Καλησπέρα στην παρέα. Κάνω αντιγραφή και επικόλληση στην κριτική για την κορασίδα...
Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, αυτό θα δεις και στην πραγματικότητα. Μια πραγματικά ωραία κοπέλα, τουλάχιστον για τα δικά μου τα γούστα. Κορμί λαμπάδα, απαλή επιδερμίδα, άκρως περιποιημένη από πάνω ως κάτω. Ναι, δεν έχει στήθος-τούμπανο, αλλά το βλέμμα της είναι όλα τα λεφτά. Εξαιρετική πίσω κίνηση, αν και δεν αφήνει να δοκιμάζεις, τουλάχιστον όχι σε μένα. Καθαρή και περιποιημένη, ευγενική, αν και δεν ήταν στα θετικά ότι ζήτησε μπροστά τα λεφτά. Τα τίμησε όμως. Και χαλάλι της.
Στο πρώτο ημίχρονο τελείωσα στην πίπα που μου έκανε. Λίγο χέρι, αρκετά καλή προσπάθεια να τον πάρει όλον. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από ψιλο-κουβεντούλα και μασαζάκι, άνοιξε τα πόδια της κι ενώ έμπαινα-έβγαινε χαϊδευόταν ταυτόχρονα. Κι όταν γύρισε στα 4, εκεί με τελείωσε...
Πιθανότατα θα πήγαινα ξανά, έχοντας μάθει τα κουμπιά της.
ΥΓ: Στα αρνητικά, σχεδόν συνέχεια φορούσε τη ρομπίτσα της, δεν ξέρω τι μπορεί να ήθελε να κρύψει μιας και από κορμί...κορμάρα.
ΥΓ2: Επικοινωνία μια χαρά και δίχως google translator. Είχε ένα...κόλλημα με το κινητό, αλλά μόνο όταν πήγαινα στο ντουζ.
ΥΓ3: Σε κερδίζει με την ευγένεια και την ομορφιά της. Γούστα δύσκολα θα βγάλεις. Είναι από τις γκόμενες που όλοι θέλουμε να έχουμε για να καμαρώνουμε που την κάνουμε βόλτα.