Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
και τι καταγωγης ειναι το γραφειο αυτο;
δεν ξερω ο γερολυκος Σιθ θα σου δωσει την απαντηση σ' αυτο το ερωτημα.
και τι καταγωγης ειναι το γραφειο αυτο;
Γυφτορουμάνα ακούγεται ότι είναι...πο ρε φιλε FBI και CIA εχουμε γινει για να παμε να ριξουμε ενα πηδιμα της προκοπης.....
πές της ώρα και 150 για όλα και καλό βόλι ;)μας δουλευει ρε διαολε;
παντως παιδια για οσους κλεινουν σε ΠΣΕ φασεις Λιμπερτα Μπλακ ανεπιφυλακτα, μπορει να ειναι ξεσκισμενη απο παντου αλλα ειναι το τελευταιο που θα σ'απασχολησει... Μιλαμε για ΤΟ γαμησι
πές της ώρα και 150 για όλα και καλό βόλι ;)
να έχεις κάπποια λεφτά στην άκρη, να θές να τα σπρώξεις απόψε σε ενα καλο γαμήσι και να μην υπάρχει τπτ αξιόλογο στην πόλη σου...τι ΄φαση ρε τύποι??? έχω ξενερώσει φουλ και δεν ψήνομαι να πάω πάλι σε μπουρδέλο γμτ
Καλησπέρα στην ομήγυρη
Ζήτησα ήδη χθες από τα αφεντικά να ανοίξουν μια σελίδα κριτικών για την λεγάμενη : , αλλά επειδή δεν το βλέπω να γίνεται, ας πω δυο λογάκια κι εδώ , για να ξέρετε τι σας/μας περιμένει.
Για το γραφείο και τη συνεννόηση, τα είπαμε και χθες. Α , το γραφείο είναι Γερμανικό (είχα την υποψία, λόγω τηλεφώνου, μου το επιβεβαίωσε και η κοπέλα)
Η κοπέλα είναι Βραζιλιάνα, και όχι γυφτορουμάνα ή κάτι τέτοιο, εκτός κι αν υπάρχει Ρουμάνα που να μιλάει τόσο άπταιστα τα Πορτογαλικά. Χαρακτήρας ευχάριστος και ομιλητικός.
Στο πρόσωπο είναι σχεδόν ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, και στο σώμα. Η φωτο που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, είναι η τελευταία που κάθεται στο μπάνιο. Από μέση και πάνω πιο λεπτή, έχει τσουπωτό κώλο και μπουτάκια. Μια τούφα αξύριστη πάνω από το μουνί, βυζί 4αρι – φτιαγμένο – με ρόγες μεγάλες, και καλό στην αφή (όχι πέτρα).
Πίπα καλή βαθιά και υγρή και σεξ καλούτσικο . Κώλος σφιχτός, στην αρχή ζορίστηκε, αλλά το πήρε όλο μέσα , και στη συνέχεια με έσπρωχνε με τα πόδια και τα χέρια για να μπω ακόμα πιο μέσα. Σε όποια στάση και αν την έβαλα , όχι δεν είπε - στα τέσσερα , μπρούμυτα, ανάσκελα με τα πόδια ανοιγμένα (μιλάμε πάντα για το άναλ). Τέλειωμα πρώτη φορά στο στόμα της, δεύτερη στο πρόσωπο. Κόστος , συνολικό, 200 ευρώ.
Ξενοδοχείο άστα να πάνε (επί της Αγίου Δημητρίου στα μικρά νούμερα…), μπάνιο μάπα, κρεβάτι όμως king size.
Αυτά… Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση , εδώ είμαστε.
Τυπε εχει επιλογες.... 17. Εγω αν τα ειχα θα πηγαινα κορινα του κλαμπ η κιρα.
τύπε για κορίνα έψαξα κριτικές αλλά δεν βρήκα κάτι...έχεις δοκιμάσει εσύ?
Για Κορινα του κλαμπ υπάρχουν κριτικές, αν μιλάμε για την ίδια
ξενοδοχειο Αγιου Δημητριου? εμενα μου ειπε κατα Σταυρουπολη μερια και βυζι φυσικο. αααααα θα πεσει ξυλοοοο
τύπε για κορίνα έψαξα κριτικές αλλά δεν βρήκα κάτι...έχεις δοκιμάσει εσύ?
Ζήτα καμία έκπτωση,απ'ότι ακούω οι περισσότεροι παίρνουν
8 κριτικες εχει φιλε...
προσωπικα σ'αυτη θα πηγαινα αν ειχα τα λεφτα!
χαχα... ολα τα ξερεις σοφε γεροντα!!!Ζήτα καμία έκπτωση,απ'ότι ακούω οι περισσότεροι παίρνουν