μας προέκυψε ο Geopa τελευταία, και μάλιστα με πολύ ωραίο γούστο ως προς τους "ίππους" που μας μοστράρει  :rockon:. Αλλά είμαι διακριτικός και δεν τον ρωτάω περισσότερα  :grin:

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπερα! Απο τις 13.00 περιμενω απαντηση απο Selina! Υπερφορτωθηκε ο ασσος μαλλον.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Καλησπερα! Απο τις 13.00 περιμενω απαντηση απο Selina! Υπερφορτωθηκε ο ασσος μαλλον.
Σημερα εφευγε δν νομιζω να μπορεσεις να κλεισεις. μαλλον θα το εκλισε και το κινητο και γεια σας. Χθες μου ειπε οτι θα εφευγε για την χωρα της σημερα.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
ΥΓ εκεί την περίμενε ένας μεσήλικας σαλιάρης,που έκανε σα να έβλεπε γυναίκα πρώτη φορά στη ζωή του....

μάλλον θα μπαίνει κι εδώ μέσα

Το μυστήριο λύθηκε: . Εμένα τουλάχιστον μ' έπεισε ο "μεσήλικας", ίσως γιατί κι εγώ ηλικιακά πλησιάζω στα δικά του στάνταρ, όπως συμπεραίνω από το έτος γέννησής του. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, και μάλιστα με τη συγκεκριμένη, αν μπορούσα (και δεν εννοώ μόνο οικονομικά). Αλλά αυτό φυσικά εξαρτάται από το γούστο του καθενός.
Τώρα εμφανισιακά (αναφέρομαι στο "μεσήλικας σαλιάρης"), άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο, έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα τα "κουσούρια" μας. Όταν ίσως δεν τα είχαμε, μας έλειπε το "ρευστόν". Δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα μαζί σ' αυτή τη ζωή.

titos-69

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
Το μυστήριο λύθηκε: . Εμένα τουλάχιστον μ' έπεισε ο "μεσήλικας", ίσως γιατί κι εγώ ηλικιακά πλησιάζω στα δικά του στάνταρ, όπως συμπεραίνω από το έτος γέννησής του. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, και μάλιστα με τη συγκεκριμένη, αν μπορούσα (και δεν εννοώ μόνο οικονομικά). Αλλά αυτό φυσικά εξαρτάται από το γούστο του καθενός.
Τώρα εμφανισιακά (αναφέρομαι στο "μεσήλικας σαλιάρης"), άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο, έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα τα "κουσούρια" μας. Όταν ίσως δεν τα είχαμε, μας έλειπε το "ρευστόν". Δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα μαζί σ' αυτή τη ζωή.
Με βρισκει συμφωνο η αποξη σου και του "σαλιαρη".Τα γουστα και τα θελω του καθενος πρεπει να τον οδηγουν στην απολαυση και στη ευχαριστηση του.Οποιος περνα καλα με οτι και να συνσεξουαλιζεται αυτος ειναι ο τυχερος.Και αν και ειμαι σε μικροτερη ηλικια συμφωνω οτι η γκομενα πρεπει να σε διεγειρει και εγκεφαλικα ειτε με την ματια της με το ντυσιμο της μς τον τροπο που μιλαει καθεταικ αλλα πολα σαν γενικο συνολο που θα πρεπει να αντανακλαμια εν γενει συμπεριφορα.Τελος ολες αυτες που πολλοι απομ μας τις απαξιωνουν μαλλον γι;ατι δεν εχουμε τα οικονομικα αρχιδια να τις εχουμε ε συγουρα κατι πολυ καλο θα κουβαλανε πανω τους που τις κανει περιζητητες διοπτι η λεπτομερεια κανει την διαφορα αλλα και το ακριβο ειναι και φτ5ηνο.πολλεσ φορεσ την πατησα με κορα;σιδες φτηνες αλλα απειρες και εβγαινα με απο το δωματιο και μεχρι να κτεβω στο αυτοκινητο εκλεινα αλλο ραντεβου με πιο ακριβο περιτυλιγμαμπας και σωσωλιγη απο τηνχαρα και την ευχαριστηση μου που η φτηνιαρα και απειρη δεν προσφερει.ΣΑΛΙΑΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ  ΜΠΡΑΒΟ

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αρε γαμώ τα χρήματα μου!!! Σαλιάρη σε ζηλεύω !!! Και εγώ θα ήθελα να πάρω ένα Εσκορτακι καμία 2-3 μέρες σε κανένα νησάκι . Αλλά εδώ μιλάμε για καμία 4000 ευρω κατάσταση , και τέτοια χρήματα δεν τα περισσευω . Για αυτό παίρνουμε την μπαζογκομενούλα μας που νομίζει της ανοίκει ο κόσμος όλος γιατί έχει ένα μουνί ανάμεσα στα πόδια της και άντε βουρ για καμία Πιερία!!! Και πολύ τους είναι. Προτείνω να κάνουμε ομάδα στο Facebook "ναι και εγω ζηλεύω το Σαλιάρη"

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom