Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ρε καραγκιοζη φιρδημιδη, εσυ δεν ρωτουσες λεπτομέριες προχθες για καποιον στο θρεντ των αθηνων! αλλά σου έσβησαν το ποστ!
εγώ το είδα όμως! αν δεν μπορεις να έχεις την στοιχειωδη εχεμυθια να μην ασχολείσαι με το σπορ αυτό!
αυτό το ξεχασες? να την ταίσης την γατα σου γιατί είναι η μονη που δίνει αξία στη γνωμη σου!
εσυ ξεκινας τους καυγαδες! τράβα αλλου στo έχω πει και άλλη φορα! και μην γράφεις εδώ ουτε με κλωνους σου!
βρες τον πλεζουρα και ξεκινηστε τα συνηθισμένα σας!
όπου μπαίνεις γαμας τα θρεντ με τα κομπλεξ σου αλλά και τους φίλους και εχθρούς σου που ακολουθουν κατα πόδας!
αν θες να συμμετεχεις να προσεχεις πως μιλας ενω εγώ δεν σε προκάλεσα και πιο πολυ χιουμοριστικα σου απαντησα εσυ
το τραβας! μπες στο πνευμα αλλιως φυγε! την πλακιτσα μας κανουμε εδώ και ενημερώνουμε τιποτα άλλο!

να τα κάνεις διφραγκα τα ρέστα και να τα κρατησεις!
Προσωπικά δεδομένα?
Από πότε?

Δεν θα ακολούθησεις την γνώμη μου? ... η γάτα μου κλαίει ήδη!

Και τουλάχιστον σε "ενημερωτικά" θέματα μην βγάζετε τα κόμπλεξ σας ... έχετε άλλα να το κάνετε.
Κάποιοι είστε συνεχως έτοιμοι για καβγά πέρα ότι κάνετε πουτάνα τα θέματα ... και μετά ζητάτε και τα ρέστα!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Χθες βρέθηκα με την Barbie  για δεύτερα φορά. Η πρώτη φορά που την είδα ήταν καλή αλλά η δεύτερη ήταν από τις καλύτερες συνευρεύσεις μου με τουριστριά. Αποκορύφωμα της βραδιάς όταν σε ένα διαλειματάκι μας μου την έπαιζε και ξαφνικά με κοιτάει λάγνα και μου λέει "θέλω να κάτσω πάνω του" και κάθεται με την μικρή τους σούφρα..... Απίστευτη φάση με μία κοπέλα που πραγματικά της αρέσει το σεξ.
Όσο για το ερώτημα Paris ή Vanessa, [size=20pt]η απάντηση είναι μία ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ[/size].

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
κούκλε τελικά μόνο εσυ δεν έφαγες κουλουράκι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το έπαιξε λίγο δύσκολη στην αρχή και όντως μιλάμε για πολύ στενή τρυπίτσα αλλά μέτα όλο κώλο ήθελε  :rockon: :rockon:
Τα είδα όλα!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Προεδρε,
σου εθιξε ο geopas το πιθηκι, και το αλλαξες? :2funny:
Σου το αποκαλεσε αφρικανο και ασχημο...!!!
Ο δικος του οντως ειναι αλανιαρης ρεγκε-τυπακι!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Οφ τόπικ αλλά ο καλύτερος Jack είναι εδώ(στα πιο δύσκολα)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
είναι και cinephille  :rockon: :rockon: :rockon: οι παίχτες
και ο κουκλος ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
puthagora, χαιρομαι που περασες καλα... :rockon:
αλλα μου εμεινε μια απορια και θα στην ρωτησω...γιατι λες ΔΕΝ τηρηθηκαν οι υπηρεσιες, αφου τα πηρες ολα???! :think:

Επισκέπτης
Eγώ πάντως έκανα προκράτηση με vanessa κάτι σαν το τελικό με τον ΑΡΗ που κάνουν προεγγραφές.
Τώρα πως θα γυρίσω δεν ξέρω , κυπελλούχος ή γιαουρτομένος

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Eγώ πάντως έκανα προκράτηση με vanessa κάτι σαν το τελικό με τον ΑΡΗ που κάνουν προεγγραφές.
Τώρα πως θα γυρίσω δεν ξέρω , κυπελλούχος ή γιαουρτομένος
καπου ψιλοχαλαστηκα με τον χαμο και το μικρον του διημερου...δεν ξερω

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
3 ειναι οι μερες Προεδρα και μαλλον θα γινουν παραπανω !! ;)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Ακους Αλεξ????????
κι αλλος, κι αλλος... :2funny: :2funny:
Γράψε έναν ακόμα. Αλλά κατά τα άλλα πέρασα υπέροχα. Θα αναρτήσωμεν κριτική μόλις μπόρεσουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Με ξεζούμισε η άτιμη. Και είμεθα και μιας κάποιας ηλικίας....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλά, λες και εγώ δεν της έχω πατήσει :grin: :grin: με κάποιοες άλλες  :2funny: :2funny:
και κάποτε ενω ειπα no anal - no meeting :2funny: :2funny: :2funny:και είχα και καυγα πάλι δεν το πηρα :headbang: :headbang: :headbang:

ειμεθα και ευγενεις τρομάρα μας με τα μωρα ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
καλά, λες και εγώ δεν της έχω πατήσει :grin: :grin: με κάποιοες άλλες  :2funny: :2funny:
και κάποτε ενω ειπα no anal - no meeting :2funny: :2funny: :2funny:και είχα και καυγα πάλι δεν το πηρα :headbang: :headbang: :headbang:

ειμεθα και ευγενεις τρομάρα μας με τα μωρα ;)
Και που είσαι ακόμα!!!!!
Δηλ. για να καταλάβω.....
Η μικρή έγινε φίρμα και "παίζει"?
Από το 2ο ραντεβού και μετά κουλούρι? :think:
Βρε ουστ από εδώ....το κάνατε και ct το βλαχαδερό!!!!
Βρε μάγκες....τι πληρώνετε? :headbang: :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom