GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Λυσσαξες πια!!!!!και το κουλουράκι μόνο στο δευτερο meeting επίσης
Λυσσαξες πια!!!!!και το κουλουράκι μόνο στο δευτερο meeting επίσης
και εχει και κατι τεμαχια κατω αυτο το καιρο...κατι μου λεει οτι θα μας βγει σε καλο η τεφρα της ισλανδιας... οσο αναβαλλονται οι πτησεις για τα βορεια, τα κοριτσια που ξεμεινανε στο μεγαλοχωρι τι θα κανουνε και που θα πανε ???ολο και καμια βολτα κατα το χωριο μας δε θα περασουνε???
καλα εκανε αυτη και πηγε...μακαρι αλλά ακόμα και η Solia τελικα νότια πήγε ...
κλαψ....σνιφ....!!!!μακαρι αλλά ακόμα και η Solia τελικα νότια πήγε ...
παιδιά μια βοήθεια. να πάω στη βανέσσα? . όποιος έχει άποψη- εικόνα ευπρόσδεκτη. ή να το παίξω κορώνα γράμματα σε Paris? γίνεται πανικός εκεί...παίχτη...
το πρωι εγραψε ο φτερουγας....αμα μπει και δει το ποστ σου, θα σου απαντησει!!!παιδιά μια βοήθεια. να πάω στη βανέσσα? . όποιος έχει άποψη- εικόνα ευπρόσδεκτη. ή να το παίξω κορώνα γράμματα σε Paris? γίνεται πανικός εκεί...
σας ευχαριστώ
μη βιαζεσαι για βανεσσα...θα ναι δω μεχρι της 26 συμφωνα με απολυτα διασταυρωμενες πληροφοριες!!!παιδιά μια βοήθεια. να πάω στη βανέσσα? . όποιος έχει άποψη- εικόνα ευπρόσδεκτη. ή να το παίξω κορώνα γράμματα σε Paris? γίνεται πανικός εκεί...
σας ευχαριστώ
κάτι είδα για μέχρι 22/4μη βιαζεσαι για βανεσσα...θα ναι δω μεχρι της 26 συμφωνα με απολυτα διασταυρωμενες πληροφοριες!!!
για τις δυσκολες και πολυωρες αναμονες, συνιστω:γίνεται πανικός εκεί...
το θέμα είναι να μην πάω στην πάρις και παίζω το κομπολόι κατά την διάρκεια της συνάντησης...για τις δυσκολες και πολυωρες αναμονες, συνιστω:
για τον απλουστατο λογο οτι υπαρχουν αλλα σιγουρακια που φευγουν νωριτερααα.... προλαβετε!!!κάτι είδα για μέχρι 22/4
για ποιο λόγο πιστεύεις ότι πρέπει να περιμένω?
μη βιαζεσαι για βανεσσα...θα ναι δω μεχρι της 26 συμφωνα με απολυτα διασταυρωμενες πληροφοριες!!!
Αυτο, στην Συγχρονη Οικονομικη διδασκεται σαν Project Management....για τον απλουστατο λογο οτι υπαρχουν αλλα σιγουρακια που φευγουν νωριτερααα....
Μάλλον για crisis management μου φαίνεταιΑυτο, στην Συγχρονη Οικονομικη διδασκεται σαν Project Management....
εδω που λες....καπως ετσι μοιαζει!Μάλλον για crisis management μου φαίνεται