ΦΑΚΙΡΗ, όπως έγραψα και στην www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8776505#msg8776505]προηγούμενη σελίδα[/url], εγώ έγραψα την δική μου προσωπική άποψη, κι έκρινα την εξωτερική εμφάνιση της κοπέλας βάσει του δικού μου γούστου.Η πρωτη κριτικη ενος νεου μελους,παντα χαρακτηριζεται suspicious, ιδιως οταν ειναι αποθεωτικη η καταγγελτικη προς μια κοπελα.
Το πως αξιολογεί κάποιος Α) την εμφάνιση και Β) τις υπηρεσίες μίας κοπέλας, είναι εντελώς στην δική του κρίση. Μπορεί μία που εσύ θεωρείς "κουκλάρα", εγώ να την βλέπω "μπάζο" - ή το αντίθετο. Το ίδιο συμβαίνει και με το σερβις διότι εμπλέκονται πολλοί παράγοντες και ενώ πχ εγώ δεν πέρασα καλά, εσύ να περάσεις σούπερ (ή να νομίσεις πως πέρασες σούπερ). Εγώ λοιπόν έγραψα οτι η κοπέλα έχει κορμί γαμευσιμο που κανεις δεν θα έλεγε όχι ("κορμί για αμαρτίες" όπως έγραψα χαρακτηριστικά), αλλά η φάτσα της, η μύτη της και το σχήμα της κεφάλας της ε, όχι ρε φίλε δεν μου άρεσαν. Δεν έχω δηλαδή το δικαίωμα να βρίσκω την εν λόγω πουτάνα "κάβλα στο σώμα" αλλά "άσχημη στο πρόσωπο"; Τόσο πολύ δηλαδή στεναχώρησα τον αρραβωνιάρη που αντέδρασε αμέσως επειδή του έθιξα την αγαπητικιά;
Και στο κάτω - κάτω, συγνώμη κιόλας, αλλά αν βρίσκετε (όσοι την βρίσκουν) την Eva τόσο "κουκλάρα" και "θεά" για να την πληρώσετε 140/ώρα x αρκετά επαναλλαμβανόμενα ραντεβού, ε λυπάμαι αλλά αυτό είναι το επίπεδο που σας αναλογεί και τέτοιες βίζιτες θα γαμάτε! Επιτέλους, ανεβείτε επίπεδο και αποκτήστε λίγο γούστο στις γυναίκες. Μπορεί κάποιους να τους βγάζει γούστα η Eva στο πήδημα ή να τους κάνει τα βίτσια - δεν με απασχολεί - και να θεωρούν οτι το σερβις της είναι σούπερ, αλλά ρε παληκάρια ήμαρτον δηλαδή, όχι και "θεά το Ευάκι" που την έχουν χαρακτηρίσει μερικοί! Ήμαρτον! Κόψτε κάτι! Και μην καρφώνεστε πια τόσο ξεδιάντροπα για το πιο γραφείο γλύφετε για να σας κάνει εκπτώσεις προσπαθώντας να βγάλετε σκάρτη την κριτική ενός νεοεμφανιζόμενου. Έλεος πια!