GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
4 τεμαχια βλεπω στην πολη μας. Λετε να αξιζει καμια απο αυτες?
παντως της Λιλλυς της κάρφωνα κανα δυό πούτσους
μπορεις να μου στειλεις σε πμ το ινστα της κοπελας;Και εγω. Ισως δοκιμασω γιατι δεν αντεχω αλλο. Κατσε να μαθω τιμες κτλπ. αν πει καμια παπαρια 150ε / ωρα δεν το κοβω.
Και εγω. Ισως δοκιμασω γιατι δεν αντεχω αλλο. Κατσε να μαθω τιμες κτλπ. αν πει καμια παπαρια 150ε / ωρα δεν το κοβω.
Αφού το 150αρι είναι ταρίφα στην πόλη μας, μην περιμένεις κάτι λιγότερο.
μπορεις να μου στειλεις σε πμ το ινστα της κοπελας;
μεγαααααλη φόλα...μη και μη και ξανα μη...καλε μη.....μονο αυτή λέξη ξέρει να λέει και την κάνει και πραξη...παντως της Λιλλυς της κάρφωνα κανα δυό πούτσους
Αυτο το λες εσυ? Γιατι εγω για αλλες τιμες ξερω.
καλή είναι...αλλα αν πας πάρε και ένα κρεμμύδι μαζί σουπω και φαινόταν μουναρα
η πρωτη αν της πεις να κλεισεις ραντεβου και αν δεν ειναι αυτη θα φυγεις, θα σου παντησει στην αρχη οτι δεχεται, αλλα θα της πληρωσεις το ταξι αν το ακυρωσεις...οποτε ξεχνα την..Μάγκες αυτή η ανεξάρτητη φοιτήτρια; Ξέρετε τίποτα;
Και αυτή φαίνεται καλή της έστειλα μήνυμα αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά πολύ καλές για να είναι αληθινές και σε αυτή τη τιμή.
Ποια η γνώμη σας;
Για τον Μιμικο είναι!μεγαααααλη φόλα...μη και μη και ξανα μη...καλε μη.....μονο αυτή λέξη ξέρει να λέει και την κάνει και πραξη...
Η πρωτη φολα ολε για τη δευτερη δε γνωριζωΜάγκες αυτή η ανεξάρτητη φοιτήτρια; Ξέρετε τίποτα;
Και αυτή φαίνεται καλή της έστειλα μήνυμα αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά πολύ καλές για να είναι αληθινές και σε αυτή τη τιμή.
Ποια η γνώμη σας;
Έστειλα στην 2η μου έστειλε φωτογραφίες της αλλά δεν είναι όπως στο site. Μου έστειλε και μια 26 χρονη φίλη της, μια μελαχρινή, Ελληνίδες και οι δύο. παιδιά μπορεί να μην έχουν σχέση με τις κοπέλες που συνηθησα να παίρνω από τα γραφεία αλλά λόγω των συνθηκών ίσως τις τιμήσω.η πρωτη αν της πεις να κλεισεις ραντεβου και αν δεν ειναι αυτη θα φυγεις, θα σου παντησει στην αρχη οτι δεχεται, αλλα θα της πληρωσεις το ταξι αν το ακυρωσεις...οποτε ξεχνα την..
η δευτερη ,φωτο μουφεξ και το παιζεις τζοκερ τι θα σου βγει....