Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Η πρωτη κριτικη ενος νεου μελους,παντα χαρακτηριζεται suspicious, ιδιως οταν ειναι αποθεωτικη η καταγγελτικη προς μια κοπελα.
ΦΑΚΙΡΗ, όπως έγραψα και στην www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8776505#msg8776505]προηγούμενη σελίδα[/url], εγώ έγραψα την δική μου προσωπική άποψη, κι έκρινα την εξωτερική εμφάνιση της κοπέλας βάσει του δικού μου γούστου.

Το πως αξιολογεί κάποιος Α) την εμφάνιση και Β) τις υπηρεσίες μίας κοπέλας, είναι εντελώς στην δική του κρίση. Μπορεί μία που εσύ θεωρείς "κουκλάρα", εγώ να την βλέπω "μπάζο" - ή το αντίθετο. Το ίδιο συμβαίνει και με το σερβις διότι εμπλέκονται πολλοί παράγοντες και ενώ πχ εγώ δεν πέρασα καλά, εσύ να περάσεις σούπερ (ή να νομίσεις πως πέρασες σούπερ). Εγώ λοιπόν έγραψα οτι η κοπέλα έχει κορμί γαμευσιμο που κανεις δεν θα έλεγε όχι ("κορμί για αμαρτίες" όπως έγραψα χαρακτηριστικά), αλλά η φάτσα της, η μύτη της και το σχήμα της κεφάλας της ε, όχι ρε φίλε δεν μου άρεσαν. Δεν έχω δηλαδή το δικαίωμα να βρίσκω την εν λόγω πουτάνα "κάβλα στο σώμα" αλλά "άσχημη στο πρόσωπο"; Τόσο πολύ δηλαδή στεναχώρησα τον αρραβωνιάρη που αντέδρασε αμέσως επειδή του έθιξα την αγαπητικιά;

Και στο κάτω - κάτω, συγνώμη κιόλας, αλλά αν βρίσκετε (όσοι την βρίσκουν) την Eva τόσο "κουκλάρα" και "θεά" για να την πληρώσετε 140/ώρα x αρκετά επαναλλαμβανόμενα ραντεβού, ε λυπάμαι αλλά αυτό είναι το επίπεδο που σας αναλογεί και τέτοιες βίζιτες θα γαμάτε! Επιτέλους, ανεβείτε επίπεδο και αποκτήστε λίγο γούστο στις γυναίκες. Μπορεί κάποιους να τους βγάζει γούστα η Eva στο πήδημα ή να τους κάνει τα βίτσια - δεν με απασχολεί - και να θεωρούν οτι το σερβις της είναι σούπερ, αλλά ρε παληκάρια ήμαρτον δηλαδή, όχι και "θεά το Ευάκι" που την έχουν χαρακτηρίσει μερικοί! Ήμαρτον! Κόψτε κάτι! Και μην καρφώνεστε πια τόσο ξεδιάντροπα για το πιο γραφείο γλύφετε για να σας κάνει εκπτώσεις προσπαθώντας να βγάλετε σκάρτη την κριτική ενός νεοεμφανιζόμενου. Έλεος πια!

• Like
Αντιδράσεις: azazel

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
To money first έχει παίξει και σε μένα στις αρχές από ορισμένα κοριτσάκια. Δεν βγαίνει σκάρτη αν το έπραξε σε κάποιον που όπως γράφει και ο ίδιος είχε αχρησιμοποίητο νούμερο. Λογικό το βρίσκω να τα ζήτησε από την αρχή.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος ντόρος για μια αρνητική κριτική που αν το σκεφτείς περιγράφει μια αρνητική συμπεριφορά στην αρχή και το πιθανότερο να ήταν θετική κριτική αν δεν έφευγε ο τύπος. Επίσης η μπηχτή περί ουσιών δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούσε.

Κουρεύτηκες?  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
ΦΑΚΙΡΗ, όπως έγραψα και στην www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8776505#msg8776505]προηγούμενη σελίδα[/url], εγώ έγραψα την δική μου προσωπική άποψη, κι έκρινα την εξωτερική εμφάνιση της κοπέλας βάσει του δικού μου γούστου.

Το πως αξιολογεί κάποιος Α) την εμφάνιση και Β) τις υπηρεσίες μίας κοπέλας, είναι εντελώς στην δική του κρίση. Μπορεί μία που εσύ θεωρείς "κουκλάρα", εγώ να την βλέπω "μπάζο" - ή το αντίθετο. Το ίδιο συμβαίνει και με το σερβις διότι εμπλέκονται πολλοί παράγοντες και ενώ πχ εγώ δεν πέρασα καλά, εσύ να περάσεις σούπερ (ή να νομίσεις πως πέρασες σούπερ). Εγώ λοιπόν έγραψα οτι η κοπέλα έχει κορμί γαμευσιμο που κανεις δεν θα έλεγε όχι ("κορμί για αμαρτίες" όπως έγραψα χαρακτηριστικά), αλλά η φάτσα της, η μύτη της και το σχήμα της κεφάλας της ε, όχι ρε φίλε δεν μου άρεσαν. Δεν έχω δηλαδή το δικαίωμα να βρίσκω την εν λόγω πουτάνα "κάβλα στο σώμα" αλλά "άσχημη στο πρόσωπο"; Τόσο πολύ δηλαδή στεναχώρησα τον αρραβωνιάρη που αντέδρασε αμέσως επειδή του έθιξα την αγαπητικιά;

Και στο κάτω - κάτω, συγνώμη κιόλας, αλλά αν βρίσκετε (όσοι την βρίσκουν) την Eva τόσο "κουκλάρα" και "θεά" για να την πληρώσετε 140/ώρα x αρκετά επαναλλαμβανόμενα ραντεβού, ε λυπάμαι αλλά αυτό είναι το επίπεδο που σας αναλογεί και τέτοιες βίζιτες θα γαμάτε! Επιτέλους, ανεβείτε επίπεδο και αποκτήστε λίγο γούστο στις γυναίκες. Μπορεί κάποιους να τους βγάζει γούστα η Eva στο πήδημα ή να τους κάνει τα βίτσια - δεν με απασχολεί - και να θεωρούν οτι το σερβις της είναι σούπερ, αλλά ρε παληκάρια ήμαρτον δηλαδή, όχι και "θεά το Ευάκι" που την έχουν χαρακτηρίσει μερικοί! Ήμαρτον! Κόψτε κάτι! Και μην καρφώνεστε πια τόσο ξεδιάντροπα για το πιο γραφείο γλύφετε για να σας κάνει εκπτώσεις προσπαθώντας να βγάλετε σκάρτη την κριτική ενός νεοεμφανιζόμενου. Έλεος πια!

Τυπε,σκέψου ότι ο Φακιρης δεν έχει ούτε μια αρνητική κριτική για γυναίκα,μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι είναι το πουτανακι των νταβάδων για να παίρνει εκπτωσουλες...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.204
Πόντοι
34.538

Εγω εγραψα συγκεκριμενα πραγματα..

Σεβαστα οσα εγραψες,απλα για πρωτοεμφανιζομενο ειμαι επιφυλακτικος..
Θα δειξει η πορεια σου στο σαιτ..

Αλλες ποιες εχεις παρει γενικα στο ΑΘΛΗΜΑ?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Εγω εγραψα συγκεκριμενα πραγματα..

Σεβαστα οσα εγραψες,απλα για πρωτοεμφανιζομενο ειμαι επιφυλακτικος..
Θα δειξει η πορεια σου στο σαιτ..

Αλλες ποιες εχεις παρει γενικα στο ΑΘΛΗΜΑ?

Και ποιος είσαι εσύ που ζητάς να σου δώσει αναφορά?
Εσύ γιατί δεν γράφεις τις πραγματικές τιμές που σου κάνει το μιλφογραφειο?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.204
Πόντοι
34.538
Και ποιος είσαι εσύ που ζητάς να σου δώσει αναφορά?
Εσύ γιατί δεν γράφεις τις πραγματικές τιμές που σου κάνει το μιλφογραφειο?
Εαυ τραβα στα μπουρδελα στην ΑΘΗΝΑ..
Δεν εχεις θεση εδω πλεον..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Εαυ τραβα στα μπουρδελα στην ΑΘΗΝΑ..
Δεν εχεις θεση εδω πλεον..

Φακιρη πονάς,φταίει ο Πειραιάς...

Πες στον κόσμο του μπου για τις εκπτωσουλες και τις τιμές που παίρνεις μαζί με κάποιους ακόμα από το μιλφογραφειο,μην αποφεύγεις την ερώτηση!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.204
Πόντοι
34.538

Πες στον κόσμο του μπου για τις εκπτωσουλες και τις τιμές που παίρνεις μαζί με κάποιους ακόμα από το μιλφογραφειο,μην αποφεύγεις την ερώτηση!!!
Τα εχουμει πει λιγες σελιδες πιο πισω αυτα...

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Σεβαστα οσα εγραψες,απλα για πρωτοεμφανιζομενο ειμαι επιφυλακτικος.
ΦΑΚΙΡΗ κι εγώ είμαι επιφυλακτικός όσο αφορά τις επιλογές σου, αλλά δεν το έκανα θέμα. Και δεν μιλώ για το «γαμάω-ότι-βρω» γούστο (;) σου στις γυναίκες, αλλά για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις που έχεις κατά καιρούς εκφράσει για σεξουαλικές συνευρέσεις με αντρικούς κώλους.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.204
Πόντοι
34.538
ΦΑΚΙΡΗ κι εγώ είμαι επιφυλακτικός όσο αφορά τις επιλογές σου, αλλά δεν το έκανα θέμα. Και δεν μιλώ για το «γαμάω-ότι-βρω» γούστο (;) σου στις γυναίκες, αλλά για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις που έχεις κατά καιρούς εκφράσει για σεξουαλικές συνευρέσεις με αντρικούς κώλους.
Δεν μιλαμε για τα γουστα του καθενος αλλα για
τη προσφορα στο σαιτ.
Δες αριστερα ποσες κριτικες εχω γραψει, κλπ..

Αυτο εννοω οταν λεω θα φανει στη πορεια σου στο σαιτ..

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Δες αριστερα ποσες κριτικες εχω γραψει
Πωωω πωωω! 124 ε; Αλήθεια, πόσες από αυτές αφορούν αληθινές γυναίκες και πόσες από αυτές τις κριτικές ήταν πραγματικά χρήσιμες σε άλλους; Διότι αγαπητέ, όταν βγάζεις βίτσια με μπάζα που εγώ ούτε να τις χέσω ή με πουστρο-τρανσέξουαλ και οι βαθμολογίες σου είναι ως επί το πλείστον επαινετικές, τότε πως ακριβώς «βοηθάς»; Δια της μεθόδου της αποτροπής;

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Το ερώτημα είναι ποιοί ΔΕΝ παίρνουμε έκπτωση απ'αυτούς  :grin:
Αυτοί που δεν πάμε...η απάντηση  :2funny:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Ο Φακι δεν είναι κωλομπαρας!Απλώς κάνει sex με transformers που λέει κ ο Αza! :happy:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Ο Φακι δεν είναι κωλομπαρας!Απλώς κάνει sex με transformers και οτι αλλο τσουβαλι η μπαζο βρει!

Απαιτω να τιμηθει απο τους αντμιν γιατι ειναι μοναδικος και μας προσφερει στιγμες γελιου!!!

Μια μικρη πινελια κι απο μενα  :grin:

hh69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.215
Πόντοι
1.011
Προσωπικά δεν πιστεύω λέξη από την κριτική του τύπου.Κοίτα, αν σου έθιξα την αρραβωνιάρα ας μου το έλεγες νωρίτερα. Κάνε εσύ μια πρόχειρη λίστα με αυτές που έχεις δαγκάσει λαμαρίνα και πες μου «ρε φίλε μη γράφεις αρνητική κριτική για αυτές» να το ξέρω κι εγώ και να μην πληγώνω τα αισθήματα σου. Εντάξει;

Το έγραψα και στην κριτική αλλά μάλλον κάποιοι το προσπέρασαν. Από όσο είδα, η κοπέλα έχει κορμί για αμαρτίες, αλλά η μάπα της για τα δικά μου γούστα είναι Χ. Πώς να το κάνουμε, με το Ρωσοποντιακό κεφάλι, την μύτη και χαρακτηριστικά προσώπου Γεωργιανής / Αμπχάζιας, ε δεν την λες και όμορφη. Ίσως, εάν μπαίνοντας στο δωμάτιο με είχε στις γλύκες και στα χαμόγελα, να είχε κερδίσει εντυπώσεις και ίσως να μην ήμουν τόσο καυστικός στα σχόλιά μου, αλλά με τα μούτρα που με υποδέχτηκε, τη συμπεριφορά της και το υπεροπτικό υφάκι ‘…money first, you go shower…’ δεν μου άφησε περιθώρια.

Παλλήκαρε μην το παιδεύεις τόσο, η ιστορία σου μπάζει από παντού.
Η φάτσα της φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες ώστε να καταλάβεις αν είναι όμορφη για σένα ή όχι. Τώρα σε κάποια φάση πρέπει να ήσουν χαπακωμένος, είτε όταν έβλεπες τις φωτό είτε όταν πήγες από κοντά.

Μου αρέσει που έκατσες και έψαξες τις κριτικές μου ώστε να βρεις κάτι να πιαστείς και φυσικά επίλεξες να αγνοήσεις τίς αρνητικές κριτικές μου για κοπέλες του γραφείου,αλλά κατά την γνώμη σου γλύφω για εκπτώσεις.
Μου αρέσει που αναλώνεσαι σε νουθεσίες στα μέλη καλώντας τα να αναβαθμίσουν το γούστο τους κι εσύ επίλεξες να ψωνίσεις από το τοπικό γραφείο που είναι γνωστό για τις μετριότητες που φέρνει.

Χέστηκα αν θα γράψει κάποιος αρνητική κριτική για οποιαδήποτε εργαζόμενη, αλλά όπως ξεχωρίζουν ένας - δυό που αφήνουν συστηματικά αποθεωτικές κριτικές ειδικά για νέες κοπέλες του γραφείου, έτσι ξεχωρίζουν και κάποιοι αραδιάζουν παραμύθια για τον αντίθετο λόγο. Απλά είσαι τόσο αήτητος που διάλεξες λάθος στόχο και τώρα θα πρέπει να κάνεις νέο προφίλ αν θέλεις να έχεις την πιθανότητα να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.
Συγγνώμη αν έχεις κι εσύ κάποιο μαγαζί που δεν έχω αφήσει ακόμη λεφτά αλλά απλώς δεν έτυχε ακόμα. Φέρε κάτι καλό και εδώ είμαστε.

hh69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.215
Πόντοι
1.011
To money first έχει παίξει και σε μένα στις αρχές από ορισμένα κοριτσάκια. Δεν βγαίνει σκάρτη αν το έπραξε σε κάποιον που όπως γράφει και ο ίδιος είχε αχρησιμοποίητο νούμερο. Λογικό το βρίσκω να τα ζήτησε από την αρχή.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος ντόρος για μια αρνητική κριτική που αν το σκεφτείς περιγράφει μια αρνητική συμπεριφορά στην αρχή και το πιθανότερο να ήταν θετική κριτική αν δεν έφευγε ο τύπος. Επίσης η μπηχτή περί ουσιών δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούσε.
Ο όποιος ντόρος έγινε όχι για την αρνητική κριτική στην συγκεκριμένη εργαζόμενη αλλά στο ότι υπερέβαλε εαυτόν ο συγκεκριμένος βάζοντας στο μπλέντερ ότι αρνητικό κλισέ υπάρχει (μέχρι και σε ουσίες αναφέρθηκε όπως επισημαίνεις κι εσύ) και μας σέρβιρε μια εικονα εντελώς ξένη σε σχέση με αυτό που έχουμε γνωρίσει πολλοί εδώ μέσα.
Είτε λέει ψεμματα , είτε έκανε κάποια μεγάλη μαλακία από κοντά και τρόμαξε την κοπέλα και επικοινώνούσε με το γραφείο.
Απλά τον θεωρώ ακόμη έναν αναξιόπιστο χρήστη.

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
Μου αρέσει που έκατσες και έψαξες τις κριτικές μου
Τύπε, δεν έψαξα τίποτα, απλά τα σχόλιά σου στην κριτική ήταν χαρακτηριστικά και τα θυμάμαι. Έχω φωτογραφική μνήμη - θα με κατηγορήσεις και για αυτό τώρα; Εν πάση περιπτώσει, αν δεν σ’ αρέσει να διαβάζεις τις κριτικές μου, απλώς προσπέρασέ τις. Ή έστω αν θέλεις να ρίξεις την μπηχτή σου, μην ξεκαρφώνεσαι ρε συ τόσο άγαρμπα γιατί κάνεις μπαμ πως είσαι θιγμένος αγαπούλης. Στο κάτω - κάτω, αν νιώθεις άβολα και δεν σ’ αρέσει να γράφονται αρνητικά σχόλια για την αρραβωνιάρα σου, ε παντρέψου την επιτέλους και μη μας ζαλίζεις τ’ αρχίδια κάθε φορά ώστε να πρέπει να σου αποδεικνύουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.859
Πόντοι
2.586
Δεν μιλαμε για τα γουστα του καθενος αλλα για
τη προσφορα στο σαιτ.
Δες αριστερα ποσες κριτικες εχω γραψει, κλπ..

Αυτο εννοω οταν λεω θα φανει στη πορεια σου στο σαιτ..

Χωρις να θελω να σε λιβανισω ...εγω εχω ακουσει τα καλυτερα λογια  για σενα απο εργαζομενες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom