wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δεν ηρθε κάτι & φεύγω, sorry, έχει μπάλα.αν θέλεις τσέκαρε το pm σου
Δεν ηρθε κάτι & φεύγω, sorry, έχει μπάλα.αν θέλεις τσέκαρε το pm σου
Απίστευτο!!!!! αυτο κι αν ειναι καζο!!!Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει αιματηρό επεισόδιο...η κάθοδος των Ρώσων!
Χαζομάρα του....αν μας διαβαζει, ας προσεξει στο μελλον, γιατι κακο κανει καλο δεν κανει!!!Στα σοβαρά τώρα χωρίς αστεία, ήθελα νά 'ξερα [size=13pt]ποιός [/size]παραμυθιάζει τα κορίτσια με αστυνομικές ιστορίες
οκ αλλά σου έστειλα χθες 2ο μήνυμα. Αν θέλεις τσέκαρέ τοΔεν ηρθε κάτι & φεύγω, sorry, έχει μπάλα.
Μπα....αυτόν τον "εξαφάνισε" η Νέσσα!!!!Απίστευτο!!!!! αυτο κι αν ειναι καζο!!!
Κι εγω νομιζα οτι κλεφτηκε με τον Αλεξ....γιατι εξαφανιστηκε και αυτος και το συνδυασα!!!!
της πήρα και τις δύο παίχτη ξεχωριστα! χθες την Paris και σήμερα την Vanessa μόνο το ντουετάκι που είχα κανονισμένο μετά το meeting με βανεσσα σήμερα ακυρώθηκε!Μακάρι....γιατί πολύ στρεσαρισμένο τον έχω κόψει τελευταία!!!!
Εσένα το "νουμεράκι" τελείωσε?
Τα καλύτερα κορίτσα έχετε επάνω τώρα!!!!
Δεν ακούω παράπονα!!!!
Ο δε φτερούγας...την έκατσε την βάρκα!!!!
Α ρε τι σου έμελε να πάθεις!!!!
Τα 10ρια σύννεφο.....είπαμε βρε παί
χτη...όχι και έτσι!!!!
Απίστευτο!!!!! αυτο κι αν ειναι καζο!!!
Κι εγω νομιζα οτι κλεφτηκε με τον Αλεξ....γιατι εξαφανιστηκε και αυτος και το συνδυασα!!!!
Η Ρίγα είναι στην Εσθονία ή στην Λιθουανία?
Μα Φαινεται!!!!! ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ!!! ΚΟΥΚΛΟΣ!!!της πήρα και τις δύο παίχτη ξεχωριστα! χθες την Paris και σήμερα την Vanessa
καλημερα σε ολους...ΕΤΣΙ ΠΡΌΕΔΡΕ!
http://[URL unfurl="true"]www.lib.utexas.edu/maps/europe/latvia_rel98.jpg[/img[/URL]]
[/quote]