Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
πο ρε φιλε FBI και CIA εχουμε γινει για να παμε να ριξουμε ενα πηδιμα της προκοπης.....
Γυφτορουμάνα ακούγεται ότι είναι...
Καλύτερα να ξέρεις και να πάς διαβασμένος παρά να τα κλαίς τα ευρώπουλα  ;)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
παντως παιδια για οσους κλεινουν σε ΠΣΕ φασεις Λιμπερτα Μπλακ ανεπιφυλακτα, μπορει να ειναι ξεσκισμενη απο παντου αλλα ειναι το τελευταιο που θα σ'απασχολησει... Μιλαμε για ΤΟ γαμησι

είναι εδώ η συγκεκριμένη?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλησπέρα στην ομήγυρη
Ζήτησα ήδη χθες από τα αφεντικά να ανοίξουν μια σελίδα κριτικών για την λεγάμενη : , αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται, ας πω δυο λογάκια κι εδώ , για να ξέρετε τι σας/μας περιμένει.
Για το γραφείο και τη συνεννόηση, τα είπαμε και χθες. Α , το γραφείο είναι Γερμανικό (είχα την υποψία, λόγω τηλεφώνου, μου το επιβεβαίωσε και η κοπέλα)
Η κοπέλα είναι Βραζιλιάνα, και όχι γυφτορουμάνα ή κάτι τέτοιο, εκτός κι αν υπάρχει Ρουμάνα που να μιλάει τόσο άπταιστα τα Πορτογαλικά. Χαρακτήρας ευχάριστος και ομιλητικός.
Στο πρόσωπο είναι σχεδόν ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, και στο σώμα. Η φωτο που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, είναι η τελευταία που κάθεται στο μπάνιο. Από μέση και πάνω πιο λεπτή, έχει τσουπωτό κώλο και  μπουτάκια.  Μια τούφα αξύριστη πάνω από  το μουνί, βυζί 4αρι – φτιαγμένο – με ρόγες μεγάλες, και καλό στην αφή (όχι πέτρα).
Πίπα καλή βαθιά και υγρή και σεξ καλούτσικο . Κώλος σφιχτός, στην αρχή ζορίστηκε, αλλά το πήρε όλο μέσα , και στη συνέχεια με έσπρωχνε με τα πόδια και τα χέρια για να μπω ακόμα πιο μέσα. Σε όποια στάση και αν την έβαλα , όχι δεν είπε - στα τέσσερα , μπρούμυτα, ανάσκελα με τα πόδια ανοιγμένα (μιλάμε πάντα για το άναλ). Τέλειωμα  πρώτη φορά στο στόμα της, δεύτερη στο πρόσωπο. Κόστος , συνολικό, 200 ευρώ.
Ξενοδοχείο άστα να πάνε (επί της Αγίου Δημητρίου στα μικρά νούμερα…), μπάνιο μάπα, κρεβάτι όμως king size.
Αυτά… Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση , εδώ είμαστε.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Συμπλήρωμα :
Έχει μια μεγάλη τομή , από τη μια πλευρά της κοιλιάς μέχρι την άλλη, παράλληλα προς την λεκάνη. Εγχείρηση που κάνουν πολλές Λατίνες για να μικρύνουν την μέση τους και να τονίζουν τον κώλο τους.
Αν δεν μιλάτε Πορτογαλικά, την πατήσατε... Παρτούζα την κοπέλα με το Google Translator, γιατί με τα αγγλικά έχει τόση σχέση όση κι εγώ με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
να έχεις κάπποια λεφτά στην άκρη, να θές να τα σπρώξεις απόψε σε ενα καλο γαμήσι και να μην υπάρχει τπτ αξιόλογο στην πόλη σου...τι ΄φαση ρε τύποι??? έχω ξενερώσει φουλ και δεν ψήνομαι να πάω πάλι σε μπουρδέλο γμτ

• Like
Αντιδράσεις: houdin

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
να έχεις κάπποια λεφτά στην άκρη, να θές να τα σπρώξεις απόψε σε ενα καλο γαμήσι και να μην υπάρχει τπτ αξιόλογο στην πόλη σου...τι ΄φαση ρε τύποι??? έχω ξενερώσει φουλ και δεν ψήνομαι να πάω πάλι σε μπουρδέλο γμτ

Τυπε εχει επιλογες.... 17. Εγω αν τα ειχα θα πηγαινα κορινα του κλαμπ η κιρα.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Καλησπέρα στην ομήγυρη
Ζήτησα ήδη χθες από τα αφεντικά να ανοίξουν μια σελίδα κριτικών για την λεγάμενη : , αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται, ας πω δυο λογάκια κι εδώ , για να ξέρετε τι σας/μας περιμένει.
Για το γραφείο και τη συνεννόηση, τα είπαμε και χθες. Α , το γραφείο είναι Γερμανικό (είχα την υποψία, λόγω τηλεφώνου, μου το επιβεβαίωσε και η κοπέλα)
Η κοπέλα είναι Βραζιλιάνα, και όχι γυφτορουμάνα ή κάτι τέτοιο, εκτός κι αν υπάρχει Ρουμάνα που να μιλάει τόσο άπταιστα τα Πορτογαλικά. Χαρακτήρας ευχάριστος και ομιλητικός.
Στο πρόσωπο είναι σχεδόν ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, και στο σώμα. Η φωτο που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, είναι η τελευταία που κάθεται στο μπάνιο. Από μέση και πάνω πιο λεπτή, έχει τσουπωτό κώλο και  μπουτάκια.  Μια τούφα αξύριστη πάνω από  το μουνί, βυζί 4αρι – φτιαγμένο – με ρόγες μεγάλες, και καλό στην αφή (όχι πέτρα).
Πίπα καλή βαθιά και υγρή και σεξ καλούτσικο . Κώλος σφιχτός, στην αρχή ζορίστηκε, αλλά το πήρε όλο μέσα , και στη συνέχεια με έσπρωχνε με τα πόδια και τα χέρια για να μπω ακόμα πιο μέσα. Σε όποια στάση και αν την έβαλα , όχι δεν είπε - στα τέσσερα , μπρούμυτα, ανάσκελα με τα πόδια ανοιγμένα (μιλάμε πάντα για το άναλ). Τέλειωμα  πρώτη φορά στο στόμα της, δεύτερη στο πρόσωπο. Κόστος , συνολικό, 200 ευρώ.
Ξενοδοχείο άστα να πάνε (επί της Αγίου Δημητρίου στα μικρά νούμερα…), μπάνιο μάπα, κρεβάτι όμως king size.
Αυτά… Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση , εδώ είμαστε.

ξενοδοχειο Αγιου Δημητριου? εμενα μου ειπε κατα Σταυρουπολη μερια και βυζι φυσικο. αααααα θα πεσει ξυλοοοο

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

Συνημμένα

• Screenshot_2019-03-02-20-54-00.png