GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Καλοοοοό!!!...αρωμα μαιμου απο Μαυρο!με λίγο αιθυλική αλκόολη με νότες γιασεμιού (σσ. αρωμα μαιμου απο μαυρο)
Λετε να αρχισω τις Louis Vuitton και τα Burberry ??
Καλοοοοό!!!...αρωμα μαιμου απο Μαυρο!με λίγο αιθυλική αλκόολη με νότες γιασεμιού (σσ. αρωμα μαιμου απο μαυρο)
παντα το παλευουμε γιατρε...να παρουμε το μαξ δυνατο....υγειες εμποριο!Καλά για έκπτωση νομίζω και εγώ ότι δεν παίζει για τα άλλα θα προσπάθήσω εντατικά όμως με τα κατάλληλα ΄΄επιχειρήματα΄΄
δεν χρειαζομαστε αυτες που δεν μπορουν να ερθουν....Πάντως μόλις αναακοινώθηκε ότι το κλιμάκιο του ΔΝΤ δεν θα έρθει στη ελλάδα λόγω αναβολής των πτήσεων.Μήπως να στείλουμε καμμιά άμαξα με τα καθαρόαιμα άλογα να παραλάβουν τις κορασίδες;
Καλοοοοό!!!...αρωμα μαιμου απο Μαυρο!
Λετε να αρχισω τις Louis Vuitton και τα Burberry ??
εμ!!!! τον επιασε στο μπουρου-μπουρου!!!με τον wings τι θα γίνει θα πάρει την ρεβανς
εμ!!!! τον επιασε στο μπουρου-μπουρου!!!
Ρε ηλίθιε δεν μου έκανες προσωπική επίθεση δίχως λόγο?δεν ασχολουμαι μαζί σου!
ναυτάκια που γ...με γιναν καπεταναίοι...
εσυ γαμας το θρεντ
αλλά έχασες τον πλεζουρα φαινεται και ψαχνεις παρέα, με τις υγειες σου
δεν προειδοποιησες ρώτησες να μάθεις ποιος είναι, τα γυρνας τώρα, αλλα έγραψες
αν προειδοποιουσες θα το έβλεπα διαφορετικα...
για την προσωπική επιθεση δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου απαντήσω, ισχυει το ιδιο για σενα
ναι είμαι αγαπούλης το παραδέχομαι και αγαπάω τα μουνια και σενα μαζι
για τα κορίτσια δεν έχω σχολιάσει πάντως, οπότε με μπερδευεις μέ κάποιον
Get a life ρε ηλίθιε!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!! μόνο τις ξανθιες ναυτακι, μόνο τις ξανθιες
μην το συνεχιζεις! μας ενημερωσες ότι υπάρχεις! μην γαμας και αυτό το θρεντ βλέπεις δεν θέλω να το τραβήξω
είναι γνωστο ποιος είσαι στο φορουμ και τι προσφερεις
με επιθέσεις και χυδαιολογια δεν προσφέρεις...
αν ψάχνεις αναγνώριση θα βρεις μονο στον θεο, οπως όλοι μας
ας σεβαστεις επιτέλους κάτι και ίσως λέω, ίσως να βρεις κάπου που να σε ανέχονται
καλά, λες και εγώ δεν της έχω πατήσει με κάποιοες άλλες
και κάποτε ενω ειπα no anal - no meeting και είχα και καυγα πάλι δεν το πηρα
ειμεθα και ευγενεις τρομάρα μας με τα μωρα ;)
παντως τα κοριτσια αναπαυονται τωρα...2 μερες οφφ... Εδω πλανάτ' ένα Μυστήριο: μήπως κυκλοφορούνε ήδη ανάμεσά μας;
και απο αυριο θα ερθουν ορεξατες!!!!
οποιος προλαβει...χεχεχε
Ξύπνησες?Tα εν οίκω Μη εν δημω!
Ε ναι...το πιθανολογησαμε αυτο....τι διαολο?! 2 μερες ρεπω?!Και ναι, κυκλοφορούν ήδη αναμεσά σας!!! ;)
Κρατάω μόνο το τελευταίο.την αγάπη μου! και σε σένα! δεν ασχολουμε μαζί σου οποτε άδικα βριζεις!και βλεπεις αν κανω λάθος το παραδεχομαι και ζητάω και συγνωμη όχι σαν εσενα ναυτακι
[size=14pt]έτσι δεν έχεις θεση εδώ τράβα αλλου σε ξαναλεω [/size]
Τραβα στο μεγαλο Club της πολης και τα λεμε !! ;)
Και κοψτε ρε μαγκες την κοντρα φτανει !!
Κρατάω μόνο το τελευταίο.
Δεν πρόκειται να ξαναπόστάρω σε αυτό το θρεντ και μόνο θα ενημερώνομαι. Oλίγον πούστικον! Μετα συγχωρήσεως!
Εννοείται ότι και δεν είναι δικό σου το φόρουμ, και δεν μπορείς να λογοκρίνεις το τι λένε οι άλλοι αλλά και ότι η φασιστική σου νοοτροπία πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή.
Αλλά ας είναι...
Συγνώμη από την ομύγηρη για την αναστάτωση... Σώπα καλέ! Ούτε μαλλί με μαλλί δεν πιαστήκατε!