mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.432
- Πόντοι
- 33.818
Για μένα τί έχει πάρει το αυτάκι σου;Χωρις να θελω να σε λιβανισω ...εγω εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για σενα απο εργαζομενες
Για μένα τί έχει πάρει το αυτάκι σου;Χωρις να θελω να σε λιβανισω ...εγω εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για σενα απο εργαζομενες
Για μένα τί έχει πάρει το αυτάκι σου;
Δεν λεμε κρατικά μυστικά
Εσυ τωρα παλι απο που ξεφυτρωσες? Ποιανου κλωνος εισαι? Και ξερεις και πληροφοριες απο κοπελες για ατομα εδω μεσα.
Γελασα πολυ με τα αστεια σου. Απο εδω και περα θα σε λεω αστειατοραΚαι εσύ πόσο ψάρι είσαι και τσίμπησες
Αρχηγέ, δεν μας τα λες καλά...Το ερώτημα είναι ποιοί ΔΕΝ παίρνουμε έκπτωση απ'αυτούς
Αυτοί που δεν πάμε...η απάντηση
Γελασα πολυ με τα αστεια σου. Απο εδω και περα θα σε λεω αστειατορα
Ε καλά είσαι και ,large εσύ Αυτοί αδερφέ είναι δώσε κι εμένα μπάρμπαΑρχηγέ, δεν μας τα λες καλά...
Δεν καταδέχτηκα ποτέ να πάρω έκπτωση, εκτός από μια φορά το 2010 (ακόμη την θυμάμαι γιατί ήταν η μοναδική), που πήγα μέχρι το ξενοδοχείο της κοπέλας, από κακή συνεννόηση κοπέλας - γραφείου δεν έγινε το ραντεβού, και, αφού μου ζήτησαν συγγνώμη, την επόμενη μέρα πήρα μια άλλη κοπέλα του ίδιου γραφείου με μισή τιμή.
Παιδες, λεω σημερα να παρω liberta black. απο οτι λετε ειναι πολυ καλη επι τω εργω...καμια γνωμη?
Λίγες έως ανύπαρκτες επιλογές στη μικρή μας πόλη. Σκέφτομαι μία επένδυση στην Victoria Ricci. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα....
έκανες τεστ;;Ενδιαφέρον επιλογή. Αρκετά θετικά αλλά και μερικά αρνητικά....ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Δεν μπόρεσα να πάω σήμερα με το χιόνι εδώ αν και το είχα αποφασίσει,έχασα τίποτε;Να πάω ή όχι;Ενδιαφέρον επιλογή. Αρκετά θετικά αλλά και μερικά αρνητικά....ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Ενδιαφέρον επιλογή. Αρκετά θετικά αλλά και μερικά αρνητικά....ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Ζητά 160 χωρίς cim που δεν το προσφέρει ούτε εξτρά.Με μπλοκάρισε μόλις της ζήτησα σέλφι να δω...Καλησπέρα ξέρουμε τίποτα για αυτήν την κοπέλα