GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Εχω φαγουρα στα ματια και δν βλεπω καλα. Τελικα μπαμ εκανε.φυσικη παραγωγή από συλλίπασμα
Εχω φαγουρα στα ματια και δν βλεπω καλα. Τελικα μπαμ εκανε.φυσικη παραγωγή από συλλίπασμα
περασες καλα στην Αθηνα?....φυσικη παραγωγή από συλλίπασμα
Τις ξένες που έπιασαν μην τις κλαις. Βγαίνουν αυθημερόν και το μόνο κακό που τις συμβαίνει είναι ότι τελειώνει άδοξα το tour. Τώρα για το αν θα μείνουμε μόνοι παίζεται, ακριβώς λόγω της στενότητας. Το έχω ήδη πει ότι ότι όχι μόνο θα μιλήσει η αγορά, αλλά θα βογγήξει κιόλας.ωραια ενημερωση vasigeorge...που τα βρηκες ολα αυτα? μπραβο!!
Ωραια η παρατηρηση του Dimo...Μαθηματικο μυαλο!!!
Και ξανα ωραια η απαντηση του πρωτου...Καραθεοδωρής!
το αποτελεσμα ειναι οτι θα τις φαει η μαρμανγκα τις κοπελες...θα εξαφανιστουν!!!
Να η στενοτης, να οι συλληψεις, θα μεινουμε μονοι...!!!
όχι μόνο θα μιλήσει η αγορά, αλλά θα βογγήξει κιόλας.
Δεν μιλάω για αυτή την αγορά...εκτός κι αν κάνεις πλάκα.Μιλώ για την αγορά των "κοριτσιών"Μα ήδη βογγάει η αγορά, ο δημόσιος τομέας και τώρα τελευταία και ο ιδιωτικός... ειδικά για τον τελευταίο ξέρω εκεί είμαι!
+1Και που εισαι ακομα δεν εχεις δει τιποτα !!!!!
Θέλω να πιστεύω ότι αν βογγήξουν αυτές, ίσως κάνει καλό στην τσέπη μας. Αν υπάρξει αναδουλειά ή θα ρίξουν τιμές ή θα βελτιώσουν υπηρεσίες.Βρε ας βογγήξουν κι αυτές λίγο...
Αυτό θα ήταν το ΙΔΑΝΙΚΟ σενάριοΉ και τα δύο;;;
Βρε ας βογγήξουν κι αυτές λίγο...
Μα πάντα ψάχνω το ιδανικό σενάριο...
αυτο ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:Αυτό θα ήταν το ΙΔΑΝΙΚΟ σενάριο
αυτο ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:
Ωραια κοπελα, φουλ σέρβις και μαξ 200 ολα μεσα στην τιμη!!!
μη πω και πολλα θα ειναι σε λιγο καιρο...
αυτο ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:
Ωραια κοπελα, φουλ σέρβις και μαξ 200 ολα μεσα στην τιμη!!!
μη πω και πολλα θα ειναι σε λιγο καιρο...
Ειναι καθηκον όλων μας, να πιεσουμε συντονισμενα, για να πετυχουμε αυτον ακριβως τον στοχο!!!
Συναγωνιστή ίσως να μη χρειαστεί να πιέσουμε. Αν μας λείψουν τα ευρω και οι τουρίστριες βαράν μύγες, τι θα γίνει; Πιστεύω ότι ακόμα την κρίση όσοι βρισκόμαστε στον ιδιωτικό τομέα με μισθούς άνω των 1300 ευρώ και στον δημόσιο στο ίδιο ύψος μετά τη μείωση, δεν την έχουμε αντιληφθεί σε όλο της το μέγεθος. Αυτοί που την ένιωσαν από την πρώτη μέρα είναι οι 1000-.Ειναι καθηκον όλων μας, να πιεσουμε συντονισμενα, για να πετυχουμε αυτον ακριβως τον στοχο!!!
Και για τις ΤΟΠ επωνυμες φιρμες, μαξ 300!!!
αιντε...!!