GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.701
- Πόντοι
- 25.165
η Selina παντως μεχρι τις 9 το βραδυ δν μπορει να κλεισει ραντεβουδακι,χμμμμ.
η Selina παντως μεχρι τις 9 το βραδυ δν μπορει να κλεισει ραντεβουδακι,χμμμμ.
Εσυ για πες μας πως και προτιμησες την Iliya που εχει 4/10 γιατι και εγω παλιοτερα ψηνομουν γιαυτην αλλα δν ειχα δει καλα σχολια.Μπορει να παει Χαλκιδικη για μπανιο
Αυτα ειναι γουστα.
Χωρίς παρεξήγηση από τον δόκτορα αλλά είναι λίγο γενναιόδωρος με τους βαθμούς του. ;) ;)
Πάντως μάλλον θα την κάνω και εγώ την απόπειρα με την εν λόγω αφού ακούστηκαν αρκετά καλά πράγματα και από πολλούς.
μηπως γνωριζεις αν θα ερθει η Βασιλισσα και πότε?
Όλο αινίγματα είσαι τώρα τελευταία!!!!!
Όλο αινίγματα είσαι τώρα τελευταία!!!!!
Πλάκωσαν οι ζέστες....
σιγα το δυσκολο! ! ας ψαχτουν και λίγο!
δυσκολο θα ήταν να ψαχναμε τα δικά σου τα άλογα!
Σημερα εφευγε δν νομιζω να μπορεσεις να κλεισεις. μαλλον θα το εκλισε και το κινητο και γεια σας. Χθες μου ειπε οτι θα εφευγε για την χωρα της σημερα.Καλησπερα! Απο τις 13.00 περιμενω απαντηση απο Selina! Υπερφορτωθηκε ο ασσος μαλλον.
ΥΓ εκεί την περίμενε ένας μεσήλικας σαλιάρης,που έκανε σα να έβλεπε γυναίκα πρώτη φορά στη ζωή του....
μάλλον θα μπαίνει κι εδώ μέσα
Με βρισκει συμφωνο η αποξη σου και του "σαλιαρη".Τα γουστα και τα θελω του καθενος πρεπει να τον οδηγουν στην απολαυση και στη ευχαριστηση του.Οποιος περνα καλα με οτι και να συνσεξουαλιζεται αυτος ειναι ο τυχερος.Και αν και ειμαι σε μικροτερη ηλικια συμφωνω οτι η γκομενα πρεπει να σε διεγειρει και εγκεφαλικα ειτε με την ματια της με το ντυσιμο της μς τον τροπο που μιλαει καθεταικ αλλα πολα σαν γενικο συνολο που θα πρεπει να αντανακλαμια εν γενει συμπεριφορα.Τελος ολες αυτες που πολλοι απομ μας τις απαξιωνουν μαλλον γι;ατι δεν εχουμε τα οικονομικα αρχιδια να τις εχουμε ε συγουρα κατι πολυ καλο θα κουβαλανε πανω τους που τις κανει περιζητητες διοπτι η λεπτομερεια κανει την διαφορα αλλα και το ακριβο ειναι και φτ5ηνο.πολλεσ φορεσ την πατησα με κορα;σιδες φτηνες αλλα απειρες και εβγαινα με απο το δωματιο και μεχρι να κτεβω στο αυτοκινητο εκλεινα αλλο ραντεβου με πιο ακριβο περιτυλιγμαμπας και σωσωλιγη απο τηνχαρα και την ευχαριστηση μου που η φτηνιαρα και απειρη δεν προσφερει.ΣΑΛΙΑΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟΤο μυστήριο λύθηκε: . Εμένα τουλάχιστον μ' έπεισε ο "μεσήλικας", ίσως γιατί κι εγώ ηλικιακά πλησιάζω στα δικά του στάνταρ, όπως συμπεραίνω από το έτος γέννησής του. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, και μάλιστα με τη συγκεκριμένη, αν μπορούσα (και δεν εννοώ μόνο οικονομικά). Αλλά αυτό φυσικά εξαρτάται από το γούστο του καθενός.
Τώρα εμφανισιακά (αναφέρομαι στο "μεσήλικας σαλιάρης"), άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο, έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα τα "κουσούρια" μας. Όταν ίσως δεν τα είχαμε, μας έλειπε το "ρευστόν". Δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα μαζί σ' αυτή τη ζωή.