GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
μεταναστες στην Αθηνα?Λύση υπάρχει...
μεταναστες στην Αθηνα?Λύση υπάρχει...
Κόψε κάτι...εκτός να μιλάς για boxterάκι (δλδ...δήθεν).Η Κάρολ είναι πόρσε....
Ο καθένας τα λεφτά του (όχι δανεικά κλπ) τα τρώει όπως θέλει.Ο καθένας τα τρώει όπου γουστάρει...
Φίλε μου,δηλαδη φιλε Καλοερε,
ειναι εδω 3 κοπελες σημερα απο το εν λογω πρακτορειο..με τα ρισκα τους, με τα εξοδα τους με τις αναγκες να τζιραρουν...και θα βγαλουν ετσι ελαφρια ενα σμς οτι η κοπελα ειναι f/b ?
δλδ, καπου δεν κολλαει...οσο χαλια επαγγελματιας να εισαι....
...
Δες τα pmμεταναστες στην Αθηνα?
Στο Μιλάνο!!!Οπως τα λεει ο Ωραιος !!!
Βοτκιτσα και Αγιος ο θεος η πρωην Καρινα και νυν Μαρινα !!!
Εμενα την τελευταια φορα με εστειλε στο Μιλανο να γαμησω !!!
Hotel Serena
Via Boscovich 59, Stazione Centrale, 20124 Milan
Στο Μιλάνο!!!
Εεε τότε εγώ είμαι και τυχερός, που με έχει στείλει μόνο μέχρι την Θεσσαλονίκη
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
σήμερα μεσημερι ειχα ραντεβου με την Ελληνιδα!! απο χτες κανονισμενα όλα....σημερα στελνω ενα σμς μια ωρα νωριτερα απο το ραντεβου οτι ξεκιναω και ολα οπως ειπαμε....καμια απαντηση...δεν πειραζει λεω....παω κατω απο το νέο 5***** της πόλης...στο παρα5 στελνω σμς , ειμαι κατω...Καμία απαντηση....στο και5 τα ιδια...στο και 15 τα πηρα κρανος...
Φυσικα δεν ηξερα τι εγινε οπως γραφει το πιο πανω ποστ....
Plan B...
στο ιδιο χοτελι, ειναι η Τινα (ετσι μου ειπε παιχτης που πηγε)...στελνω σμς για τινα...και μου απαντουν "Tina is fully booked......."...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????? εκτος και αν σχετιζεται με το προβλημα...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...
Τελικα αμα ειναι να μην μαμησεις, οσο και να το παλευεις δεν αλλαζει τιποτα
Καταληξις..
Σπίτι, με πολλα νευρα!!!!!
ξεχασε το...
σιγα μην ξαναρισκαρει εδω πανω...
κατω εχει 100άδες, κιχ δεν ακουγεται...ολα εδω πανω!!!!
Ναι αλλά ξεχνάς έναν βασικό παράγοντα. Πόσες είναι κάτω και πόσες εδώ. Για κάντο σε ποσοστά και θα δεις το πραγματικό νούμερο. Άλλο να πιάνουν 8 στις εκατό και άλλο 1 στις έξη.Επειδή δεν γράφουν τίποτα τα καρντάσια από κάτω, δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται και κάτω συλλήψεις.
Αν ψάξεις, βρίσκεις... ;) Ρίξε μια ματιά στις συλλήψεις του τελευταίου δεκαημέρου του Απριλίου
21/03/2010 1 σύλληψη 24/04/2010 2 συλλήψεις 26/04/2010 2 συλλήψεις 30/04/2010 3 συλλήψεις
8 εις το πηλίκον...έναντι μόνο μιας στην Θεσσαλονίκη 30/04/2010 Και το "επιμέρους σκορ" από τα Χριστούγεννα και δώθε είναι 25-5. Απλά εμείς έχουμε το όνομα...
Ναι αλλά ξεχνάς έναν βασικό παράγοντα. Πόσες είναι κάτω και πόσες εδώ. Για κάντο σε ποσοστά και θα δεις το πραγματικό νούμερο. Άλλο να πιάνουν 8 στις εκατό και άλλο 1 στις έξη.
ημουν στο στενακι μετα το χοτελ....εκει ανοιξα στο htc μου τον browser κι εκανα πουτανινγκ ( ) απο το αμαξι, αφου με γειωσε η Ελληνιδα...Α ρε Προεδρε λες να συναντηθηκαμε το μεσημερι? Εγω πηγα στη Zuzana (τοξερω ειμαι απαραδεκτος) 150 μια ωρα. Για την Tina δεν ξερω παντως η Zuzana σιγουρα βαραει μυγες και οχι αδικαιολογητα. Θα ανεβασω κριτικη προς γνωση και συμμορφωση, εγω βεβαια δεν βλεπω να συμμορφωνομαι...
ημουν στο στενακι μετα το χοτελ....εκει ανοιξα στο htc μου τον browser κι εκανα πουτανινγκ ( ) απο το αμαξι, αφου με γειωσε η Ελληνιδα...
προσπαθουσα να βρω κατι οπωσδηποτε...Την Ζουζανα την ειδα ρε συ...αλλα πολυ σκ...φατσα...και 150 ευρω μονο, λεω αυτη ειναι μπαζο..
Θα πηγαινα Ταμαρρα, αλλα αν ειναι στην φιλοσοφοπλατεια, αντε παρκαρε εκει..
Ασε...χαλι μερα
βρήκες wi-fi?
αυτο ακριβωςδεν είναι η χρέωση,αλλά το ότι η ταχύτητα είναι μηδαμινή....
Τωρα να "τολμήσει" να ξαναέρθει Θεσσαλονίκη, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Επειδή δεν γράφουν τίποτα τα καρντάσια από κάτω, δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται και κάτω συλλήψεις.
Αν ψάξεις, βρίσκεις... ;) Ρίξε μια ματιά στις συλλήψεις του τελευταίου δεκαημέρου του Απριλίου
21/03/2010 1 σύλληψη 24/04/2010 2 συλλήψεις 26/04/2010 2 συλλήψεις 30/04/2010 3 συλλήψεις
8 εις το πηλίκον...έναντι μόνο μιας στην Θεσσαλονίκη 30/04/2010 Και το "επιμέρους σκορ" από τα Χριστούγεννα και δώθε είναι 25-5. Απλά εμείς έχουμε το όνομα...