Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ρε ψάρακα παλαίμαχε ποιές ξέρεις που περναν γιατρούς ρε μας δουλεύεις;
Από σίτυ τουρ που στον πούτσο ξέρεις τι κάνουν στην πατρίδα τους;
Εκτός αν μιλάς για τους γιατρούς χωρίς σύνορα ...
ξύπνα λίγο και νιώσε η μαλακια πάει συεννφο...για μπουρδελα μιλάμε....την  εξυπνάδα στο στόμα την έχεις και εκτίθεσαι ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Αδερφέ αυτή είναι η δική σου άποψη. Αν εσύ λειτουργείς έτσι, δικαίωμα σου και καπέλο σου. Το να μιλάς εκ μέρους άλλων, μάλλον είναι φάουλ. Συναδελφικα πάντα. Χριστός Ανέστη.
έτσι λειτουργεί το 90%-95%...αν εσύ φοβάσαι και τη σκιά σου καλύτερα βρες γκόμενά 20ετιας να ξέρεις και τι πηδας...ακομα κι αν δεν θελεις να το δεις αυτη ειναι η αληθεια...το άθλημα αυτό έχει το συγκεκριμένο Ρίσκο...αν δεν θέλετε να παραδεχτείτε μερικοί ότι έτσι λειτουργούν όλα γύρω από το σεξ...Τότε τι να πω...συναδελφικα  πάντα για να μαθαίνουν και οι νεοι και να ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν...οι Γυάλινοι κόσμοι είναι στα παραμύθια...

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Παλαίμαχε για ψάρακα σε κόβω...
Για πες ποιές περνάνε γιατρό ; Που ζεις ρε φίλε...;;;
Τα 40 τελευταια χρονια ετσι τη βγαζω,πηγαινω σε αυτες με φως που κατα βαση ειναι νομιμες.Θες ιστοριες απο μπουρδελα στα λαδαδικα?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ψαρακας παρα εξυπνακιας!

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411
Ρε παίκτες μην κάνετε λες και ξαφνικά η κορωνομαλακία αυτή μας δημιούργησε πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει σχέση με το συγκεκριμένο σπορ. Είτε γαμούσες σε μπουρδέλο, είτε έπαιρνες city tour, είτε ακόμα, ακόμα μία του δρόμου, κινδύνευες και κινδυνεύεις έτσι κι αλλιώς. Τα αφροδίσια πάντα καραδοκούν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Και φυσικά πάντα υπάρχει κίνδυνος διασποράς τους. Δεν ξέρω αν αυτή που πάω να πηδήξω στο ξενοδοχείο, με ποιον είχε πάει πριν κι αυτοί ποιες είχαν πηδηξεί πριν και πάει λέγοντας. Κι αν εγώ μετά πάω με μία κοπέλα που γνωρίσω έξω κι έχω κολλήσει κάτι το μεταδώσω σε αυτή και δεν σταματά ποτέ.

Έτσι κι αλλιώς η εποχική γρίπη πάντα υπήρχε το χειμώνα και πάντα υπήρχε και μπορούσες να το κολλήσεις και να το μεταδώσεις κι εσύ. Ο Κορωνοϊός φαίνεται στην παρούσα φάση πιο σκληρός κι έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά. Εν κατακλείδι όσοι επιλέγουν να μπουρδελιάζουν πάντα ζουν με τον κίνδυνο να πάθουν κάτι κι ο κορωνοϊός αυξάνει τα ρίσκο αυτό.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
ρε τύπε πιο πριν εβαζες σκούφο και το ρίσκο έπεφτε πολύ. τωρα αν η αλλη έχει τον κωλοιό και με σακούλα να την γαμήσεις πάλι παίζει να σε κολλήσει.
υπάρχει κ το άλλο. η γκομενα ειναι κομπλέ και πας και την γαμας και είσαι και ο πρωτος κουκλος...πιο πριν ομως στο ιδιο σημειο γαμουσα εγώ που εχω τον ιο και δεν το ξέρω...οπότε δεν είσαι κούκλος...
γαμησετα!!! ολο το καλοκαιρι με το playstation θα την βγάλουμε!!!

Αδερφέ, αντιγράφω από @manosrazr που με κάλυψε γενικά με το σχόλιό του: "Έτσι κι αλλιώς η εποχική γρίπη πάντα υπήρχε το χειμώνα και πάντα υπήρχε και μπορούσες να το κολλήσεις και να το μεταδώσεις κι εσύ. Ο Κορωνοϊός φαίνεται στην παρούσα φάση πιο σκληρός κι έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά. Εν κατακλείδι όσοι επιλέγουν να μπουρδελιάζουν πάντα ζουν με τον κίνδυνο να πάθουν κάτι κι ο κορωνοϊός αυξάνει τα ρίσκο αυτό."

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
ξύπνα λίγο και νιώσε η μαλακια πάει συεννφο...για μπουρδελα μιλάμε....την  εξυπνάδα στο στόμα την έχεις και εκτίθεσαι ...
ασε ρε ζημιάδη στο νήμα των τούρ είσαι ρε χάπατο ε βλάκα που εκτίθεμαι κιόλας. Και πόσες απ τις πουτάνες που δουλεύουν σε μπορντέλα κάνουν εξετάσεις; Τι είσαι; Γριά τσατσά και ξέρεις;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
Τα 40 τελευταια χρονια ετσι τη βγαζω,πηγαινω σε αυτες με φως που κατα βαση ειναι νομιμες.Θες ιστοριες απο μπουρδελα στα λαδαδικα?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ψαρακας παρα εξυπνακιας!
Ελάχιστες νόμιμες με βιβλιάριο πλέον, κάτι γριές έχουν απομείνει μόνο... σαν τον Ζημιάδη κατι τις...
Ακόμα πιό λίγες περνάνε γιατρούς και πολύ σπάνια...
Ξυπνάτε πρόβατα μην τρώτε κουτόχορτο..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ασε ρε ζημιάδη στο νήμα των τούρ είσαι ρε χάπατο ε βλάκα που εκτίθεμαι κιόλας. Και πόσες απ τις πουτάνες που δουλεύουν σε μπορντέλα κάνουν εξετάσεις; Τι είσαι; Γριά τσατσά και ξέρεις;
εσύ που ξέρεις αν δεν περνανε βρε μαλακα;εισαι μήπως ο τσατσος και το ξέρεις...αμ ξέρεις ποιες δεν περνάνε μα βγεις να το πεις...αλλιώς σκάσε και μη μας πρήζεις
..άιντε με τον  κάθε βλάκα αρρωστοφοβικο
...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
Γιατί ρε άχρηστε κλέβεις το δικό μου πέιραγμα; Δεν μπορείς να βρείς δικό σου ρε αφάνταστε;
Όσο για φοβοτσιάρηδες για τον παλαίμαχο μάλλον λες γιατι εμένα στ αρχιδια μου αν περνάνε γιατρούς οι πουτάνες ρε παπάρα, ούτε να με διαβάζεις δεν ξέρεις!!!!
Φανταστείτε τον ζημιάρη να παρουσιάζει τα κορίτσια στο σαλόνι του μπουρδέλου να ορκίζεται πως το προϊόν είναι καθαρό!!!!
Όλες θα λένε τώρα πως περνάνε γιατρούς και έχουν κάνει τέστ για κοροναϊούς!!

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411
Με το που έκανε το διάγγελμα ο Πρωθυπουργός αρχισαν και οι πρώτες αφίξεις.

New entry το συγκεκριμένο Πρακτορείο και το κορίτσι;;;

Το συγκεκριμένο νούμερο εμφανιζόταν πριν 1 μήνα περίπου στη Θεσσαλονίκη με αλλη κοπέλα αν θυμάμαι καλά. Είχα στείλει και μου είχε πει για 160€.
Επίσης η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανιζόταν μέχρι και πριν κάνα 2 μέρες Αθήνα. Γενικά κυκλοφορεί ότι είχε ξεμείνει πριν την καραντίνα, οπότε καινούριες πουτανες μην περιμένετε για ακόμη 1 μήνα σίγουρα.

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
Το συγκεκριμένο νούμερο εμφανιζόταν πριν 1 μήνα περίπου στη Θεσσαλονίκη με αλλη κοπέλα αν θυμάμαι καλά. Είχα στείλει και μου είχε πει για 160€.
Επίσης η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανιζόταν μέχρι και πριν κάνα 2 μέρες Αθήνα. Γενικά κυκλοφορεί ότι είχε ξεμείνει πριν την καραντίνα, οπότε καινούριες πουτανες μην περιμένετε για ακόμη 1 μήνα σίγουρα.
Η συγκεκριμένη είναι εκείνη η Emili που είχαμε μιλήσει αν θυμάσαι

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411
Όχι η Emily ήταν άλλη. Νομίζω η Emily είχε το ίδιο τηλέφωνο με Tanya που έκραζε ο Kavalaris στην προηγούμενη σελίδα του νήματος.

Dkoutakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
310
Γειά σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στη σελίδα αλλά έχω κάποιες κριτικές που θέλω να ανεβάσω για κάποιες κοπέλες που έχω στο παλμαρε μου.

Ποια είναι η διαδικασία? Που τις γράφω?

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
169
Πόντοι
1
Γειά σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στη σελίδα αλλά έχω κάποιες κριτικές που θέλω να ανεβάσω για κάποιες κοπέλες που έχω στο παλμαρε μου.

Ποια είναι η διαδικασία? Που τις γράφω?
φίλε μπορείς να γράψεις και εδώ σε αυτό το νήμα τις κριτικές σου αλλά καλύτερα να πάς πάνω στην μπάρα εκει που γράφει city tours μόλις μπεις έχει αλφαβητική λιστα, μπορεις να κάνεις και αναζήτηση, μόλις βρεις την κοπέλα που θέλεις να κριτικάρεις πατάς νέα κριτική. Το ίδιο ισχύει και για τα call girls ειναι ακριβως δίπλα από τα city tours πάνω στην μπάρα της ιστοσελίδας ορατά και στην αρχική σελίδα αλλά και σε όποιο άλλο νήμα ανοίξεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Dkoutakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
310
φίλε μπορείς να γράψεις και εδώ σε αυτό το νήμα τις κριτικές σου αλλά καλύτερα να πάς πάνω στην μπάρα εκει που γράφει city tours μόλις μπεις έχει αλφαβητική λιστα, μπορεις να κάνεις και αναζήτηση, μόλις βρεις την κοπέλα που θέλεις να κριτικάρεις πατάς νέα κριτική. Το ίδιο ισχύει και για τα call girls ειναι ακριβως δίπλα από τα city tours πάνω στην μπάρα της ιστοσελίδας ορατά και στην αρχική σελίδα αλλά και σε όποιο άλλο νήμα ανοίξεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ευχαριστώ αδερφέ, το βρήκα ήδη όμως και έχω ανεβάσει ήδη κάποιες. Να σαι καλά

• Like
Αντιδράσεις: farmer

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Με το που έκανε το διάγγελμα ο Πρωθυπουργός αρχισαν και οι πρώτες αφίξεις.

New entry το συγκεκριμένο Πρακτορείο και το κορίτσι;;;
η κοπελα ειναι μια κοντη ξανθια ρωσσιδα.ομορφουλα.σε καμια περιπτωση δεν θα δεις αυτη στις φωτο..το θεμα ειναι οτι μολις ρωτησα προγραμμα και αυτα π με ενδιαφερουν δεν απαντησαν ποτε..

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
η κοπελα ειναι μια κοντη ξανθια ρωσσιδα.ομορφουλα.σε καμια περιπτωση δεν θα δεις αυτη στις φωτο..το θεμα ειναι οτι μολις ρωτησα προγραμμα και αυτα π με ενδιαφερουν δεν απαντησαν ποτε..

Σ ευχαριστώ. Ενδεχομένως να μη θέλουν να δείξουν ότι δουλεύουν, ειδικά αν είναι άγνωστο το νούμερο

Kostakiss21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Πήρα την Αλεξάνδρα στην Αθήνα σε τουρ, ωραία κοπέλα όπως στις φωτός. Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι παιζει.. Απ ότι μου είπαν υπαρχει άλλη κοπέλα εκτός σάιτ, ίσως ήταν αυτή..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom