GFE Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 465
- Πόντοι
- 280
Μάλλον την ολοκλήρωσα σαν γυναίκα...
Χαχαχαχαχαχαχα
Μάλλον την ολοκλήρωσα σαν γυναίκα...
Περασμα με την Domna, μ εσκισε , μην βαλετε αυτο το σπρευ που δινει , δηθεν αντισιπτηκο. Ανοιξε την πορτα ουτε με κοιταξε , μου λεει μπανιο, και βαλε αυτο. Βγαινω απο το μπανιο βαζω το @@@@σπρευ και ολη η περιοχη να εχει παρει φωτια. Εγω να ποναω και αυτη με υφακι να μου ζηταει και λεφτα!!!!Ε τοτε σηκωνομαι , ντυμομαι και αντε γεια, με τον π@@@τσο σε αναφλεξη,καπως με χαρακτηρισε στο τελος αλλα δεν καταλαβα. 3 ωρες εκανε να περασει αυτη η αισθηση!!
Σταματήστε να βάζετε σπρέι στα καυλια σας και γενικά μην επιτρέπετε σε κάθε σουργελο να σας ψεκαζει με αυτές τις μαλακιες οι οποίες μπορεί να είναι και απαγορευμένες από τον Ε.Ο.Φ στην Ελλάδα,θα σας προκύψει κανένα πρόβλημα αύριο μεθαύριο και δεν θα ξέρετε από τι είναι.
Σταματήστε να βάζετε σπρέι στα καυλια σας και γενικά μην επιτρέπετε σε κάθε σουργελο να σας ψεκαζει με αυτές τις μαλακιες οι οποίες μπορεί να είναι και απαγορευμένες από τον Ε.Ο.Φ στην Ελλάδα,θα σας προκύψει κανένα πρόβλημα αύριο μεθαύριο και δεν θα ξέρετε από τι είναι.
Αφού δεν σε ψεκασε με Αzax να σε κάνει αόρατο,πάλι καλά!Περασμα με την Domna, μ εσκισε , μην βαλετε αυτο το σπρευ που δινει , δηθεν αντισιπτηκο. Ανοιξε την πορτα ουτε με κοιταξε , μου λεει μπανιο, και βαλε αυτο. Βγαινω απο το μπανιο βαζω το @@@@σπρευ και ολη η περιοχη να εχει παρει φωτια. Εγω να ποναω και αυτη με υφακι να μου ζηταει και λεφτα!!!!Ε τοτε σηκωνομαι , ντυμομαι και αντε γεια, με τον π@@@τσο σε αναφλεξη,καπως με χαρακτηρισε στο τελος αλλα δεν καταλαβα. 3 ωρες εκανε να περασει αυτη η αισθηση!!
Το καυλί μου έτριζε από καθαριότητα για 1 εβδομάδα...αν ειναι δυνατον ρε πουστη θα μας τρελανουν τελειως καποιες! Αρχιζει να μου τη δινει στα νευρα αυτο το γραφειο, θα μου πεις 2 ειναι ολο κι ολο, το ενα φολες το αλλο μετριοτητες. Ευτυχως γλυτωσε ο μαλλιας.
Για αυτό έχει στενό μουνί η κάμπια,σε ψεκάζει και τρέχεις σαν καρτούν οπότε δεν γαμιέται ν'ανοίξειΤο καυλί μου έτριζε από καθαριότητα για 1 εβδομάδα...
Ευτυχως εγω δεν πληρωσα, και την κριτικη δικιο εχεις , δεν την προσεξαΚαλά ρε παιδιά, εσείς που πηγαίνετε στην κυρά Δόμνα την κριτική του μαλλιά δεν την είδατε; Γιατί προκαλείτε την τύχη σας και μετά χαλιέστε;
Τι να σας πώ,πάτε και τους πληρώνετε για το τίποτα :-
αν και δεν νομιζω γιατι δεν ειδα να αναφερονται πουθενα, εχει κανεις καμια ιδεα για τις δυο παρακατω που ειναι περιοχή μας?
Η πρώτη είχε περάσει για λίγες μόνο μέρες αλλά δεν ακούστηκε κάτι. Η δεύτερη δεν έχει περάσει από Σαλόνικα.αν και δεν νομιζω γιατι δεν ειδα να αναφερονται πουθενα, εχει κανεις καμια ιδεα για τις δυο παρακατω που ειναι περιοχή μας?
ρε εσύ είπαν στους γκόμενους τους ότι θα πάνε να δουλέψουν καθαρίστριες , γιατί απορείς ;;Περασμα με την Domna, μ εσκισε , μην βαλετε αυτο το σπρευ που δινει , δηθεν αντισιπτηκο. Ανοιξε την πορτα ουτε με κοιταξε , μου λεει μπανιο, και βαλε αυτο. Βγαινω απο το μπανιο βαζω το @@@@σπρευ και ολη η περιοχη να εχει παρει φωτια. Εγω να ποναω και αυτη με υφακι να μου ζηταει και λεφτα!!!!Ε τοτε σηκωνομαι , ντυμομαι και αντε γεια, με τον π@@@τσο σε αναφλεξη,καπως με χαρακτηρισε στο τελος αλλα δεν καταλαβα. 3 ωρες εκανε να περασει αυτη η αισθηση!!
Ρε παληκάρια, να σας ρωτήσω κάτι... Εσείς ότι σας δίνουν το βάζετε στο καβλί σας και στ' αρχίδια σας? Κι αν αυτό είναι οξύ / χλωρίνη / τοξικό? Αν είναι οτιδήποτε επικίνδυνο που μπορεί να σας προκαλέσει αλεργία, αναφυλαξία, δάκο και μουχρίτσα? Ρε πάτε καλά? Που αντί να της απαντήσετε (και μάλιστα με άγριο ύφος) "...να σε δώ πρώτα να το ψεκάζεις στο μουνί σου κι αν δεν πάθεις τίποτε τότε ίσως σκεφτώ να βάλω κι εγώ..." κάθεστε σαν πρωτάρηδες και τρώτε πρόλογο από το κάθε τσόλι πουταναριό που ήρθε από τα λασποχώρια της πρώην ΕΣΣΔ να σας κάνει υποδείξεις? Ρε αυτά τα φάρμακα που χρησιμοποιούν εκεί στο Ουκρανιστάν, είναι για χοντρόπετσα Σοβιετικά γομαροδέρματα κι εμείς δεν είμαστε μαθημένοι σε τέτοια βιομηχανικά ψεκάσματα. Για προσέχτε λίγο.Περασμα με την Domna, μ εσκισε , μην βαλετε αυτο το σπρευ που δινει , δηθεν αντισιπτηκο. Ανοιξε την πορτα ουτε με κοιταξε , μου λεει μπανιο, και βαλε αυτο. Βγαινω απο το μπανιο βαζω το @@@@σπρευ και ολη η περιοχη να εχει παρει φωτια. Εγω να ποναω και αυτη με υφακι να μου ζηταει και λεφτα!!!!Ε τοτε σηκωνομαι , ντυμομαι και αντε γεια, με τον π@@@τσο σε αναφλεξη,καπως με χαρακτηρισε στο τελος αλλα δεν καταλαβα. 3 ωρες εκανε να περασει αυτη η αισθηση!!
Συμφωνώ απόλυτα. Στην περίπτωσή μου δεν πήρα χαμπάρι από που το έβγαλε, και το έβαλε στα χέρια της πρώτα και μετά με πασάλειψε. Στην αρχή επειδή το άπλωσε στα χέρια της νόμισα ότι ήταν λιπαντικό. Ήταν και σε ένα κωλομπουκαλάκι χωρίς ταμπελάκι ή να γράφει κάτι και δεν πήγε το μυαλό μου στη λάβα.... Πάντως για να καίει έτσι πάνω στο καυλί υποθέτω ότι αν το έβαζε στο μουνί της θα πήδαγε από το παράθυρο....Ρε παληκάρια, να σας ρωτήσω κάτι... Εσείς ότι σας δίνουν το βάζετε στο καβλί σας και στ' αρχίδια σας? Κι αν αυτό είναι οξύ / χλωρίνη / τοξικό? Αν είναι οτιδήποτε επικίνδυνο που μπορεί να σας προκαλέσει αλεργία, αναφυλαξία, δάκο και μουχρίτσα? Ρε πάτε καλά? Που αντί να της απαντήσετε (και μάλιστα με άγριο ύφος) "...να σε δώ πρώτα να το ψεκάζεις στο μουνί σου κι αν δεν πάθεις τίποτε τότε ίσως σκεφτώ να βάλω κι εγώ..." κάθεστε σαν πρωτάρηδες και τρώτε πρόλογο από το κάθε τσόλι πουταναριό που ήρθε από τα λασποχώρια της πρώην ΕΣΣΔ να σας κάνει υποδείξεις? Ρε αυτά τα φάρμακα που χρησιμοποιούν εκεί στο Ουκρανιστάν, είναι για χοντρόπετσα Σοβιετικά γομαροδέρματα κι εμείς δεν είμαστε μαθημένοι σε τέτοια βιομηχανικά ψεκάσματα. Για προσέχτε λίγο.
Κι αν δεν σας κάνει ή αν δείτε οτιδηποτε αρνητικό, αν έστω και το παραμικρό σας ξινίσει, μεταβολή κι αντε γεια! Σιγά μην επιτρέψετε την κάθε ΠΟΥΤΑΝΑ στην ψυχή και στο σώμα να σας κάνει υποδείξεις και να σας κουνήσει υποτιμητικά το δάκτυλο! Βρε πείτε της ένα "σάλτα και γαμήσου μωρή σκρόφα", υψώστε το μεσαίο δάκτυλο κι αντε γεια! Αυτές μας έχουν ανάγκη, όχι εμείς. Κι αν δεν τους αρέσει, να πάνε στο λασποχώρι τους και στα κωλάδικα της Ουκρανικής / Ρωσικής επαρχίας να γαμιούνται στα όρθια με λιγδιάρηδες γερομπαμπαλήδες, για το υποδεκαπλάσιο από ότι πληρώνονται εδώ. Βρε ουστ!
η πρωτη που την ειδες; ειναι εδω;