Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε καραγκιοζη φιρδημιδη, εσυ δεν ρωτουσες λεπτομέριες προχθες για καποιον στο θρεντ των αθηνων! αλλά σου έσβησαν το ποστ!
εγώ το είδα όμως! αν δεν μπορεις να έχεις την στοιχειωδη εχεμυθια να μην ασχολείσαι με το σπορ αυτό!
αυτό το ξεχασες? να την ταίσης την γατα σου γιατί είναι η μονη που δίνει αξία στη γνωμη σου!
εσυ ξεκινας τους καυγαδες! τράβα αλλου στo έχω πει και άλλη φορα! και μην γράφεις εδώ ουτε με κλωνους σου!
βρες τον πλεζουρα και ξεκινηστε τα συνηθισμένα σας!
όπου μπαίνεις γαμας τα θρεντ με τα κομπλεξ σου αλλά και τους φίλους και εχθρούς σου που ακολουθουν κατα πόδας!
αν θες να συμμετεχεις να προσεχεις πως μιλας ενω εγώ δεν σε προκάλεσα και πιο πολυ χιουμοριστικα σου απαντησα εσυ
το τραβας! μπες στο πνευμα αλλιως φυγε! την πλακιτσα μας κανουμε εδώ και ενημερώνουμε τιποτα άλλο!

να τα κάνεις διφραγκα τα ρέστα και να τα κρατησεις!
Get a life ρε ηλίθιε!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!
Τι θα γίνει επιτέλους με την πάρτη σας?
Έχετε μπουρδελέψει το φόρουμ και αυτό είναι το μόνο ον τόπικ που κάνετε συνεχώς.

Συμμετέχω σε ένα θρεντ το οποίο ασχολείται με ενημέρωση + κουτσομπολιό περί CT και αυτό μόνο κάνω.
ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ 100% ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ!!!
Και κομπλεξικός και για μπαν δηλαδή...
Τόσο κομπλεξικός που να ξεκινάς καβγάδες δίχως λόγο.

Και ποιος σου είπε ότι μου σβήστηκε ποστ?
Όπως πάντα κάνεις λάθος... :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε βλάκα θέλει πολύ μυαλό για να ξέρει κάποιος ότι τις γαμάει και ένας μπασκετμπολίστας και ένας εφοριακός και ένας αστυνόμος και ... και ...
Χιλιάδες (ή κια δεκάδες χιλιάδες) απο αυτούς δεν υπάρχουν ρε ηλίθιε?
Ή θα βγει αυτός που το έκανε και θα πει "Εγώ είμαι!"??? :jerking:

Αλλά αντί να λες ευχαριστώ που τουλάχιστον κάποιος ενημερώνει για το μεγάλο στόμα κάποιων τσουλιών που τα κάνατε "κυρίες" και προειδοποιεί για το μεγάλο τους στόμα ... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ!!!
Παρακμή και κόμπλεξ μαζί ...

Νομίζω δε ότι είσαι και αγαπούλης ... εσύ δεν έλεγες ότι δεν είναι υποτιμητικό να είσαι πόρνη και συμπαθείς τα τσουλιά??? ... ε συγνώμη, τις πουτάνες εννοούσα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν ασχολουμαι μαζί σου!
ναυτάκια που γ...με γιναν καπεταναίοι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ γαμας το θρεντ  :headbang: :headbang: :headbang:
αλλά έχασες τον πλεζουρα φαινεται και ψαχνεις παρέα, με τις υγειες σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν προειδοποιησες ρώτησες να μάθεις ποιος είναι, τα γυρνας τώρα, αλλα έγραψες
αν προειδοποιουσες θα το έβλεπα διαφορετικα...

για την προσωπική επιθεση δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου απαντήσω, ισχυει το ιδιο για σενα
ναι είμαι αγαπούλης :smitten: :smitten: το παραδέχομαι και αγαπάω τα μουνια και σενα μαζι :smitten: :smitten: :smitten:
για τα κορίτσια δεν έχω σχολιάσει πάντως, οπότε με μπερδευεις μέ κάποιον
Get a life ρε ηλίθιε!
μόνο τις ξανθιες ναυτακι, μόνο τις ξανθιες  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην το συνεχιζεις! μας ενημερωσες ότι υπάρχεις! μην γαμας και αυτό το θρεντ βλέπεις δεν θέλω να το τραβήξω
είναι γνωστο ποιος είσαι στο φορουμ και τι προσφερεις
με επιθέσεις και χυδαιολογια δεν προσφέρεις...
αν ψάχνεις αναγνώριση θα βρεις μονο στον θεο, οπως όλοι μας 

ας σεβαστεις επιτέλους κάτι και ίσως λέω, ίσως να βρεις κάπου που να σε ανέχονται :headbang: :headbang: :headbang:

Get a life ρε ηλίθιε!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
κουκλε έρχεται και η julia-69 είσαι έτοιμος :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ναι...το εχω δει καιρο τωρα..
Κατσε να ρθει βεβαια!!! ολο λεει, και στο τελος δεν...
Βεβαια, εχω ακουσει πολυ αντικρουομενες αποψεις, και δεν εχω ψηθει!!!
θα δω..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
απο προεγγραφες πως παμε???      ;)

Επισκέπτης
Στις προεγγραφές μήπως πρέπει να ζητήσουμε έκπτωση ή να ΄΄μπούμε΄΄ απο την καλή ΄΄θύρα΄΄

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
περιμένεις ακύρωση ή να μεγαλώσει η διαρκεια του τουρ ;) έχει και το "συνεφο" από την ισλανδια τώρα!
αλλά μάλλον δεν θα πάρεις τίποτα από αυτα τα εξτρα που ζητας παίχτη!  :2funny: :2funny: :2funny:
Στις προεγγραφές μήπως πρέπει να ζητήσουμε έκπτωση ή να ΄΄μπούμε΄΄ απο την καλή ΄΄θύρα΄΄

Επισκέπτης
Λοιπόν για τις δύο κυρίες lika & linda έχουν ξαναέρθει με άλλο πρακτορείο αλλά δεν θυμάμαι ποιο.Ωστόσο θυμάμαι ότι είχα κλείσει την λίντα και όταν μπήκα στο δωμάτιο ήταν και οι δυο μαζί και δεν έφευγε καμμία επιμένοντας για ντουο.Φυσικά μετά απο πολλά παζάρια και με 300ευρο τις πήρα και τις δύο.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες καμμία δεκαετία πριν ειδικά της λικα αφού και οι δύο μου εξομολογήθηκαν τότε ότι έχουν περάσει τα τριάντα άρα βάλε 35 και άνωείναι παντρεμένες και παίζει πολύ φτώχια στην πολη τους οπότε ανάγκάστηκαν να βγούν στο εξωτερικό ΄΄εργάτριες΄΄΄.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
περιμένεις ακύρωση ή να μεγαλώσει η διαρκεια του τουρ ;) έχει και το "συνεφο" από την ισλανδια τώρα!
αλλά μάλλον δεν θα πάρεις τίποτα από αυτα τα εξτρα που ζητας παίχτη!  :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορεί και λίγο...παραπάνω!!!!! :grin: :grin: :grin:
Για τα άλλα σίγουρα.... ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το λες και μόνος σου! αυτες παίζουν σε άλλη κατηγορία!  :2funny:
αλλό τα θηρία και τα τιγράκια και άλλο οι θείες :headbang: :headbang:
αλλά αν τα καταφέρεις και πάρεις αυτα τα έχτρα που ζητας μάλλον θα "πηδηχτούμε" όλοι από το παραθυρο :grin: :grin: :grin:
αλλά ποτε δεν ξέρεις :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπόν για τις δύο κυρίες lika & linda έχουν ξαναέρθει με άλλο πρακτορείο αλλά δεν θυμάμαι ποιο.Ωστόσο θυμάμαι ότι είχα κλείσει την λίντα και όταν μπήκα στο δωμάτιο ήταν και οι δυο μαζί και δεν έφευγε καμμία επιμένοντας για ντουο.Φυσικά μετά απο πολλά παζάρια και με 300ευρο τις πήρα και τις δύο.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες καμμία δεκαετία πριν ειδικά της λικα αφού και οι δύο μου εξομολογήθηκαν τότε ότι έχουν περάσει τα τριάντα άρα βάλε 35 και άνωείναι παντρεμένες και παίζει πολύ φτώχια στην πολη τους οπότε ανάγκάστηκαν να βγούν στο εξωτερικό ΄΄εργάτριες΄΄΄.

Επισκέπτης
Δύο πόρτες έχει η ζωή δύο και η vanessa.Tώρα μετά απο τόση ηφαιστειακή σκόνη που θα έχει αναπνεύσει θα της βάλω το κατάλληλο προσάναμα (50ευρώ) και θα γίνει ενεργό ηφαίστειο.ΑΝ κατά λάθος δεν ανάψει τότε με λίγο αιθυλική αλκόολη με νότες γιασεμιού (σσ. αρωμα μαιμου απο μαυρο)δεν θα μου αντισταθεί σε τίποτα

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oσο προαναμα και να βαλεις δεν αρκη αδελφε !!! :P
Αν σε κανει κεφι θα τον βαλει μονη της στον κωλο της !!! ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Οκ...δώστης τότε υπνωτικό και τίποτα άλλο!!! :jerking:
Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε!!! :headbang:

Επισκέπτης
Μεγάλε μετά απο τόσους που έχουν πάρει δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κέφι κάποιον που τον βλέπουν για μια ώρα.Αλλωστε μας θεωρούν περαστικούς που το μόνο που μπορούν να έχουν απο μας είναι τα 200 ευρώ.Το σεξ δεν τους λείπει φαντάζομαι γκόμενους ωραίους μπορούν να έχουν το μόνο που τους λείπει είναι τα λεφτά και επειδή ξέρουν ότι χορηγό απο αυτη την δουλειά στην ελλάδα δεν μπορούν να χουν ότι ρπάξει ο κωλος τους καλό είναι με το αζημίωτο φυσικά.
Στο κάτω κάτω αυτό δεν ψάχνουμε όλοι εμείς εδώ μέσα

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ok Γρηγορακι με την ευχη μου και με την Νικη !!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Καλά για έκπτωση νομίζω και εγώ ότι δεν  παίζει για τα άλλα θα  προσπάθήσω εντατικά όμως με τα κατάλληλα ΄΄επιχειρήματα΄΄

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom