Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Καλά για έκπτωση νομίζω και εγώ ότι δεν  παίζει για τα άλλα θα  προσπάθήσω εντατικά όμως με τα κατάλληλα ΄΄επιχειρήματα΄΄
παντα το παλευουμε γιατρε...να παρουμε το μαξ δυνατο....υγειες εμποριο!

Επισκέπτης
Πάντως μόλις αναακοινώθηκε ότι το κλιμάκιο του ΔΝΤ δεν θα έρθει στη ελλάδα λόγω αναβολής των πτήσεων.Μήπως να στείλουμε καμμιά άμαξα με τα καθαρόαιμα άλογα να παραλάβουν τις κορασίδες;

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Πάντως μόλις αναακοινώθηκε ότι το κλιμάκιο του ΔΝΤ δεν θα έρθει στη ελλάδα λόγω αναβολής των πτήσεων.Μήπως να στείλουμε καμμιά άμαξα με τα καθαρόαιμα άλογα να παραλάβουν τις κορασίδες;
δεν χρειαζομαστε αυτες που δεν μπορουν να ερθουν....
Μας αρκουν και αυτες που ΔΕΝ μπορουν να φυγουν!!!!! :grin: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με τον wings τι θα γίνει θα πάρει την ρεβανς :think: :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
παντως τα κοριτσια αναπαυονται τωρα...2 μερες οφφ...
και απο αυριο θα ερθουν ορεξατες!!!!
οποιος προλαβει...χεχεχε

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
δεν ασχολουμαι μαζί σου!
ναυτάκια που γ...με γιναν καπεταναίοι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ γαμας το θρεντ  :headbang: :headbang: :headbang:
αλλά έχασες τον πλεζουρα φαινεται και ψαχνεις παρέα, με τις υγειες σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν προειδοποιησες ρώτησες να μάθεις ποιος είναι, τα γυρνας τώρα, αλλα έγραψες
αν προειδοποιουσες θα το έβλεπα διαφορετικα...

για την προσωπική επιθεση δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου απαντήσω, ισχυει το ιδιο για σενα
ναι είμαι αγαπούλης :smitten: :smitten: το παραδέχομαι και αγαπάω τα μουνια και σενα μαζι :smitten: :smitten: :smitten:
για τα κορίτσια δεν έχω σχολιάσει πάντως, οπότε με μπερδευεις μέ κάποιον
Get a life ρε ηλίθιε!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!
μόνο τις ξανθιες ναυτακι, μόνο τις ξανθιες  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην το συνεχιζεις! μας ενημερωσες ότι υπάρχεις! μην γαμας και αυτό το θρεντ βλέπεις δεν θέλω να το τραβήξω
είναι γνωστο ποιος είσαι στο φορουμ και τι προσφερεις
με επιθέσεις και χυδαιολογια δεν προσφέρεις...
αν ψάχνεις αναγνώριση θα βρεις μονο στον θεο, οπως όλοι μας 

ας σεβαστεις επιτέλους κάτι και ίσως λέω, ίσως να βρεις κάπου που να σε ανέχονται :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε ηλίθιε δεν μου έκανες προσωπική επίθεση δίχως λόγο?

Ή μήπως παρεξηγήθηκες που είπα την Vanessa ξενέρωτη? :2funny: :jerking:

Τι να λέμε τώρα ....
Τώρα όλα τα άλλα δικαιολογίες για να καλύψεις τα κόμπλεξ σου και τα ψυχολογικά σου ξεσπάσματα...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
την αγάπη μου! και σε σένα! δεν ασχολουμε μαζί σου οποτε άδικα βριζεις!και βλεπεις αν κανω λάθος το παραδεχομαι και ζητάω και συγνωμη όχι σαν εσενα ναυτακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι δεν έχεις θεση εδώ τράβα αλλου σε ξαναλεω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Tα εν οίκω Μη εν δημω!  :idiot:  :2funny:

καλά, λες και εγώ δεν της έχω πατήσει :grin: :grin: με κάποιοες άλλες  :2funny: :2funny:
και κάποτε ενω ειπα no anal - no meeting :2funny: :2funny: :2funny:και είχα και καυγα πάλι δεν το πηρα :headbang: :headbang: :headbang:

ειμεθα και ευγενεις τρομάρα μας με τα μωρα ;)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
παντως τα κοριτσια αναπαυονται τωρα...2 μερες οφφ... Εδω πλανάτ' ένα Μυστήριο: μήπως κυκλοφορούνε ήδη ανάμεσά μας;
και απο αυριο θα ερθουν ορεξατες!!!!
οποιος προλαβει...χεχεχε

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
την αγάπη μου! και σε σένα! δεν ασχολουμε μαζί σου οποτε άδικα βριζεις!και βλεπεις αν κανω λάθος το παραδεχομαι και ζητάω και συγνωμη όχι σαν εσενα ναυτακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=14pt]έτσι δεν έχεις θεση εδώ τράβα αλλου σε ξαναλεω [/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κρατάω μόνο το τελευταίο.
Δεν πρόκειται να ξαναπόστάρω σε αυτό το θρεντ και μόνο θα ενημερώνομαι.

Εννοείται ότι και δεν είναι δικό σου το φόρουμ, και δεν μπορείς να λογοκρίνεις το τι λένε οι άλλοι αλλά και ότι η φασιστική σου νοοτροπία πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή.
Αλλά ας είναι...

Αν αυτή είναι η γνώμη των περισσοτέρων τότε είναι σεβαστή.
Γιατί όσο δεν σου τα ψάλουνε ένα χεράκι τότε σιωπηρά επιθυμούν να είναι το θρεντ κλειστό κλαμπ 3-4 ατόμων ανακυκλωμένων γνώσεων οπότε και στασιμότητας.
Είναι γνωστό ότι σαν ράτσα επιθυμούμε την "συντεχνιακή κοντόφθαλμη μικροπολιτική του μάγκα της περιοχής" από την "ανοιχτόμυαλη εξωστρεφή πρόοδο" ... και μάλιστα απορούμε με τους άλλους που μας θεωρούνε οπισθοδρομικούς!!! :2funny:
Ο ΓΑΠ ελπίζω να μας στρώσει τα κωλαράκια ολίγον...

Συγνώμη από την ομύγηρη για την αναστάτωση...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τραβα στο μεγαλο Club της πολης και τα λεμε !! ;)

Και κοψτε ρε μαγκες την κοντρα φτανει !! :tickedoff:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αν και πάλι αρχισε τις μπουρδολογιες ο sirtimid! αν μας φερει την προοδο να τον καλωσορίσουμε στην παρεά μας,ειδικα τώρα που κατάφερε και ζητησε μια φορα συγνωμη στην ζωη του! :headbang: :headbang:
απλά για μένα δεν έχει αξια η γνωμη του,προς το παρον τουλαχιστον, ας μην έχει και η δική μου γι'αυτον!
αλλά και πάλι η κοντρα τελος!
btw to forum ανηκει σε όλους που το σεβονται και επιθυμουν να συμμετεχουν, εδώ κάναμε αγώνα να πεισουμε τον αλλόν
να ποστάρει να ποστάρεις και εσύ λοιπον! δεν χρειάζεσαι την αδεια κανενός!
Τραβα στο μεγαλο Club της πολης και τα λεμε !! ;)
Και κοψτε ρε μαγκες την κοντρα φτανει !! :tickedoff:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Κρατάω μόνο το τελευταίο.
Δεν πρόκειται να ξαναπόστάρω σε αυτό το θρεντ και μόνο θα ενημερώνομαι. Oλίγον πούστικον!  :grin: Μετα συγχωρήσεως!

Εννοείται ότι και δεν είναι δικό σου το φόρουμ, και δεν μπορείς να λογοκρίνεις το τι λένε οι άλλοι αλλά και ότι η φασιστική σου νοοτροπία πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή.
Αλλά ας είναι...

Συγνώμη από την ομύγηρη για την αναστάτωση... Σώπα καλέ! Ούτε μαλλί με μαλλί δεν πιαστήκατε!  :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Εχουμε ιδρωσει κυριολεκτικα, να καταφερουμε σε αυτο το θρεντ να γραφει κοσμος, και ΝΑ ΜΗΝ ειναι κλαμπ 3-4 ατομων!!!!
Και παλι, εδω μεσα ποσταρουν με συχνοτητα ΜΟΝΟ καμια 10-12 ατομα, οι 3-4 εκ των οποιων είναι απο ΑΘΗΝΑ!!!!!!

Η "σιωπη", ειναι πραξη συνειδησης! Για να μην αδικησω! Γιατι προφανως υπαρχει προιστορια που ΔΕΝ γνωριζω!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom