EFILNIKUFESIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2018
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Καλη φαινεται.Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.Αυτή την κοπέλα την ξέρει κανείς;
Καλη φαινεται.Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.Αυτή την κοπέλα την ξέρει κανείς;
Μπαμ κάνει ότι είναι fake. Όπως και όλες εκεί πέρα.
εκτός κι αν είστε βαλτοί.
Αυτό το link με αυτές τις φωτό υπάρχει από το 2014....Μπαμ κάνει ότι είναι fake. Όπως και όλες εκεί πέρα.
Και τι καταλαβαίνουν ; (και όχι μόνο οι συγκεκριμένοι)Μπαμ κάνει ότι είναι fake. Όπως και όλες εκεί πέρα.
Ήταν στο golden πριν, έχει προφίλ η θείτσα, η κοπέλα ήθελα να πω....Και τι καταλαβαίνουν ; (και όχι μόνο οι συγκεκριμένοι)
Άσε τα «100 την ώρα» «α,στοματικό χωρίς προφυλακτικό άλλα 20»,«δεύτερη φορά άλλα 20»,«α,δεν ξέρω γιατί είπατε με το γραφείο ...» για να κάνουν τα «100 την ώρα» 500 ...Και η πλάκα είναι ότι έχουν και σωστά (απ΄ όλες τις πλευρές) κοριτσάκια. Αφού δεν καταλαβαίνουν ότι οι αρπαχτές κάνουν ζημιά στους ίδιους .
Και μια που δε το αναφέραμε θυμίζει κάτι σε κάποιον ;
Μπαμ κάνει ότι είναι fake. Όπως και όλες εκεί πέρα.
Βασικά το προφίλ αληθινό είναι, την κοπέλα την ξέρω, φίλη μου είναι....
Πούσου ... φαίνονταν ωραίο .Ευχαριστώ.Ήταν στο golden πριν, έχει προφίλ η θείτσα, η κοπέλα ήθελα να πω....
Ρε μαλακες,η τερη 3 μερες ειναι κλεισμένη φουλ,θα γράψει κανένας?
Όποιος παρ'ελπίδα θελήσει να πάρει το άκωλο ξυλάγκουρο να ξέρει ότι δέχεται 150 χωρίς δεύτερη κουβέντα
Ζητήστε και βίντεο της για του λόγου το αληθές...
αυτη δεν ειναι η inna του κλαμπ και του αδελφου γραφειου στην αθηνα?νομιζω εχει μετριοτατες κριτικες
Όποιος παρ'ελπίδα θελήσει να πάρει το άσχημο και άκωλο ξυλάγκουρο να ξέρει ότι δέχεται 150 χωρίς δεύτερη κουβέντα
Ζητήστε και βίντεο της για του λόγου το αληθές...