Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Mετά το νέο χτύπημα του Δρακουμέλ... καλά που δε μας ξεχνάει κι η Gabi!  :pipa1:

titos-69

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον πστριωτακια η κοπελα πεντακαθαρη μοσχοβολουσα δεν ροκανιζει χρονο λιγο ντροπαλη με την πιπα πρεπει να κερδισεις εμπιστοσυνη η κοιλιτσα οχι πλακα αλλα δενν μ ενοχλλησε ωραιεσ στασεις  με χαμογελο και προσμονη φιλια  με γλωσα που τηννπαιζει οπως θελει ομορφη κουβεντουλα πηγα για 1 ωρα και πηρα 2 ολατα λεφτα το μασζ που κανει 350 γιουρια για 2 ωρες και 3 καταθεσεις θα ξαναπαω με εφτιαξε μετα την αποτυχια με την δικηγορινα;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Γουστα είναι αυτά πάιχτη! όταν μιλησεις με την Καριολινα πες της ότι ακόμα μεριμένουμε την νικα με το τρελό κολαράκι και την μελισσουλα με το τρελό κουλουρακι!
γιατί εγώ με αυτά που κάνει φοβάμαι μην την αρχισω στις ...γλύκες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Λοιπον πστριωτακια η κοπελα πεντακαθαρη μοσχοβολουσα δεν ροκανιζει χρονο λιγο ντροπαλη με την πιπα πρεπει να κερδισεις εμπιστοσυνη η κοιλιτσα οχι πλακα αλλα δενν μ ενοχλλησε ωραιεσ στασεις  με χαμογελο και προσμονη φιλια  με γλωσα που τηννπαιζει οπως θελει ομορφη κουβεντουλα πηγα για 1 ωρα και πηρα 2 ολατα λεφτα το μασζ που κανει 350 γιουρια για 2 ωρες και 3 καταθεσεις θα ξαναπαω με εφτιαξε μετα την αποτυχια με την δικηγορινα;

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Παίκτη, κράτα την όρεξη σου... Μας την απέσυραν κι αυτήν, που κακό χρόνο νά'χουν!  :tickedoff:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Γουστα είναι αυτά πάιχτη! όταν μιλησεις με την Καριολινα πες της ότι ακόμα μεριμένουμε την νικα με το τρελό κολαράκι και την μελισσουλα με το τρελό κουλουρακι!
γιατί εγώ με αυτά που κάνει φοβάμαι μην την αρχισω στις ...γλύκες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
επειγόντως Μελισσουλα!!!!

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια αυτή η Fekla φαίνεται πολύ καλη , και οι φωτογραφίες χωρίς φώτοσοπ. Εχει κανείς κανένα info ?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ορίστε....πάρε και μουνιά!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστες,αυτη η Zuzana και η Gabi μηπως βρηκαν κανενα γκομενο εδω και ριξαν αγκυρα?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.699
Πόντοι
25.165
Διαβασε προσεκτικα τα σερβις της!!!
Τι εννοεις? Επειδη εχει αναλ χωρις προφυλακτικο? Ε ενταξει περνεις απλο με σκουφακι και εισαι οκ. Εγω παντως θα περιμενα για angel συμφωνα με τον pussydoctor αξιζει.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Τι εννοεις? Επειδη εχει αναλ χωρις προφυλακτικο? Ε ενταξει περνεις απλο με σκουφακι και εισαι οκ. Εγω παντως θα περιμενα για angel συμφωνα με τον pussydoctor αξιζει.

Αλλά δεν υποχωρεί (μέχρι σήμερα) η __τάνα στις τιμές της καθόλου, δεν το συζητάει καν, όσο κι αν τη πίεσα (ευγενικά πάντα)!

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Εγω παντως θα περιμενα για angel συμφωνα με τον pussydoctor αξιζει.
Χωρίς παρεξήγηση από τον δόκτορα αλλά είναι λίγο γενναιόδωρος με τους βαθμούς του. ;) ;)
Πάντως μάλλον θα την κάνω και εγώ την απόπειρα με την εν λόγω αφού ακούστηκαν αρκετά καλά πράγματα και από πολλούς.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.699
Πόντοι
25.165

Παρόμοια θέματα

Stories