Και απαντώ:Πάντως η απάντηση του γραφείου ήταν πραγματικά αποστομωτική
Αγαπητοί νταβατζήδες / εργαζόμενες τηλεφωνήτριες του εν λόγω κρεοπωλείου,
Μην προσπαθείτε να κουκουλώσετε μία ανοησία που έκανε μία από τις προς ενοικίαση πουτάνες σας, χρησιμοποιώντας ακόμη πιο ανόητες δικαιολογίες. Ασφαλώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω με ακρίβεια πόσοι ακύρωσαν ραντεβού με την συγκεκριμένη πουτάνα σας, θεωρώ όμως πως δεν είμαι ο μοναδικός. Εάν ήμουν ο μοναδικός που ακύρωσε ραντεβού, τότε αυτό θα ήταν αρκετά δυσάρεστο για δύο λόγους: Πρώτον διότι θα μπορούσατε να ξέρατε με ακρίβεια ποιος είμαι εγώ ο ένας και μοναδικός που ακύρωσε και δεύτερον επειδή αυτό θα ήταν μία απόδειξη πως το αγοραστικό σας κοινό δεν διαθέτει γούστο στις γυναίκες. Επειδή όμως είναι αρκετά δύσκολο να πείσετε πως στα δεκάδες ραντεβού που έχει κάνει η πουτάνα σας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πόλη δεν βρέθηκαν μερικοί να πουν «ρε που την βρήκατε αυτήν» και να ακυρώσουν, κι επειδή δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα υπήρχαν κι άλλα ζώα που να ανεχόταν τέτοια συμπεριφορά εις βάρος τους και θα πλήρωναν κιόλας, σας προτείνω στο εξής να περιοριστείτε σε συγνώμη προς το πελατολόγιό σας και ίσως (εάν είστε έξυπνοι) σε συστάσεις καλής συμπεριφοράς προς τις πουτάνες που ενοικιάζετε με την ώρα.
Αν και ως κρεοπωλείο δεν έχετε και την φήμη ότι φέρνετε ποιοτικό και φρέσκο προϊόν, εν τούτοις οι περισσότεροι από τους πελάτες σας συμφωνούν πως η ευγένειά σας στο τηλέφωνο είναι προσόν που μετρά υπέρ σας. Μην καταστρέψετε λοιπόν την καλή σας εικόνα (ως προς την ευγένεια προς τον πελάτη) επιχειρώντας να δικαιολογήσετε την αδιάφορη συμπεριφορά μίας προς ενοικίαση πουτάνας σας. Στο κάτω - κάτω, αν δεν της αρέσει να γλύφει πούτσες και να την ψεκάζουν ζεστά φλόκια στα μούτρα για €1000 ή για €1500 ή ακόμη περισσότερα που είναι η αμοιβή της ημερησίως, ας γυρίσει στο λασπωμένο χωριό της στην Ρωσική στέπα να κάνει κονσομασιόν στο τοπικό κωλόμπαρο με μεθύστακες πελάτες & άπλυτους εργάτες ή ας απασχοληθεί σε άλλο τομέα πχ στη φάμπρικα. Άντε γιατί από τότε που πήραν τα μυαλά τους αέρα και θεώρησαν πως είναι models (ενώ είδαν μπάνιο με μάρμαρο για πρώτη φορά στη ζωή τους στα ξενοδοχεία που εργάζονται), νομίζουν πως βρήκαν το δέντρο που φυτρώνει λεφτά. Να μάθουν λοιπόν, πως εφόσον πληρώνονται για να γαμηθούν, και θα χαμογελούν, και θα είναι πρόσχαρες κι ευγενικές και θα έχουν καλή κι ευγενική συμπεριφορά και θα κοιτούν τον πελάτη στα μάτια και όταν θα δέχονται ζεστά φλόκια στα μούτρα θα λένε «ευχαριστώ». Αν δεν θέλουν, έχει κι αλλού πορτοκαλιές.