Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Συναγωνιστες εγω αυριο εχω βαλει στοχο τον "γοριλα". Διαβασα μονο καλες κριτικες και μου εχει γινει και λιγο εμμονη ιδεα. Αν τον πετυχω θα ενημερωσω αμεσα γιατι ξερω οτι και αλλοι θελουν να πανε...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
thiseas να της δωσεις χαιρετισματα και μετα περνα και απο τον Προκρουστη για ενα τεντωμα !!! ;)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Μην ανησυχεις θα σε δικαιολογησω, θα της πω οτι εφυγες γιατι φοβηθηκες... το ντους

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Συναγωνιστες εγω αυριο εχω βαλει στοχο τον "γοριλα". Διαβασα μονο καλες κριτικες και μου εχει γινει και λιγο εμμονη ιδεα. Αν τον πετυχω θα ενημερωσω αμεσα γιατι ξερω οτι και αλλοι θελουν να πανε...
γορίλας? συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω ποια εννοείς?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

Επισκέπτης
Aποστολή  εξετελεσθη επιτυχώς με όλα τα παρελκόμενα.Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανεβάσω αργοτερα

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Papaki, μήπως προτιμάς... την ποταμιά:grin:  Ξέρεις... είμαι της πλάκας εγώ!  :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πω πωωω...μπλεξαμε τα μπουτια μας με τις Βανεσες....κριτικες για 3 διαφορετικες Βανεσες...!!!! :grin: :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αντε , με τις ευχες ολων....Μη μασας τιποτα!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Aποστολή  εξετελεσθη επιτυχώς με όλα τα παρελκόμενα.Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανεβάσω αργοτερα
Γιατρε? δωσε μας τουλαχιστον ενα ονομα ωσοτου ανεβασεις κριτικη...μας εφαγε η απορια! :2funny:

Επισκέπτης
εχω δοκιμάσει τις δυο βανέσσες απο  LL και την άλλη με τις ψευτικες φωτογραφίες
Η πρώτη επιπέδου 9 και βάλε ή άλλη εκτός απο την εμφάνιση που είναι καλύτερη απο τις φωτογραφίες είναι σαν να αγκαλιάζεις ενα πιτσος (μην μπερδευτείς με το ΄΄ι΄΄)

Επισκέπτης
Πάντως απορώ πως η λικα ηρθε χωρις την λιντα αφου απο ότι θυμάμαι αυτές μένουν μαζί στο ιδιο χωριο και δεν πανε πουθενά η μια χωρις την άλλη

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mετα απο έντονο αγώνα για να βρούμε κοινή ωρα , τίμησα την vanessa ή όπως αλλιώς την λένε γιατι στα άπταιστα λιθουανικά που ξέρω κάτι άλλο έπιαε το αυτί μου την ώρα που μιλόυσε στο κινητό εν μέσω της αγωνιστικής διάρκειας.Όπως καταλαβαίνετε μετά απο αυτό όλα κύλησαν πολύ ομαλά και μετά απο τον έντονο ερωτικό αγώνα εν μέσω κινητού και fashion tv έφυγα με ένα πλατύ χαμόγελο για το πόσο ''ευτυχισμένος'' ένιωσα.

εχω δοκιμάσει τις δυο βανέσσες απο  LL και την άλλη με τις ψευτικες φωτογραφίες
Η πρώτη επιπέδου 9 και βάλε ή άλλη εκτός απο την εμφάνιση που είναι καλύτερη απο τις φωτογραφίες είναι σαν να αγκαλιάζεις ενα πιτσος (μην μπερδευτείς με το ΄΄ι΄΄)

Πρεπει να μην χωραγε το χαμογελο στο προσωπο σου Παιχτη αυτη την φορα γιατι εαν με την πρωτη ηταν πλατυ και με τα γραφωμενα σου τωρα πρεπει να ηταν Τρισδιαστατο !!! :grin: :grin: :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Την καλημερα μου στο θρεντ
H Lika, ως τι ειχε ξαναερθει παλιοτερα...με τι ονομα?

Επισκέπτης
παλι ως λικα αλλά αν θυμαμαι ακλά με το models companion

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007