You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Αληθινή ή όχι; Ξέρει κανείς κάτι; Γιατί αν είναι αληθινή είναι δυνατό κομμάτι
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 25.165
Ορμα αν και εγω για φεικ το κοβω...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.563
- Πόντοι
- 5.946
σιγουρα κλεμμένες φωτό από κάποιο instagram
Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Και εγώ για κάτι τέτοιο το κόβω αλλά θα κάνουμε μια κρουσησιγουρα κλεμμένες φωτό από κάποιο instagram
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 2.560
Τζουλια,Τανια η μεγαλυτερες φολες!!!Ηρθαν κ ποιο παλια και πολυ τυποι με ευχαριστησαν με τα μηνυματα τους που τους εσωσα απο αυτες της πουταναρες ονομα κ πραμα!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 25.165
Κατι ειπανε στις 27 σιγα σιγα θα ανοιγουν πραματα... νομιζω δηλαδη.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.563
- Πόντοι
- 5.946
Και περιμένετε να ανοίξουν πρώτα τις πουτάνες;
Να γελάσω τώρα ή αργότερα;
Τελευταίες θα ανοίξουν και θαναι το πιο επικίνδυνο άθλημα το γαμήσι τότε...
Πιό ασφαλές είναι τώρα να γαμάς καμιά στη ζούλα παρά μετά που θα πέσουν οι πουτανιάρηδες σαν τις ακρίδες....
Πιό ασφαλές είναι τώρα να γαμάς καμιά στη ζούλα παρά μετά που θα πέσουν οι πουτανιάρηδες σαν τις ακρίδες....
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.956
- Πόντοι
- 2.356
αμα δεν ανοιξουν τα ξενοδοχεια για αρχη μη περιμενετε πολλα πολλα...
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Παιδιά, όποτε κι αν ανοίξουν, τα πάντα είναι στο ρίσκο που αναλαμβάνει να πάρει ο καθένας.
Το ερώτημα είναι απλό: εμπιστευόμασταν τα κορίτσια αναφορικά με τις συνθήκες υγιεινής προ κορονοϊού; Αν ναι, θα τις εμπιστευόμαστε και μετά.
Το ερώτημα είναι απλό: εμπιστευόμασταν τα κορίτσια αναφορικά με τις συνθήκες υγιεινής προ κορονοϊού; Αν ναι, θα τις εμπιστευόμαστε και μετά.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
άσ τε τις εμπιστοσύνες και τα κουραφεξαλα...το 90% εδώ μέσα αν διατάξει το κάτω κεφάλι,με διαστημόπλοιο νοικιασμενο θα κάνετε καταδρομικη,ακομα και σε τρογλη και με 10 πάκια στην αναμονή...Παιδιά, όποτε κι αν ανοίξουν, τα πάντα είναι στο ρίσκο που αναλαμβάνει να πάρει ο καθένας.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Πιο ασφαλες ειναι να γαμας αυτες που περνουν γιατρο και οχι καμμια στη ζουλα που δεν γνωριζεις τιποτε.Και περιμένετε να ανοίξουν πρώτα τις πουτάνες;
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
εγώ ξέρω αρκετές που πέρνανε γιατρό και ξέρω και σε ποιον γιατρό...Εσύ ξέρεις ότι δεν περνάνε;βγάλτες στη φόρα χωρίς υπονοούμενα ,τι περιμένεις;Παλαίμαχε για ψάρακα σε κόβω...
Για πες ποιές περνάνε γιατρό ; Που ζεις ρε φίλε...;;;
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
άσ τε τις εμπιστοσύνες και τα κουραφεξαλα...το 90% εδώ μέσα αν διατάξει το κάτω κεφάλι,με διαστημόπλοιο νοικιασμενο θα κάνετε καταδρομικη,ακομα και σε τρογλη και με 10 πάκια στην αναμονή...
Αδερφέ αυτή είναι η δική σου άποψη. Αν εσύ λειτουργείς έτσι, δικαίωμα σου και καπέλο σου. Το να μιλάς εκ μέρους άλλων, μάλλον είναι φάουλ. Συναδελφικα πάντα. Χριστός Ανέστη.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.563
- Πόντοι
- 5.946
Ρε ψάρακα παλαίμαχε ποιές ξέρεις που περναν γιατρούς ρε μας δουλεύεις;εγώ ξέρω αρκετές που πέρνανε γιατρό και ξέρω και σε ποιον γιατρό...Εσύ ξέρεις ότι δεν περνάνε;βγάλτες στη φόρα χωρίς υπονοούμενα ,τι περιμένεις;
Από σίτυ τουρ που στον πούτσο ξέρεις τι κάνουν στην πατρίδα τους;
Εκτός αν μιλάς για τους γιατρούς χωρίς σύνορα ...
Παιδιά, όποτε κι αν ανοίξουν, τα πάντα είναι στο ρίσκο που αναλαμβάνει να πάρει ο καθένας.
ρε τύπε πιο πριν εβαζες σκούφο και το ρίσκο έπεφτε πολύ. τωρα αν η αλλη έχει τον κωλοιό και με σακούλα να την γαμήσεις πάλι παίζει να σε κολλήσει.
υπάρχει κ το άλλο. η γκομενα ειναι κομπλέ και πας και την γαμας και είσαι και ο πρωτος κουκλος...πιο πριν ομως στο ιδιο σημειο γαμουσα εγώ που εχω τον ιο και δεν το ξέρω...οπότε δεν είσαι κούκλος...
γαμησετα!!! ολο το καλοκαιρι με το playstation θα την βγάλουμε!!!
Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Εκτός αν την φέρεις σε δικό σου χώρο οπότε παραμένεις κούκλοςρε τύπε πιο πριν εβαζες σκούφο και το ρίσκο έπεφτε πολύ. τωρα αν η αλλη έχει τον κωλοιό και με σακούλα να την γαμήσεις πάλι παίζει να σε κολλήσει.
υπάρχει κ το άλλο. η γκομενα ειναι κομπλέ και πας και την γαμας και είσαι και ο πρωτος κουκλος...πιο πριν ομως στο ιδιο σημειο γαμουσα εγώ που εχω τον ιο και δεν το ξέρω...οπότε δεν είσαι κούκλος...
γαμησετα!!! ολο το καλοκαιρι με το playstation θα την βγάλουμε!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K