Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να περνάτε καλά...
Γνωρίζει κάποιος για την ?
Φιλικά
Γνωρίζει κάποιος για την ?
Φιλικά
Καλά μιλάμε ολόιδια είναι....ακυρώστε το σύνεφο!σορρυ σορρυ,παρε κ συ
Πόσα έσκασες ρε θηρίο;Λοιπόν Παίδες, εγώ επανέρχομαι στην Mila VIP! Αφού ρώτησα, ξαναρώτησα… Έψαξα, Ξαναεψαξα… και συμπέρασμα δεν έβγαζα. Και μιας και το γραφείο της πόλης μας μάζεψε όλα τα μπάζα! Αίσχος, Αίσχος, Αίσχος!!! Πήρα την απόφαση και δοκίμασα και δεν το μετάνιωσα καθόλου!!!
Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες, περιποιημένη, αρκετά γυμνασμένη και με τρελή κωλάρα, μιλάμε για την ΚΩΛΑΡΑΑΑ!!!
Δεκτική σε όλα (εκτός από την πίσω κίνηση) με καλούτσικη πίπα και μεγάλη αντοχή στο σφυροκόπημα.
Πέρασα δυο υπέροχες Ώρες!!!
Πόσα έσκασες ρε θηρίο;
Λοιπόν Παίδες, εγώ επανέρχομαι στην Mila VIP! Αφού ρώτησα, ξαναρώτησα… Έψαξα, Ξαναεψαξα… και συμπέρασμα δεν έβγαζα. Και μιας και το γραφείο της πόλης μας μάζεψε όλα τα μπάζα! Αίσχος, Αίσχος, Αίσχος!!! Πήρα την απόφαση και δοκίμασα και δεν το μετάνιωσα καθόλου!!!
Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες, περιποιημένη, αρκετά γυμνασμένη και με τρελή κωλάρα, μιλάμε για την ΚΩΛΑΡΑΑΑ!!!
Δεκτική σε όλα (εκτός από την πίσω κίνηση) με καλούτσικη πίπα και μεγάλη αντοχή στο σφυροκόπημα.
Πέρασα δυο υπέροχες Ώρες!!!
Περισσότερες λεπτομέρεις ή ακόμη καλύτερα γράψε κριτική ώστε να μείνει.
Δεν υπάρχει προφίλ της κοπέλας για να γράψω κριτική, άλλα εκτός αυτού όσες φορές έγραψα για άλλες κοπέλες δεν ανέβηκαν ποτέ. Δεν ξέρω τι γίνετε!
Για τη Mila λέει ο παίκτης,όχι για τη γιαγιάκα
Δεν υπάρχει προφίλ της κοπέλας για να γράψω κριτική, άλλα εκτός αυτού όσες φορές έγραψα για άλλες κοπέλες δεν ανέβηκαν ποτέ. Δεν ξέρω τι γίνετε!
Καλώς αλλά μοιράσου καποια λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες και την συμπεριφορά της.
Ρωτάω γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την έχω πάρει την συγκεκριμένη πριν από 1-2 χρόνια αλλά είχε πολύ μέτρια απόδοση για τα λεφτά που ζητάει.
Αν πάλι θυμάμαι λάθος ίσως πάω σημερα.
Που το λεει?νέο γραφείο 5 σταρ εσκορτ λέει....
Κάποιος πρέπει να την έβρισε όμως και έχει τα μούτρα μέχρι το πάτωμα. Λέτε να την είπανε πουτάνα;στο news έχει λέει μία Ιβον ...τώρα τι να πω
20χρονη με λουκ 40αρας και ύφος σας περιμένω με στραπον....με της υγείας σας ....Κάποιος πρέπει να την έβρισε όμως και έχει τα μούτρα μέχρι το πάτωμα. Λέτε να την είπανε πουτάνα;
Τουλάχιστον δεν θα στενοχωρηθούμε όταν τους διώξει κι αυτούς το μπαζομονοπώλιο20χρονη με λουκ 40αρας και ύφος σας περιμένω με στραπον....με της υγείας σας ....