ρε καραγκιοζη φιρδημιδη, εσυ δεν ρωτουσες λεπτομέριες προχθες για καποιον στο θρεντ των αθηνων! αλλά σου έσβησαν το ποστ!
εγώ το είδα όμως! αν δεν μπορεις να έχεις την στοιχειωδη εχεμυθια να μην ασχολείσαι με το σπορ αυτό!
αυτό το ξεχασες? να την ταίσης την γατα σου γιατί είναι η μονη που δίνει αξία στη γνωμη σου!
εσυ ξεκινας τους καυγαδες! τράβα αλλου στo έχω πει και άλλη φορα! και μην γράφεις εδώ ουτε με κλωνους σου!
βρες τον πλεζουρα και ξεκινηστε τα συνηθισμένα σας!
όπου μπαίνεις γαμας τα θρεντ με τα κομπλεξ σου αλλά και τους φίλους και εχθρούς σου που ακολουθουν κατα πόδας!
αν θες να συμμετεχεις να προσεχεις πως μιλας ενω εγώ δεν σε προκάλεσα και πιο πολυ χιουμοριστικα σου απαντησα εσυ
το τραβας! μπες στο πνευμα αλλιως φυγε! την πλακιτσα μας κανουμε εδώ και ενημερώνουμε τιποτα άλλο!
να τα κάνεις διφραγκα τα ρέστα και να τα κρατησεις!
εγώ το είδα όμως! αν δεν μπορεις να έχεις την στοιχειωδη εχεμυθια να μην ασχολείσαι με το σπορ αυτό!
αυτό το ξεχασες? να την ταίσης την γατα σου γιατί είναι η μονη που δίνει αξία στη γνωμη σου!
εσυ ξεκινας τους καυγαδες! τράβα αλλου στo έχω πει και άλλη φορα! και μην γράφεις εδώ ουτε με κλωνους σου!
βρες τον πλεζουρα και ξεκινηστε τα συνηθισμένα σας!
όπου μπαίνεις γαμας τα θρεντ με τα κομπλεξ σου αλλά και τους φίλους και εχθρούς σου που ακολουθουν κατα πόδας!
αν θες να συμμετεχεις να προσεχεις πως μιλας ενω εγώ δεν σε προκάλεσα και πιο πολυ χιουμοριστικα σου απαντησα εσυ
το τραβας! μπες στο πνευμα αλλιως φυγε! την πλακιτσα μας κανουμε εδώ και ενημερώνουμε τιποτα άλλο!
να τα κάνεις διφραγκα τα ρέστα και να τα κρατησεις!
Προσωπικά δεδομένα?
Από πότε?
Δεν θα ακολούθησεις την γνώμη μου? ... η γάτα μου κλαίει ήδη!
Και τουλάχιστον σε "ενημερωτικά" θέματα μην βγάζετε τα κόμπλεξ σας ... έχετε άλλα να το κάνετε.
Κάποιοι είστε συνεχως έτοιμοι για καβγά πέρα ότι κάνετε πουτάνα τα θέματα ... και μετά ζητάτε και τα ρέστα!!!