mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Και η γκόμενα είχε μεγαλύτερη μπυροκοιλιά από εμένα;Άσε τα μαύρα πρόβατα και τα κίτρινα ποδήλατα,για τον αγαπημένο φίλο σου και μαύρο μέλος μιλάω
Και η γκόμενα είχε μεγαλύτερη μπυροκοιλιά από εμένα;Άσε τα μαύρα πρόβατα και τα κίτρινα ποδήλατα,για τον αγαπημένο φίλο σου και μαύρο μέλος μιλάω
Και η γκόμενα είχε μεγαλύτερη μπυροκοιλιά από εμένα;
Για άλλη μια φορά τα top models ήρθαν για βίζιτα στη φτωχομάνα δήλαδή.....Θα τρίβουμε τις μπυροκοιλιές μας αντί για σεξ...σαν τις φώκιες στην Ανταρκτική... Είναι και ντερέκι; Μη βγάλει και αρχίδια στο τέλος....Ο μαύρος λέει ότι η κοιλιά της είναι σαν του Μπούξο,τουλάχιστον δεν είναι μπαουγκ αυτή
Για άλλη μια φορά τα top models ήρθαν για βίζιτα στη φτωχομάνα δήλαδή.....Θα τρίβουμε τις μπυροκοιλιές μας αντί για σεξ...σαν τις φώκιες στην Ανταρκτική... Είναι και ντερέκι; Μη βγάλει και αρχίδια στο τέλος....
Έχει και μια παγοκολώνα, μη την αφήνεις έξω. Ά, μην ξεχάσω και τη Μέρελιν, μια από τις μεγαλύτερες φόλες που έχω φάει.Η πόλη έχει 5 μπάζα,2 χοντρές γυφτορουμανα 1 που ξέχασε να πάρει σύνταξη και 1 με ψεύτικες φωτογραφίες,Η πόλη μας στα καλύτερα της!!!
ω ρε και να κάνει καλό σεξακι.πολυ μωρό πάντως!
κανε ονειρα τσοπανοφουρναρη αγαπουλη.λοιπον κλεινω ραντεβου εχθες με την παγοκολονα.χτυπαω πορτα γεια σου μωρακι.δεν λεει τιποτα ο παγος.μπαινω μεσα καθομαι στον καθρεφτη κ περιμενω αντιδραση πηδαη στο κρεβατη ο παγος κ περνη το κινητο στα χερια.μεταβολη κ δρομο ο μαυρος απο την παγοκολονα.Υ.Γ.δεν θα γαμησουμε ποτε σε αυτο το χωριο.ω ρε και να κάνει καλό σεξακι.πολυ μωρό πάντως!
Φυσιολογικότατα κιλά είχε η Sveta. Αν είσαι και εσύ της νοοτροπίας να παίζουμε ελληνορωμαική στο κρεβάτι απορώ γιατί πρέπει να πληρώνεις κιόλας.Πηγα και έκατσα. Αυτός που λεει για μπυροκοιλια μαλλον θεωρεί οτι η Svetta ειχε φυσιολογικά κιλά ... Σε καμία περίπτωση κοιλιά. Αλλά όντως παγοκολωνα κατευθείαν φερμενη από Σιβηρία... Σύντομα κριτικη.
Δε βγαίνει ο λογαριασμός και μάλλον δεν έχουν όλες δωμάτια. Άρα δεν έχεις πρόσβαση ούτε στη μετριότητα. Αντί να φέρουν τίποτα της προκοπής άρχισαν τα γυφτιλίκια....Διόρθωση, εξυπηρετεί το club incall αλλά όχι για όλες τις κοπέλες.
ποιες;Υπομονή παίδες,έρχονται 5 νέες αφήξεις που θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό για κανένα δίμηνο
Υ.γ Ρε σταματήστε να γαματε τα μπάζα μπας και πάρουν μπουλο από το χωριό μας,έλεος!!!
Ή ΆΦΙΞΗΥπομονή παίδες,έρχονται 5 νέες αφήξεις που θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό για κανένα δίμηνο
Υ.γ Ρε σταματήστε να γαματε τα μπάζα μπας και πάρουν μπουλο από το χωριό μας,έλεος!!!
Επειδή ζούμε σε μία πολύπλευρη κοινωνία έχω να πω τα εξήςΤζάμπα δίνει το μουνί της. Μόνο 300 ευρώ. Τρέξτε ......ευκαιρία από τις λίγες
Για να ζητούν τέτοιες τιμές σίγουρα κάποιος τις πληρώνειΤζάμπα δίνει το μουνί της. Μόνο 300 ευρώ. Τρέξτε ......ευκαιρία από τις λίγες