Παλεύοντας με τη συνείδησή μου που μου έλεγε "θ' αφήσεις να φύγει το τεμάχιο μιας και κανείς που δοκίμασε δεν λέει κουβέντα;", αλλά και με τα καβούρια που βρίσκονται στον πάτο της τσέπης μου... μιας και πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι εκεί μέσα αν θέλεις να περάσεις με κοπέλα από το συγκεκριμένο γραφείο, αποφάσισα για το κασκαντεριλίκι...
Κάπως έτσι θα ξεκινάει η κριτική μου. Αλλά ως τότε ας πούμε δυο λόγια εδώ....
Η κοπέλα αρκετά κοντά στις φώτο, αλλά κλασικά όχι τόσο glamorous. Σαν την κόρη του Ρώσου κροίσου που ήρθε διακοπές στην Ελλάδα, την βλέπεις με τα μίνια ή τα καυτά σορτς και θέλεις να την ξεμουνιάσεις. Κοριτσάκι γύρω στα 20, όλα φυσικά πάνω της χωρίς ίχνος σιλικόνης, πιο αδύνατη λίγο σε σχέση με τις φώτος, δεν λέει σε τίποτα όχι - εκτός από δάχτυλο στην πίσω τρύπα, τα αγγλικά της δεν είναι και για να κάνεις φιλολογική συζήτηση (δεν πας άλλωστε γι' αυτό). Πίπα αρκετά καλή, αλλά όχι και για μάστερ. Τον παίρνει βαθιά και με αρκετό mouthfucking! Ωραία στησίματα με καλή συμμετοχή και αντοχή στις υψηλές στροφές κατά τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς γκρίνια, όχι και μη!
Στα αρνητικά θα έβαζα: 1) την επικοινωνία, που στο social είναι πολύ ψυχρή και σχεδόν αγέλαστη και 2) την τιμή διότι φυσικά και δεν αποτελεί vfm.
Αυτά από εμένα κι ελπίζω να βοήθησα μέχρι να έρθει και η κριτική!