Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411
Από εμφάνιση, συμπεριφορά ή και τα 2?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.642
Πόντοι
25.165

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
2.560
Τζουλια,Τανια η μεγαλυτερες φολες!!!Ηρθαν κ ποιο παλια και πολυ τυποι με ευχαριστησαν με τα μηνυματα τους που τους εσωσα απο αυτες της πουταναρες ονομα κ πραμα!!!

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
Παιδιά ποτέ πιστεύετε θα ανοίξουν ξανά τα γραφεία και όλα τα παρόμοια; Δεν την παλεύουμε άλλο έχουμε τρελαθεί.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.642
Πόντοι
25.165
Κατι ειπανε στις 27 σιγα σιγα θα ανοιγουν πραματα... νομιζω δηλαδη.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
Και περιμένετε να ανοίξουν πρώτα τις πουτάνες;
Να γελάσω τώρα ή αργότερα;
Τελευταίες θα ανοίξουν και θαναι το πιο επικίνδυνο άθλημα το γαμήσι τότε...
Πιό ασφαλές είναι τώρα να γαμάς καμιά στη ζούλα παρά μετά που θα πέσουν οι πουτανιάρηδες σαν τις ακρίδες....

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
και εγω το σκέφτομαι και περιμένω πως κ πώς αλλά ρε τύποι ρισκάρεις πολύ έτσι...δεν ξέρω το φοβάμαι λίγο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.956
Πόντοι
2.356
αμα δεν ανοιξουν τα ξενοδοχεια για αρχη μη περιμενετε πολλα πολλα...

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Παιδιά, όποτε κι αν ανοίξουν, τα πάντα είναι στο ρίσκο που αναλαμβάνει να πάρει ο καθένας.
Το ερώτημα είναι απλό: εμπιστευόμασταν τα κορίτσια αναφορικά με τις συνθήκες υγιεινής προ κορονοϊού; Αν ναι, θα τις εμπιστευόμαστε και μετά.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Παιδιά, όποτε κι αν ανοίξουν, τα πάντα είναι στο ρίσκο που αναλαμβάνει να πάρει ο καθένας.
Το ερώτημα είναι απλό: εμπιστευόμασταν τα κορίτσια αναφορικά με τις συνθήκες υγιεινής προ κορονοϊού; Αν ναι, θα τις εμπιστευόμαστε και μετά.
άσ τε τις εμπιστοσύνες και τα κουραφεξαλα...το 90% εδώ μέσα αν διατάξει το κάτω κεφάλι,με διαστημόπλοιο νοικιασμενο θα κάνετε καταδρομικη,ακομα και σε τρογλη και με 10 πάκια στην αναμονή...

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Και περιμένετε να ανοίξουν πρώτα τις πουτάνες;
Να γελάσω τώρα ή αργότερα;
Τελευταίες θα ανοίξουν και θαναι το πιο επικίνδυνο άθλημα το γαμήσι τότε...
Πιό ασφαλές είναι τώρα να γαμάς καμιά στη ζούλα παρά μετά που θα πέσουν οι πουτανιάρηδες σαν τις ακρίδες....
Πιο ασφαλες ειναι να γαμας αυτες που περνουν γιατρο και οχι καμμια στη ζουλα που δεν γνωριζεις τιποτε.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
Παλαίμαχε για ψάρακα σε κόβω...
Για πες ποιές περνάνε γιατρό ; Που ζεις ρε φίλε...;;;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Παλαίμαχε για ψάρακα σε κόβω...
Για πες ποιές περνάνε γιατρό ; Που ζεις ρε φίλε...;;;
εγώ ξέρω αρκετές που πέρνανε γιατρό και ξέρω και σε ποιον γιατρό...Εσύ ξέρεις ότι δεν περνάνε;βγάλτες στη  φόρα χωρίς υπονοούμενα ,τι περιμένεις;

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
άσ τε τις εμπιστοσύνες και τα κουραφεξαλα...το 90% εδώ μέσα αν διατάξει το κάτω κεφάλι,με διαστημόπλοιο νοικιασμενο θα κάνετε καταδρομικη,ακομα και σε τρογλη και με 10 πάκια στην αναμονή...

Αδερφέ αυτή είναι η δική σου άποψη. Αν εσύ λειτουργείς έτσι, δικαίωμα σου και καπέλο σου. Το να μιλάς εκ μέρους άλλων, μάλλον είναι φάουλ. Συναδελφικα πάντα. Χριστός Ανέστη.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
εγώ ξέρω αρκετές που πέρνανε γιατρό και ξέρω και σε ποιον γιατρό...Εσύ ξέρεις ότι δεν περνάνε;βγάλτες στη  φόρα χωρίς υπονοούμενα ,τι περιμένεις;
Ρε ψάρακα παλαίμαχε ποιές ξέρεις που περναν γιατρούς ρε μας δουλεύεις;
Από σίτυ τουρ που στον πούτσο ξέρεις τι κάνουν στην πατρίδα τους;
Εκτός αν μιλάς για τους γιατρούς χωρίς σύνορα ...

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21

ρε τύπε πιο πριν εβαζες σκούφο και το ρίσκο έπεφτε πολύ. τωρα αν η αλλη έχει τον κωλοιό και με σακούλα να την γαμήσεις πάλι παίζει να σε κολλήσει.
υπάρχει κ το άλλο. η γκομενα ειναι κομπλέ και πας και την γαμας και είσαι και ο πρωτος κουκλος...πιο πριν ομως στο ιδιο σημειο γαμουσα εγώ που εχω τον ιο και δεν το ξέρω...οπότε δεν είσαι κούκλος...
γαμησετα!!! ολο το καλοκαιρι με το playstation θα την βγάλουμε!!!

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
ρε τύπε πιο πριν εβαζες σκούφο και το ρίσκο έπεφτε πολύ. τωρα αν η αλλη έχει τον κωλοιό και με σακούλα να την γαμήσεις πάλι παίζει να σε κολλήσει.
υπάρχει κ το άλλο. η γκομενα ειναι κομπλέ και πας και την γαμας και είσαι και ο πρωτος κουκλος...πιο πριν ομως στο ιδιο σημειο γαμουσα εγώ που εχω τον ιο και δεν το ξέρω...οπότε δεν είσαι κούκλος...
γαμησετα!!! ολο το καλοκαιρι με το playstation θα την βγάλουμε!!!
Εκτός αν την φέρεις σε δικό σου χώρο οπότε παραμένεις κούκλος  :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom