kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Τράπεζα!!!Η Ivon στο viber δέχεται όλα τα αξιόλογα νομίσματα όπως δείχνει και το όνομα που ανάρτησαν
Τράπεζα!!!Η Ivon στο viber δέχεται όλα τα αξιόλογα νομίσματα όπως δείχνει και το όνομα που ανάρτησαν
Ανταλλακτήριο συναλλάγματοςΤράπεζα!!!
στο news έχει λέει μία Ιβον ...τώρα τι να πω
Ο γιος .....Η κόρη του Ιβάν?
Απο την αρχη σε αυτην πηγε το ματι μου..Το club βλέπω και τραβέλι έφερε....άντε και εις ανώτερα...
Απο την αρχη σε αυτην πηγε το ματι μου..
Πως με τραβανε!!!!!
Κατσε μη με προλαβει ο μαυρος..Πάρε αλεύρι και πάνε
αλευρομενος ειναι μονο φακιρης.Κατσε μη με προλαβει ο μαυρος..
Τα αποτσίγαρα στο τασάκι τα πετάμε να μη μυρίζουν :SΑυτή η Merry που μας έφεραν δεν την είχαν Αθήνα σαν Tanya2; Ή κάνω λάθος; Πάλι τα αποτσίγαρα του yourangels μας φόρτωσαν;
Όλα έγιναν εύκολα! Το ραντεβού κλείστηκε με τρία SMS. Η επίσκεψη έγινε στο δωμάτιο της κοπέλας σε γνωστό ξενοδοχείο στο βαρδάρη. Με υποδέχτηκε με κόκκινα sexy εσώρουχα και ζαρτιέρες. Ευγενική, ευγενικότατη, με πολύ καλά Αγγλικά. Μετά το ντουζάκι, Τσιμπούκι (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) χωρίς προφυλακτικό, απλά μου ζήτησε ευγενικά να μην την χύσω στο στόμα.
Γαμήσι σε όλες τις στάσεις και με ανεβασμένες στροφές, από ότι φαίνεται το γουστάρει. Επίσης και σε δαχτυλιασμα δεν λέει Όχι!
Σε δυο ώρες έριξα δυο υπέροχα μπαλάκια, χωρίς βιασύνες, χωρίς μα και μου!
Καλησπέρα σε όλους!!
είμαι σχετικά παλιός στο άθλημα αλλά τελευταία άρχισα να διαβάζω τα πόστ στο site. θα ξεκινήσω να γράφω και για τις τελευταίες εμπειρίες με τις κορασίδες σύντομα.
μια ερώτηση... γνωρίζει κανένας τι παίζει με την αυτή?
δεν βρήκα κάτι
Για 35άρηδες με μπυροκοιλιά τί θα πρότεινες; Δε ρωτάω για μένα, δεν είμαι 35...
:S :S :Sryanair
:S :S :S