Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
θα δειξει...
θα μιλησει η αγορα...
εγω παντως χτες την φλασιά με το fully booked της Τινα την εφαγα!!! τετοια κριση???? :2funny:

Αν και οπως ειπαν και αλλα παιδια εδω, παιζει να ειναι μουφες του πρακτορειου

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
θα δειξει...
θα μιλησει η αγορα...
εγω παντως χτες την φλασιά με το fully booked της Τινα την εφαγα!!! τετοια κριση???? :2funny:

Marketing??

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Εκεί είμαι... αλλά και εμείς ακόμα βαστάμε... όχι για πολύ!
Καλό κουράγιο. Αν και λίγο-πολύ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, αφού χρειάζετε να δουλεύουμε για να ζούμε.
Παίδες, αφού πήρα και τη σημερινή δόση από bourdela και Thessaloniki πρέπει να αποχωρήσω. Οικογενειακές υποχρεώσεις βλέπετε. Ευχηθήτε μου καλή τύχη -γιατί τη χρειάζομαι τις μέρες που έρχονται σε μια προσωπική μου υπόθεση. Καλό βράδυ και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλό κουράγιο. Αν και λίγο-πολύ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, αφού χρειάζετε να δουλεύουμε για να ζούμε.
Παίδες, αφού πήρα και τη σημερινή δόση από bourdela και Thessaloniki πρέπει να αποχωρήσω. Οικογενειακές υποχρεώσεις βλέπετε. Ευχηθήτε μου καλή τύχη -γιατί τη χρειάζομαι τις μέρες που έρχονται σε μια προσωπική μου υπόθεση. Καλό βράδυ και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Καλή σου τύχη Dimo

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλη τυχη φιλε :rockon:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
θα δειξει...
θα μιλησει η αγορα...

Η πραγματικότητα είναι απλή αλλά μη ανακοινώσιμη...
Πάντως fully booked den ήταν σίγουρα!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Καλό κουράγιο και καλή τύχη φίλε.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλή σου τύχη παίχτη!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ολα να σου παν καλά!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε πρακτορίσκο του Ζουζούνα.....ναι ρε για σένα λέω [size=13pt]alexandros11[/size]!!!! :tickedoff: :tickedoff:
Τολμάς ρε και μας πουλάς μούρη με φωτό από Ταμάρα στο θρεντ της συμπρωτευουσας?
Δεν ντρέπεσαι ρε να προσπαθείς να ξεγελάσεις τους συναγωνιστές τέτοιες εποχές?
Δεν είπα ρε ότι θα σας ξεμπροστιάσω αν ξαναεμφανιστείτε? >:( >:(
Λοιπόν για να μάθουν ποιος είσαι μπας και εξαφανιστείς από εδώ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΕ της κακιάς ώρας!!! :birdman: :birdman:
Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ έχει 13 κριτικές εκ των οποίων οι 10 για κορίτσα του Ζουζούνα και των παρακλαδιών αυτού και 3 για στούντιο!!!
Όταν ποστάρει, ποστάρει για κορίτσα του ζουζούνα.....μόνο τότε μας θυμάται να μας ενημερώσει!!!
Έχει ανοίξει 4 θρεντ...ένα για κορίτσι του Ζουζούνα και 3 για να πουλήσει ανταλλακτικά και κινητά!!!!! :headbang: :headbang:
Στην κρίση σας κύριοι ποιος είναι αυτός!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ :birdman: :birdman: :birdman:

Υ.Γ. Σε προειδοποίησα και εσένα και κάποιους άλλους!!!!!

Υ.Γ. Αντμίνα ξέρεις πολύ καλά τι κάνει ο συγκεκριμένος και τον αφήνεις να "λυμαίνετε" του χώρου!!!!! :helpplea: :helpplea:

Y.Γ. Βρε Δάσκαλε με όλο τον σεβασμό αλλά που το είδες το τούμπανο?.....οι πατσοκοιλιές φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού...250 γιούρια αυτό το χάλι?......ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!...

Υ.Γ. Βρε καρντάσια τόσες φωτό σας πέταξαν.....αυτό το "θέαμα" το κοστολογείτε 250 γιούρια?...ή σας ενδιαφέρει μόνο το σέρβις? :huh: :huh:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Συγνώμη παίχτες αλλά αυτό το "πράγμα" δεν θα το γαμούσα ούτε για 50 σε στούντιο!!!!
Ελπίζω να έχετε γνώμη και να μην κρύβεστε.....ξέρω τι λέω!!!!!
Άντε επιτέλους....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ψυχραιμία λέμε! και σεμνα και οι δυο σας!
σεμναααααααα! :grin: :grin: πριν πλακώσουν ο Αρειανοι από τον πλανητη Αρη ;) και όχι οι φιλαθλοι του Αρη! :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lauryn κai τα μυαλααα στα καγκελαααααα!!!!!!!!!!!!!βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Το θεμα ΟΛΩΝ των τιμων ειναι σε διαβουλευση...
Οι ζουζουνοτιμες στα 250€ χωρις εξτρα, ειναι πλεον αφυσικες...!!!
Και φυσικα για ολους τους αλλους πρακτορες και φρι-κοπελες....ΡΙΞΤΕ ΤΙΜΕΣ!!!
για την συγκεκριμενη κοπελα δεν τρελαινομαι ετσι κι αλλιως αλλα αυτα ειναι γουστα του καθενος και σεβαστα!!!
Θενκς Γεοπα για την παρεμβαση...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Οι τρεις μας είμαστε πουλάκια μου? :P