και εγώ την έκανα αυτήν την μαλακία τότε.....
Καμμια σχεση. Απλα καποτε ειχα ζητησει να μου αλλαξουν το νικ και το συστημα το εχει κρατησει ετσι.
Επειδη ο αζαζελ μου απαντησε ωραια θα του απαντησω.
Η κοπελα φιλουσε με γλωσσα αλλα οχι με πολυ παθος στην αρχη. Μετα φιλουσε πιο καλα. Στην πιπα σε καποια φαση στο 69 πηγε να φυγει και την επιασα απο την μεση και επειδη ηταν μικροσκοπικη και την σηκωνα ολοκληρη ανετα εβαλα τα χερια μου κατω απο την μεση της και ακουμπωντας πλεον στην πλατη της της εσπρωξα το στομα με μαεστρια πανω στην πουτσα οπου εδινα εγω ρυθμο και την πιεζα να τον παιρνει ολο μεσα. Ουδεν παραπονο εκανε. Τωρα για το μουνι της τι να σου πω...εμενα σφιχτο μου φανηκε. Την εβαλα στα 4 και αυτη εκανε ενα πραμα σαν σκαμνακι οποτε πιανοντας τα κωλομερια της εσπρωχνα δυνατα και ειχε γαματη αισθηση. Τωρα οπως ειπα το μονο αρνητικο δεν ηθελε να της τριβω πολυ πολυ το μουνακι και οχι πολλα πολλα με το κωλι της αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Αν στα στουντιο δινεις 80 και 100ε για 30 λεπτα και στο ct δινεις 90 τοτε ειναι πιο vfm.
Οσο για τον φιλο που μου ειπε για τον αλλον στην Αθηνα. Αμα ο αλλος ειναι κοροιδο και εκατσε εφοσον ειδε οτι του παιρνει πιπα η αλλη με σκουφο τοτε τι να πω. Κριμα τα 8αρια του.
Α και επειδη κατι ειπες για αρχιδια. Ουτε καν θυμαμαι ποτε δεν με συγκινησε η αλλη να μου γλυφει τα αρχιδια.