GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
μηπως γνωριζεις αν θα ερθει η Βασιλισσα και πότε?Λες να 'τανε το Μάρτη... πού ΄μουν σε honey moon!
μηπως γνωριζεις αν θα ερθει η Βασιλισσα και πότε?Λες να 'τανε το Μάρτη... πού ΄μουν σε honey moon!
Κάθε πράμα στον καιρό του... ;)μηπως γνωριζεις αν θα ερθει η Βασιλισσα και πότε?
Λοιπον πστριωτακια η κοπελα πεντακαθαρη μοσχοβολουσα δεν ροκανιζει χρονο λιγο ντροπαλη με την πιπα πρεπει να κερδισεις εμπιστοσυνη η κοιλιτσα οχι πλακα αλλα δενν μ ενοχλλησε ωραιεσ στασεις με χαμογελο και προσμονη φιλια με γλωσα που τηννπαιζει οπως θελει ομορφη κουβεντουλα πηγα για 1 ωρα και πηρα 2 ολατα λεφτα το μασζ που κανει 350 γιουρια για 2 ωρες και 3 καταθεσεις θα ξαναπαω με εφτιαξε μετα την αποτυχια με την δικηγορινα;[size=20pt] ΚΑΠΗ [/size]
Λοιπον πστριωτακια η κοπελα πεντακαθαρη μοσχοβολουσα δεν ροκανιζει χρονο λιγο ντροπαλη με την πιπα πρεπει να κερδισεις εμπιστοσυνη η κοιλιτσα οχι πλακα αλλα δενν μ ενοχλλησε ωραιεσ στασεις με χαμογελο και προσμονη φιλια με γλωσα που τηννπαιζει οπως θελει ομορφη κουβεντουλα πηγα για 1 ωρα και πηρα 2 ολατα λεφτα το μασζ που κανει 350 γιουρια για 2 ωρες και 3 καταθεσεις θα ξαναπαω με εφτιαξε μετα την αποτυχια με την δικηγορινα;
Παίκτη, κράτα την όρεξη σου... Μας την απέσυραν κι αυτήν, που κακό χρόνο νά'χουν!Λοιπον πστριωτακια η κοπελα πεντακαθαρη μοσχοβολουσα δεν ροκανιζει χρονο λιγο ντροπαλη με την πιπα πρεπει να κερδισεις εμπιστοσυνη η κοιλιτσα οχι πλακα αλλα δενν μ ενοχλλησε ωραιεσ στασεις με χαμογελο και προσμονη φιλια με γλωσα που τηννπαιζει οπως θελει ομορφη κουβεντουλα πηγα για 1 ωρα και πηρα 2 ολατα λεφτα το μασζ που κανει 350 γιουρια για 2 ωρες και 3 καταθεσεις θα ξαναπαω με εφτιαξε μετα την αποτυχια με την δικηγορινα;
επειγόντως Μελισσουλα!!!!Γουστα είναι αυτά πάιχτη! όταν μιλησεις με την Καριολινα πες της ότι ακόμα μεριμένουμε την νικα με το τρελό κολαράκι και την μελισσουλα με το τρελό κουλουρακι!
γιατί εγώ με αυτά που κάνει φοβάμαι μην την αρχισω στις ...γλύκες
επειγόντως Μελισσουλα!!!!
Διαβασε προσεκτικα τα σερβις της!!!Παιδια αυτή η Fekla φαίνεται πολύ καλη , και οι φωτογραφίες χωρίς φώτοσοπ. Εχει κανείς κανένα info ?
απο τραγουδακια μια χαρα παμε....απο μ..νια δε βλεπω...!!!
απο τραγουδακια μια χαρα παμε....απο μ..νια δε βλεπω...!!!
αντε μετα να δουμε χαίρι...Και τα λίγα που είναι εδώ, φροντίζουν να τα κάνουν λιγότερα....
Πάλι βραχιολάκια είχαμε χθες....
Τι εννοεις? Επειδη εχει αναλ χωρις προφυλακτικο? Ε ενταξει περνεις απλο με σκουφακι και εισαι οκ. Εγω παντως θα περιμενα για angel συμφωνα με τον pussydoctor αξιζει.Διαβασε προσεκτικα τα σερβις της!!!
Τι εννοεις? Επειδη εχει αναλ χωρις προφυλακτικο? Ε ενταξει περνεις απλο με σκουφακι και εισαι οκ. Εγω παντως θα περιμενα για angel συμφωνα με τον pussydoctor αξιζει.
Χωρίς παρεξήγηση από τον δόκτορα αλλά είναι λίγο γενναιόδωρος με τους βαθμούς του. ;) ;)Εγω παντως θα περιμενα για angel συμφωνα με τον pussydoctor αξιζει.
Αλλά δεν υποχωρεί (μέχρι σήμερα) η __τάνα στις τιμές της καθόλου, δεν το συζητάει καν, όσο κι αν τη πίεσα (ευγενικά πάντα)!