You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αυτο, στην Συγχρονη Οικονομικη διδασκεται σαν Project Management....
ετσι,ετσι αντε να ανεβασουμε το επιπεδο...Μάλλον για crisis management μου φαίνεται
γορίλας? συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω ποια εννοείς?Συναγωνιστες εγω αυριο εχω βαλει στοχο τον "γοριλα". Διαβασα μονο καλες κριτικες και μου εχει γινει και λιγο εμμονη ιδεα. Αν τον πετυχω θα ενημερωσω αμεσα γιατι ξερω οτι και αλλοι θελουν να πανε...
συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω οικονομία...είμαι της θετικής κατεύθυνσηςετσι,ετσι αντε να ανεβασουμε το επιπεδο...
και μ;aλλον ο φίλος busterd έχει δίκιο ...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Oυτ' αυτά τα βλέπω να φεύγουν, Μιλήσιε! Χρονοδιακόπτη στο πορτοφόλι χρειαζώμαστε!για τον απλουστατο λογο οτι υπαρχουν αλλα σιγουρακια που φευγουν νωριτερααα.... προλαβετε!!!
Επισκέπτης
Aποστολή εξετελεσθη επιτυχώς με όλα τα παρελκόμενα.Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανεβάσω αργοτερα
καλό είναι να έχουμε χαβά... η καλοπροαίρετη πλάκα από φίλους είναι πάντα αποδεκτήPapaki, μήπως προτιμάς... την ποταμιά! Ξέρεις... είμαι της πλάκας εγώ!
τα λέμε
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Τελειο!!!!thiseas να της δωσεις χαιρετισματα και μετα περνα και απο τον Προκρουστη για ενα τεντωμα !!! ;)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
αντε , με τις ευχες ολων....Μη μασας τιποτα!Συναγωνιστες εγω αυριο εχω βαλει στοχο τον "γοριλα". Διαβασα μονο καλες κριτικες και μου εχει γινει και λιγο εμμονη ιδεα. Αν τον πετυχω θα ενημερωσω αμεσα γιατι ξερω οτι και αλλοι θελουν να πανε...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Γιατρε? δωσε μας τουλαχιστον ενα ονομα ωσοτου ανεβασεις κριτικη...μας εφαγε η απορια!Aποστολή εξετελεσθη επιτυχώς με όλα τα παρελκόμενα.Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανεβάσω αργοτερα
Επισκέπτης
εχω δοκιμάσει τις δυο βανέσσες απο LL και την άλλη με τις ψευτικες φωτογραφίες
Η πρώτη επιπέδου 9 και βάλε ή άλλη εκτός απο την εμφάνιση που είναι καλύτερη απο τις φωτογραφίες είναι σαν να αγκαλιάζεις ενα πιτσος (μην μπερδευτείς με το ΄΄ι΄΄)
Η πρώτη επιπέδου 9 και βάλε ή άλλη εκτός απο την εμφάνιση που είναι καλύτερη απο τις φωτογραφίες είναι σαν να αγκαλιάζεις ενα πιτσος (μην μπερδευτείς με το ΄΄ι΄΄)
Επισκέπτης
Πάντως απορώ πως η λικα ηρθε χωρις την λιντα αφου απο ότι θυμάμαι αυτές μένουν μαζί στο ιδιο χωριο και δεν πανε πουθενά η μια χωρις την άλλη
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Mετα απο έντονο αγώνα για να βρούμε κοινή ωρα , τίμησα την vanessa ή όπως αλλιώς την λένε γιατι στα άπταιστα λιθουανικά που ξέρω κάτι άλλο έπιαε το αυτί μου την ώρα που μιλόυσε στο κινητό εν μέσω της αγωνιστικής διάρκειας.Όπως καταλαβαίνετε μετά απο αυτό όλα κύλησαν πολύ ομαλά και μετά απο τον έντονο ερωτικό αγώνα εν μέσω κινητού και fashion tv έφυγα με ένα πλατύ χαμόγελο για το πόσο ''ευτυχισμένος'' ένιωσα.
εχω δοκιμάσει τις δυο βανέσσες απο LL και την άλλη με τις ψευτικες φωτογραφίες
Πρεπει να μην χωραγε το χαμογελο στο προσωπο σου Παιχτη αυτη την φορα γιατι εαν με την πρωτη ηταν πλατυ και με τα γραφωμενα σου τωρα πρεπει να ηταν Τρισδιαστατο !!!
Επισκέπτης
παλι ως λικα αλλά αν θυμαμαι ακλά με το models companion
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K