Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.768
- Πόντοι
- 6.246
Κάποιοι εκεί έξω πρέπει να τρώνε πολλές φάπες και δημιουργούνε online κομπλεξικές, μυθομανείς και ανάγωγες περσόνες.
Με κάλυψες...
Κάποιοι εκεί έξω πρέπει να τρώνε πολλές φάπες και δημιουργούνε online κομπλεξικές, μυθομανείς και ανάγωγες περσόνες.
Ο τύπος στην Αθήνα έγραψε για πίπα με σκούφο. Την προηγούμενη φορά που είχε έρθει τους ρώτησα και μου τα μασήσανε, ή μάλλον δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση. Τί ισχύει τελικά;Το εκανα το κασκαντερλικι μου. Ομορφη κοπελα νεαρη γυρω στα 25. Τουμπανο σωμα πολυ γυμνασμενη. Βυζια σιλικονατα μεγαλα αλλα ωραια στην αφη και το γλυψιμο. Συμπαθητικη φατσα πολυ χαριτωμενη. Πιπα πολυ καλη το μονο μειον οτι στο 69 δεν καθοταν καλα γιατι μαλλον υπεργκαυλωνει το μωρακι. Πηγα για μισαωρακι και περασα καλα. Στα 4 το κωλι της πετρα. Αυτα απο μενα. Συνολικα θα εβαζα ενα 8 στα 10.
Ο τύπος στην Αθήνα έγραψε για πίπα με σκούφο. Την προηγούμενη φορά που είχε έρθει τους ρώτησα και μου τα μασήσανε, ή μάλλον δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση. Τί ισχύει τελικά;
Έχετε κάποια να προτείνεται να πάρω σήμερα??
Σχολιάστηκε εμφανησιακά η δεσποινίς...συγνώμη αν δεν ήμουν πιο ξεκάθαρος...Επίσκεψη στην Τέρυ του κλάμπ, ανεβαίνει κριτική.
Σαν να άνοιξα μιά κονσέρβα με σαρδέλες.
Να φοράτε αθλητικά όσοι πάτε....
Σχολιάστηκε εμφανησιακά η δεσποινίς...συγνώμη αν δεν ήμουν πιο ξεκάθαρος...
Υπάρχουν κ τα στούντιο-ντελα.Μπορεις εκεί να βρεις κ καλύτερες εμφανισιακα από την σκουμπριΤerry με 30-40€.Μου ξέφυγε και δεν το διάβασα.
Κάθισα γιατί δεν ήθελα να φύγω άχυστος.
βρε τα κουβαδακια σου χωρανε στην τρυπα σου.κ ενα υποθετο χοντρο να παρης για της δυσκολες ωρες που περνας με τους κρεμαστους και θελης κιαλο.χαιβαν ε χαιβαν.@ pame gia alla, πονάς ε; Πάνε αντιβίωση των 500mg και θα σου περάσει. Και λίγο ξυδάκι μετά.
Εμείς οι "υπόλοιποι" που και την είδαμε, και ακούσαμε την μπάσα (σχεδόν αντρική) φωνή της, και κάναμε μεταβολή και φύγαμε τρέχοντας, ενημερώσαμε με PM αυτούς που θεωρούμε πως είναι καλά παιδιά και θέλαμε να σώσουμε για να μην την πατήσουν. Εσείς οι "άλλοι" που την πατήσατε σαν αγράμματοι (ενώ την είδατε τι χάλια έχει και παρ' όλα αυτά καθίσατε και την γαμήσατε - άρα είστε και σαβουρογάμηδες) επειδή ντραπήκατε να κάνετε μεταβολή σαν πρωτάρικα μαθητούδια, καλά να πάθετε! Την επόμενη φορά εσείς οι "άλλοι", να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην πουλάτε πρόλογο, δήθεν εξυπνάδα, πνέυμα κι άποψη σε παίχτες που ΚΑΙ καλύτερο γούστο από εσάς διαθέτουν ΚΑΙ περισσότερες βίζιτες έχουν δοκιμάσει. Με τις υγείες σας αγαπητέ και καλά μυαλά στο μέλλον.Επίσκεψη στην Τέρυ του κλάμπ, ανεβαίνει κριτική. Σαν να άνοιξα μιά κονσέρβα με σαρδέλες. Εσείς οι υπόλοιποι που διαβάζετε και την πήρατε δεν μπορούσατε να προειδοποιήσετε κανέναν χριστιανό;
Εμείς οι "υπόλοιποι" που και την είδαμε, και ακούσαμε την μπάσα (σχεδόν αντρική) φωνή της, και κάναμε μεταβολή και φύγαμε τρέχοντας, ενημερώσαμε με PM αυτούς που θεωρούμε πως είναι καλά παιδιά και θέλαμε να σώσουμε για να μην την πατήσουν. Εσείς οι "άλλοι" που την πατήσατε σαν αγράμματοι (ενώ την είδατε τι χάλια έχει και παρ' όλα αυτά καθίσατε και την γαμήσατε - άρα είστε και σαβουρογάμηδες) επειδή ντραπήκατε να κάνετε μεταβολή σαν πρωτάρικα μαθητούδια, καλά να πάθετε! Την επόμενη φορά εσείς οι "άλλοι", να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην πουλάτε πρόλογο, δήθεν εξυπνάδα, πνέυμα κι άποψη σε παίχτες που ΚΑΙ καλύτερο γούστο από εσάς διαθέτουν ΚΑΙ περισσότερες βίζιτες έχουν δοκιμάσει. Με τις υγείες σας αγαπητέ και καλά μυαλά στο μέλλον.
ΥΓ. Εντύπωση μου προκαλεσε που δεν πήγες να πέσεις πάλι στην αγκαλιά της αρραβωνιάρας σου της Eva. Ξέρεις αυτής που όταν είχε γραφεί σε κριτική πως έχει κορμάρα μεν αλλά στη μάπα μοιάζει σαν Γεωργιανή Αμπχάζια καθαρίστρια, έτρεξες να την υπερασπιστείς λες και έθιξαν εσένα προσωπικά.
Εμείς οι "υπόλοιποι" που και την είδαμε, και ακούσαμε την μπάσα (σχεδόν αντρική) φωνή της, και κάναμε μεταβολή και φύγαμε τρέχοντας, ενημερώσαμε με PM αυτούς που θεωρούμε πως είναι καλά παιδιά και θέλαμε να σώσουμε για να μην την πατήσουν. Εσείς οι "άλλοι" που την πατήσατε σαν αγράμματοι (ενώ την είδατε τι χάλια έχει και παρ' όλα αυτά καθίσατε και την γαμήσατε - άρα είστε και σαβουρογάμηδες) επειδή ντραπήκατε να κάνετε μεταβολή σαν πρωτάρικα μαθητούδια, καλά να πάθετε! Την επόμενη φορά εσείς οι "άλλοι", να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην πουλάτε πρόλογο, δήθεν εξυπνάδα, πνέυμα κι άποψη σε παίχτες που ΚΑΙ καλύτερο γούστο από εσάς διαθέτουν ΚΑΙ περισσότερες βίζιτες έχουν δοκιμάσει. Με τις υγείες σας αγαπητέ και καλά μυαλά στο μέλλον.
ΥΓ. Εντύπωση μου προκαλεσε που δεν πήγες να πέσεις πάλι στην αγκαλιά της αρραβωνιάρας σου της Eva. Ξέρεις αυτής που όταν είχε γραφεί σε κριτική πως έχει κορμάρα μεν αλλά στη μάπα μοιάζει σαν Γεωργιανή Αμπχάζια καθαρίστρια, έτρεξες να την υπερασπιστείς λες και έθιξαν εσένα προσωπικά.
Αυτά τα νούμερα τα είδε κανείς; Έχουν και 3 κριτικές του νταβά τους, μάλλον ο ίδιος που φέρνει ένα πουρό Melany....εντελώς τυχαία και οι 3 έχουν πάρει και τη Melany...