Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.795
Πόντοι
26.236
Η νοοτροπία που έχουν τα πουτανακια όταν ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη είναι ότι εκει θέλετε καθαρό στην ώρα 60 λεπτά sex αν γίνεται ...
Γι αυτό έχουν άσχημο mood για εκει . Αυτά είναι λόγια από εργαζόμενες που μου έχουν πει πολλές φορές .
Το mood της Θεσσαλονίκης με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο .
Αλιως ας έβαζαν 30 λεπτά sex + 30 τάβλι 100 € η 40 λεπτά sex κ 20 λεπτά μπιρίμπα 120 €.
Δε πάνε στο διάλο λέω εγώ που έχουν κ άποψη .
Κ λίγα με το μωρό μου τη Jessica παρακαλώ .χα χα χα άκου ακριβή !!!!

karamitros1751

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2018
Κριτικές
17
Like
808
Πόντοι
990
Φυσιολογικότατα κιλά είχε η Sveta. Αν είσαι και εσύ της νοοτροπίας να παίζουμε ελληνορωμαική στο κρεβάτι απορώ γιατί πρέπει να πληρώνεις κιόλας.
Σίγουρα για μοντελοκατασταση ειχε φυσιολογικό βαρος οκ. Αλλα οπως γραφτηκε και σε αλλες κριτικες 2-3 κιλα + τα χρειαζόταν.  Βέβαια εδω γραφουμε με υποκειμενικά οποτε το "φυσιολογικό " του καθενός είναι σχετικό.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Η νοοτροπία που έχουν τα πουτανακια όταν ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη είναι ότι εκει θέλετε καθαρό στην ώρα 60 λεπτά sex αν γίνεται ...
Γι αυτό έχουν άσχημο mood για εκει . Αυτά είναι λόγια από εργαζόμενες που μου έχουν πει πολλές φορές .
Το mood της Θεσσαλονίκης με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο .
Αλιως ας έβαζαν 30 λεπτά sex + 30 τάβλι 100 € η 40 λεπτά sex κ 20 λεπτά μπιρίμπα 120 €.
Δε πάνε στο διάλο λέω εγώ που έχουν κ άποψη .
Κ λίγα με το μωρό μου τη Jessica παρακαλώ .χα χα χα άκου ακριβή !!!!
Ελα μου ντε που θα εχουν και αποψη ενα κομματι κρεας ειναι! Ετσι οπως τα λες  δεν θα σε ευχαριστησει ποτε πουτανα γιατι την εχεις πιο κατω και απο σκυλι και να ξερεις τα καταλαβαινουν αυτα αμεσως

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.795
Πόντοι
26.236
Δεν κατάλαβες όμορφε .
Αυτές τα λένε όχι εγώ και αν δεν πας για 1 ώρα sex  γιατί πας ρε μεγάλε ???
Α και κάτι που θα το νιώσεις στην πορεία ...
Καλύτερα να μη σε ευχαριστήσουν παρά να σε δουλεύουν ...

karamitros1751

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2018
Κριτικές
17
Like
808
Πόντοι
990

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Έτσι είναι.  Αν είσαι μονοπώλιο κάνεις ο,τι γουσταρεις... Στο αθηναϊκό γραφείο που έχει ανταγωνισμό φερνουν άλλη κατηγορία.
Δεν νομίζω ότι η τακτική αυτή θα έχει καλό αποτέλεσμα.Η επικοινωνία κι ο επαγγελματισμός δεν αρκούν εάν το εμπόρευμα είναι τραγικό  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!

ΥΓ.Απορω διαχρονικα με τις πρακτικες αυτες...εστω οτι παω και ανοιγει αλλη ενω εχω φτιαχτει γι αυτην....τι?? θα μεινω???

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Τί, δεν θα είναι αυτή στις φωτό; Ένα σύννεφο για πέσω....γρήγορα....  :S :S :S
παικτουρα σε παρακολουθω οποτε τυχαινει κ πολυ σε γουσταρω.σου στελνω ενα πμ για τη συγκεκριμενη αν κ νομιζω θα το ξερεις το κολπακι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
παικτουρα σε παρακολουθω οποτε τυχαινει κ πολυ σε γουσταρω.σου στελνω ενα πμ για τη συγκεκριμενη αν κ νομιζω θα το ξερεις το κολπακι...

Καλα εγω λεω να την επισκευτω σε αλλον στελνεις το πμ γι αυτην?? :):)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom