Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
για παίχτη που υποτιθεται ότι στροφάρει και έχει καταλλάβει και ξέρει 5 πράγματα πολλά :headbang: :headbang: :headbang:
και μαθένω κάθε μέρα  ;)
κατι ηθελε να πει τελος παντων για την Λιντα αλλα δεν τα καταφερε...
θα μας το πει αλλη φορα... :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Geopa σε παω με τα 1000 :)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Συνημμένα

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 13

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
λοιπόν παληκάρια ... από μεθαύριο σας έρχεται η sonny... .. πολύ καλή περίπτωση και δεν συνίσταται μόνο σε όσους αρέσουν τα πολύ λεπτά σώματα κατηγορίας μοντέλου.... για όλους τους υπόλοιπους η κοπέλα χωρίς να είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε στη ζωή σας μπορεί να είναι μια πάρα πολύ καλή εμπειρία.... ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το στόμα της και φαίνεται να γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει.... εγώ πριν από λίγο που την συνάντησα είχα (και έχω) λίγο τσιμ΄πημένη τη μέση από το γυμνασστήριο και προλήπτικα απέφυγα να ανεβάσω στροφές αλλά και πάλι πέρασα υπέροχα ...όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ας μου στείλει πμ γιατί η κοπέλα δεν είναι καταχωρημένη για να γράψω κριτική .... αυτά

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
λοιπόν παληκάρια ... από μεθαύριο σας έρχεται η sonny... .. πολύ καλή περίπτωση και δεν συνίσταται μόνο σε όσους αρέσουν τα πολύ λεπτά σώματα κατηγορίας μοντέλου.... για όλους τους υπόλοιπους η κοπέλα χωρίς να είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε στη ζωή σας μπορεί να είναι μια πάρα πολύ καλή εμπειρία.... ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το στόμα της και φαίνεται να γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει.... εγώ πριν από λίγο που την συνάντησα είχα (και έχω) λίγο τσιμ΄πημένη τη μέση από το γυμνασστήριο και προλήπτικα απέφυγα να ανεβάσω στροφές αλλά και πάλι πέρασα υπέροχα ...όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ας μου στείλει πμ γιατί η κοπέλα δεν είναι καταχωρημένη για να γράψω κριτική .... αυτά

Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΤΕΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SMS

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ας μου στείλει πμ γιατί η κοπέλα δεν είναι καταχωρημένη για να γράψω κριτική .... αυτά
Στην σελίδα που βλεπεις ολες τις τελευταιες κριτικες των c/t, ΚΑΤΩ-ΔΕΞΙΑ, επικοινωνησε για να καταχωρησουν κοπελες που δεν υπαρχουν....γενικα το λεω για οσους δε το ξερουν.

Καλο ειναι να γραφουμε ανοιχτα και οχι σε πμ για αυτα τα θεματα

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Nτ' Αρτανιάν, από δω & πέρα! τέρμα το κλεό... Με το σπαθί σου ξανα...βαφτίζεσαι!
Ενας για όλους κι όλοι για έναν!  :rockon: Μαζί σου, παλληκάρι μου  :rockon:
Καιρός να πέσουν οι μάσκες!  :birdman:

Ρε πρακτορίσκο του Ζουζούνα.....ναι ρε για σένα λέω [size=13pt]alexandros11[/size]!!!! :tickedoff: :tickedoff:
Τολμάς ρε και μας πουλάς μούρη με φωτό από Ταμάρα στο θρεντ της συμπρωτευουσας?
Δεν ντρέπεσαι ρε να προσπαθείς να ξεγελάσεις τους συναγωνιστές τέτοιες εποχές?
Δεν είπα ρε ότι θα σας ξεμπροστιάσω αν ξαναεμφανιστείτε? >:( >:(
Λοιπόν για να μάθουν ποιος είσαι μπας και εξαφανιστείς από εδώ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΕ της κακιάς ώρας!!! :birdman: :birdman:
Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ έχει 13 κριτικές εκ των οποίων οι 10 για κορίτσα του Ζουζούνα και των παρακλαδιών αυτού και 3 για στούντιο!!!
Όταν ποστάρει, ποστάρει για κορίτσα του ζουζούνα.....μόνο τότε μας θυμάται να μας ενημερώσει!!!
Έχει ανοίξει 4 θρεντ...ένα για κορίτσι του Ζουζούνα και 3 για να πουλήσει ανταλλακτικά και κινητά!!!!! :headbang: :headbang:
Στην κρίση σας κύριοι ποιος είναι αυτός!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ :birdman: :birdman: :birdman:

Υ.Γ. Σε προειδοποίησα και εσένα και κάποιους άλλους!!!!!

Υ.Γ. Αντμίνα ξέρεις πολύ καλά τι κάνει ο συγκεκριμένος και τον αφήνεις να "λυμαίνετε" του χώρου!!!!! :helpplea: :helpplea:

Y.Γ. Βρε Δάσκαλε με όλο τον σεβασμό αλλά που το είδες το τούμπανο?.....οι πατσοκοιλιές φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού...250 γιούρια αυτό το χάλι?......ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!...

Υ.Γ. Βρε καρντάσια τόσες φωτό σας πέταξαν.....αυτό το "θέαμα" το κοστολογείτε 250 γιούρια?...ή σας ενδιαφέρει μόνο το σέρβις? :huh: :huh:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν ξέρω παίχτη αλλά κάτι λέγαμε για το τι στελνει το GES στην θεσ/νικη και την θυμόμουνα από παλιά :headbang: :headbang:
στείλτε την daisy ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καλημερα σε ολους...

δλδ...Sonny=Αλεξανδρα? sure?
οχι πως με ενδιαφερει, αλλα για ενημερωση στο θρεντ

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν ξέρω παίχτη αλλά κάτι λέγαμε για το τι στελνει το GES στην θεσ/νικη και την θυμόμουνα από παλιά :headbang: :headbang:
στείλτε την diana ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Daisy....αυτην να στειλουν!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όχι αλλα βαφτισια ,όχι άλλα βαφτισια ....ΈΛΕΟΣ'
άσπρο κρασάκι να πάρεις στο meeting με την κουλουρου! ρώτα τον γεο τι προτιμα το μωρο :2funny: :2funny:
Nτ' Αρτανιάν, από δω & πέρα! τέρμα το κλεό... Με το σπαθί σου ξανα...βαφτίζεσαι!
Ενας για όλους κι όλοι για έναν!  :rockon: Μαζί σου, παλληκάρι μου  :rockon:
Καιρός να πέσουν οι μάσκες!  :birdman:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom