Get a life ρε ηλίθιε!ρε καραγκιοζη φιρδημιδη, εσυ δεν ρωτουσες λεπτομέριες προχθες για καποιον στο θρεντ των αθηνων! αλλά σου έσβησαν το ποστ!
εγώ το είδα όμως! αν δεν μπορεις να έχεις την στοιχειωδη εχεμυθια να μην ασχολείσαι με το σπορ αυτό!
αυτό το ξεχασες? να την ταίσης την γατα σου γιατί είναι η μονη που δίνει αξία στη γνωμη σου!
εσυ ξεκινας τους καυγαδες! τράβα αλλου στo έχω πει και άλλη φορα! και μην γράφεις εδώ ουτε με κλωνους σου!
βρες τον πλεζουρα και ξεκινηστε τα συνηθισμένα σας!
όπου μπαίνεις γαμας τα θρεντ με τα κομπλεξ σου αλλά και τους φίλους και εχθρούς σου που ακολουθουν κατα πόδας!
αν θες να συμμετεχεις να προσεχεις πως μιλας ενω εγώ δεν σε προκάλεσα και πιο πολυ χιουμοριστικα σου απαντησα εσυ
το τραβας! μπες στο πνευμα αλλιως φυγε! την πλακιτσα μας κανουμε εδώ και ενημερώνουμε τιποτα άλλο!
να τα κάνεις διφραγκα τα ρέστα και να τα κρατησεις!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!
Τι θα γίνει επιτέλους με την πάρτη σας?
Έχετε μπουρδελέψει το φόρουμ και αυτό είναι το μόνο ον τόπικ που κάνετε συνεχώς.
Συμμετέχω σε ένα θρεντ το οποίο ασχολείται με ενημέρωση + κουτσομπολιό περί CT και αυτό μόνο κάνω.
ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ 100% ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ!!!
Και κομπλεξικός και για μπαν δηλαδή...
Τόσο κομπλεξικός που να ξεκινάς καβγάδες δίχως λόγο.
Και ποιος σου είπε ότι μου σβήστηκε ποστ?
Όπως πάντα κάνεις λάθος...
Ρε βλάκα θέλει πολύ μυαλό για να ξέρει κάποιος ότι τις γαμάει και ένας μπασκετμπολίστας και ένας εφοριακός και ένας αστυνόμος και ... και ...
Χιλιάδες (ή κια δεκάδες χιλιάδες) απο αυτούς δεν υπάρχουν ρε ηλίθιε?
Ή θα βγει αυτός που το έκανε και θα πει "Εγώ είμαι!"???
Αλλά αντί να λες ευχαριστώ που τουλάχιστον κάποιος ενημερώνει για το μεγάλο στόμα κάποιων τσουλιών που τα κάνατε "κυρίες" και προειδοποιεί για το μεγάλο τους στόμα ... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ!!!
Παρακμή και κόμπλεξ μαζί ...
Νομίζω δε ότι είσαι και αγαπούλης ... εσύ δεν έλεγες ότι δεν είναι υποτιμητικό να είσαι πόρνη και συμπαθείς τα τσουλιά??? ... ε συγνώμη, τις πουτάνες εννοούσα!!!