Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Παιδιά αυτό το γραφείο το ξέρετε; Πρέπει να είναι καινούργιο..
Είναι απλά τα πράγματα!Παίρνεις τηλ.και λύνεις τις απορίες σου.Αυτή έχει και ιστοσελίδα την ξέρετε; Φαινεται πολυ τουμπανακι πάντως...
με φεικ φωτο;ωραίο γραφείο...σαν τον κουλη, αξιόπιστο
Παιδιά αυτό το γραφείο το ξέρετε; Πρέπει να είναι καινούργιο..
Έστειλα στο WhatsApp και μου είπε αυτή του γραφείου ότι κάνει επισκέψεις 130 η ώρα και ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές.. Τώρα τι να πω;Είναι απλά τα πράγματα!Παίρνεις τηλ.και λύνεις τις απορίες σου.
Τίποτα!Οι photos της Κωνσταντίνας στο site είναι μουφα!Έστειλα στο WhatsApp και μου είπε αυτή του γραφείου ότι κάνει επισκέψεις 130 η ώρα και ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές.. Τώρα τι να πω;
Απο μενα είναι ενα μεγάλο ΝΑΙ! ευχαριστη πολυ με πολυ καλα αγγλικα!! βυζαρες και κωλαρα!! πιπα αρκετα βαθια και υγρη..θα ξαναπαω!!Μολις μιλησα με αυτην...στο whats up...εχει κανεις εμπειρια? Ζητα 110 για 30λεπτα και 150 για 1 ωρα
Απο μενα είναι ενα μεγάλο ΝΑΙ! ευχαριστη πολυ με πολυ καλα αγγλικα!! βυζαρες και κωλαρα!! πιπα αρκετα βαθια και υγρη..θα ξαναπαω!!
Της έστειλα και γω μου είπε 160 η ώραΤιμή??
εγω σας ειπα..μισω ωρα 110/1 ωρα 150...αλλα δεν πηγα..κατι μου βρωμαει...οι φωτος που μου εστειλε στο whats up δεν ειναι τελειως ιδιες με αυτες που εχει στο site...εχει πεσει photoshop και καποιες δεν παιζει να ειναι δικες της.Στο whats up θεωρω οτι ειναι οι δικες της...Της έστειλα και γω μου είπε 160 η ώρα
Και στο WhatsApp καλή είναι πάλιεγω σας ειπα..μισω ωρα 110/1 ωρα 150...αλλα δεν πηγα..κατι μου βρωμαει...οι φωτος που μου εστειλε στο whats up δεν ειναι τελειως ιδιες με αυτες που εχει στο site...εχει πεσει photoshop και καποιες δεν παιζει να ειναι δικες της.Στο whats up θεωρω οτι ειναι οι δικες της...
Και στο WhatsApp καλή είναι πάλι
Χώρο έχει δικό της διαμέρισμα στο κέντρο; Όχι ξενοδοχείο έτσι;Λοιπον σχετικα με το κορασιον. Εχει προσωπαρα, ειναι 23χρονων και γουσταρει να γαμιεται. Εχει βυζαρες δεν ειναι κομοδινο, ειναι λιγο αφρατουλα απο την μεση και κατω αλλα το υπολοιπο συνολο ειναι μια χαρα. Περασα ωραια. Πηγα για μισαωρακι. Χωρο εχει στο κεντρο καθαρο κτλπ. Απλα να ξερετε ειναι και λιγο αγρια στο σεξ. Αξιζει γενικα. στο whatsapp της ειναι οντως αυτη παντως.
εχει χωρο κοντα στ καμαραΧώρο έχει δικό της διαμέρισμα στο κέντρο; Όχι ξενοδοχείο έτσι;
ακριβως ετσι!Λοιπον σχετικα με το κορασιον. Εχει προσωπαρα, ειναι 23χρονων και γουσταρει να γαμιεται. Εχει βυζαρες δεν ειναι κομοδινο, ειναι λιγο αφρατουλα απο την μεση και κατω αλλα το υπολοιπο συνολο ειναι μια χαρα. Περασα ωραια. Πηγα για μισαωρακι. Χωρο εχει στο κεντρο καθαρο κτλπ. Απλα να ξερετε ειναι και λιγο αγρια στο σεξ. Αξιζει γενικα. στο whatsapp της ειναι οντως αυτη παντως.
Λοιπον σχετικα με το κορασιον. Εχει προσωπαρα, ειναι 23χρονων και γουσταρει να γαμιεται. Εχει βυζαρες δεν ειναι κομοδινο, ειναι λιγο αφρατουλα απο την μεση και κατω αλλα το υπολοιπο συνολο ειναι μια χαρα. Περασα ωραια. Πηγα για μισαωρακι. Χωρο εχει στο κεντρο καθαρο κτλπ. Απλα να ξερετε ειναι και λιγο αγρια στο σεξ. Αξιζει γενικα. στο whatsapp της ειναι οντως αυτη παντως.
εχει χωρο κοντα στ καμαρα
θα ειναι για καιρο στην πολη μας;εχει χωρο κοντα στ καμαρα