sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
;)χαχα... ολα τα ξερεις σοφε γεροντα!!!
;)χαχα... ολα τα ξερεις σοφε γεροντα!!!
Ζήτα τους το βίντεο της να δείςμ αρεσε πολυ η camilla,τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες, αλλα δεν βρισκω κατι, καποια κριτικη..!!! αν πηγε καποιος, ας πει δυο λογια!
καλα εκανες ! μεγαλο κολλημα το playstation παντως, εχω ξοδεψει πολλες ωρες με το αθλημα!!τελικά δεν άντεξα σε πειρασμό και μολις κατέθεσα τα λεφτά μου σε ενα playstation4 pro και για σήμερα άφησα τα σιτιτουρια και τα κολγκερλς.να πανε να γαμηθούν όλες.
βιντεο?Ζήτα τους το βίντεο της να δείς
Ναι,ψιλομαλακία είναι αλλά από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταιναβιντεο?
μιλας με γριφους γεροντα! την ειδες?Ναι,ψιλομαλακία είναι αλλά από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα
Τι γρίφους ρε συ;Ζήτα από το γραφείο να στο στείλουνμιλας με γριφους γεροντα! την ειδες?
βρε αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα να δω απο κοντα, ετσι οπως εγραψες, νομιζα οτι την ειδες, η ειδες το βιντεο τεσπα!Τι γρίφους ρε συ;Ζήτα από το γραφείο να στο στείλουν
Το βίντεο το είδα αλλά από κοντά όχι ακόμηβρε αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα να δω απο κοντα, ετσι οπως εγραψες, νομιζα οτι την ειδες, η ειδες το βιντεο τεσπα!
καταλαβα. δεν.. ε;; :-Το βίντεο το είδα αλλά από κοντά όχι ακόμη
Δεν ξέρω ακόμη...καταλαβα. δεν.. ε;; :-
Mήπως τα μπέρδεψες και γράφεις σε άλλη;
Εμ'έτσι που τα λες...οχι ρε, παιδια ειμαστε?
Εμ'έτσι που τα λες...
Στην Αγ.Δημητρίου είναι και μου είπε 150 όλα μέσα
Φυσικά εγώ σε τέτοιες δεν πάω,αποφεύγω τα βαριά,μου προκαλούν δυσπεψία
χθες το απόγευμα.Φαίνεται είχε κεσάτια.Άν ανέβηκε η δουλειά της όμως μάλλον δεν θα είναι τόσο δοτική πλέονποτε εστειλες? εγω σημερα το απογευμα
μύγες κοπανιστέςκεσάτια? Αγνωστη λεξη
Στην ηλικία που είσαι, μόνο ο φιδές και το φλαμούρι είναι ανεκτά από το στομάχι σου.Εμ'έτσι που τα λες...
Στην Αγ.Δημητρίου είναι και μου είπε 150 όλα μέσα
Φυσικά εγώ σε τέτοιες δεν πάω,αποφεύγω τα βαριά,μου προκαλούν δυσπεψία