Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τι εχετε παθει με τα πιθηκια και τους γοριλες στις φωτο σας???
:2funny: :2funny: :2funny:
Και ο Προεδρος μαιμου εχει!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.692
Πόντοι
25.165
Paris η Vanessa LL ιδου η απορια, αν και κλεινω προς την δευτερη. ακουω αποψεις.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ιδία αποψη δεν εχω....απ'οτι διαβαζω...οκ?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ο δικός μου είναι Τζαμαϊκανός και αλάνι!!!!
Ο δικός του αφρικανός και....άσχημος!!!!
Το πιάνεις το υποννοούμενο? ;)
:grin: :grin: :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny:
ναι, αλλα τι σας επιασε στα καλα καθουμενα....

σαφως πιο ομορφος ο δικος σου...ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
με συγχωρεις αλλά εγώ προτιμώ τον Jack! :headbang:
εντάξει τον young jack του easy rider :rockon: :rockon: :rockon:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μιλάς από προσωπική πείρα φίλε?
Τις έχεις πάρει και τις τρεις?
Για κάνε μια ανάλυση σε περικαλώ!!!!!!
Και οι τρεις έχουν τρελά σώματα.
Για διαφορετικά όμως γούστα η καθεμία.

Barbie - Τρελό πεταχτό κωλαράκι, τέλειο φυσικό βυζάκι αλλά μάλλον μικρό με τα σημερινά fake πλαστικά δεδομένα. Απίστευτη συμμετοχή, μεγάλες καύλες, τέλειο τσιμπούκι, ελαφρώς χαζοχαρούμενη αλλά πολύ πρόσχαρη.
Paris - Τρελό κώλος πιο νορμάλ σχήματος, σχεδόν ανύπαρκτο βυζί που όμως δένει με το σωματότυπο της. Πολύ καλή συμμετοχή με πολύ καλή πίπα, πολύ καλό κοινωνικό επίπεδο.
Vanessa - Τρελό μινιον κωλαράκι(το αγαπημένο μου), τέλειο πλαστικό βυζί επιπέδου playmate. Δεν λέει όχι, είναι πανέμορφη, μέτριο εώς απλά υποφερτό τσιμπούκι. Τυπάκι μοντέρνο.

Με την Paris πέρασα τέλεια και με ανέβασε πολύ σαν άντρα γιατί νομίζω ότι δέσαμε, η Vanessa μάλλον θέλει δούλεμα να αποδώσει (κάτι που εγώ ψιλοβαριέμαι να κάνω, εξάλλου εγώ πρέπει να "λαμβάνω" που πληρώνω και όχι αυτή) και η Barbie είναι μέσα στην κοριτσίστικη καύλα.
Η Paris είναι σωστή επαγγελματίας με την καλή έννοια, η Vanessa πανέμορφη αλλά υστερεί σε επιδόσεις σε σχέση με τα άλλα δύο τέρατα ... συνιστώ Barbie!!! :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Barbie - Τρελό πεταχτό κωλαράκι, τέλειο φυσικό βυζάκι αλλά μάλλον μικρό με τα σημερινά fake πλαστικά δεδομένα. Απίστευτη συμμετοχή, μεγάλες καύλες, τέλειο τσιμπούκι, ελαφρώς χαζοχαρούμενη αλλά πολύ πρόσχαρη.
Paris - Τρελό κώλος πιο νορμάλ σχήματος, σχεδόν ανύπαρκτο βυζί που όμως δένει με το σωματότυπο της. Πολύ καλή συμμετοχή με πολύ καλή πίπα, πολύ καλό κοινωνικό επίπεδο.
Vanessa - Τρελό μινιον κωλαράκι(το αγαπημένο μου), τέλειο πλαστικό βυζί επιπέδου playmate. Δεν λέει όχι, είναι πανέμορφη, μέτριο εώς απλά υποφερτό τσιμπούκι. Τυπάκι μοντέρνο.

Με την Paris πέρασα τέλεια και με ανέβασε πολύ σαν άντρα γιατί νομίζω ότι δέσαμε, η Vanessa μάλλον θέλει δούλεμα να αποδώσει (κάτι που εγώ ψιλοβαριέμαι να κάνω, εξάλλου εγώ πρέπει να "λαμβάνω" που πληρώνω και όχι αυτή) και η Barbie είναι μέσα στην κοριτσίστικη καύλα.
Η Paris είναι σωστή επαγγελματίας με την καλή έννοια, η Vanessa πανέμορφη αλλά υστερεί σε επιδόσεις σε σχέση με τα άλλα δύο τέρατα ... συνιστώ Barbie!!! :2funny:
φανταζομαι οτι ολες σε προσκυνησαν τυπε φιρδιμιδη!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καταρχήν απάτησες την πανεμορφη γκομενα σου? :headbang: με τρεις :rockon: :rockon: :rockon: κιολας! δεν τα κάνεις εσύ αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: ενας εκλεπτισμενος κυριος αλλα θυμάμαι ότι δεν είσαι κυριος οποτε αστο...
η γνωμη σου καταγραφηκε αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα την ακούσουμε!
και μην αποκαλυπτεις προσωπικα δεδομένα άλλων, ΕΛΕΟΣ...

να περνας καλα!
μην αρχισετε καυγαδες εδώ να πάτε αλλου

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
καταρχήν απάτησες την πανεμορφη γκομενα σου? :headbang: με τρεις :rockon: :rockon: :rockon: κιολας! δεν τα κάνεις εσύ αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: ενας εκλεπτισμενος κυριος αλλα θυμάμαι ότι δεν είσαι κυριος οποτε αστο...
η γνωμη σου καταγραφηκε αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα την ακούσουμε!
και μην αποκαλυπτεις προσωπικα δεδομένα άλλων, ΕΛΕΟΣ...

να περνας καλα!
μην αρχισετε καυγαδες εδώ να πάτε αλλου
Προσωπικά δεδομένα?
Από πότε?

Δεν θα ακολούθησεις την γνώμη μου? ... η γάτα μου κλαίει ήδη!

Και τουλάχιστον σε "ενημερωτικά" θέματα μην βγάζετε τα κόμπλεξ σας ... έχετε άλλα να το κάνετε.
Κάποιοι είστε συνεχως έτοιμοι για καβγά πέρα ότι κάνετε πουτάνα τα θέματα ... και μετά ζητάτε και τα ρέστα!!!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Καλά πώς γίνεται κ πετυχαίνω όλες τις γκόμενες έξω.. Μάλλον κυκλοφορώ πολύ στο κέντρο..
Λοιπόν την Τρίτη τ' απόγευμα βλέπω μια ομορφούλα ξανθιά γαλανομάτα μ' ωραίο σωματάκι ν' ανεβαίνει βιαστικά τον πεζόδρομο της Ναυαρίνου κοιτώντας δεξιά-αριστερά σαν χαμένη.. Την παίρνω από πίσω (με την καλή έννοια..) κ με το που στρίβει στο στενό για Ιπποδρομίου την πλησιάζω κ πάω να της μιλήσω, αλλά πρότου προλάβω με ρωτάει αυτή με σχετικά καλά αγγλικά, αλλα με χαρακτηριστική ρωσική προφορά: "Do you know where is Monastiriou st.?"
Της λέω ότι είναι καλύτερα ν' ανέβει προς τα πάνω προς την Εγνατία κ να πάρει ταξί από κει, γιατί δεν είναι κοντά.. Κ της είπα ν' ανεβούμε μαζί γιατί κι εγώ πήγαινα κατα κει..
Αυτά τα 2-3 λεπτά που πηγαίναμε προς Εγνατία, προσπάθησα να σπάσω τον πάγο κ να πιάσω κουβέντα, αλλά ήταν πολλή ψυχρή κι αγχωμένη.. Ούτε τ' όνομά της μου 'πε, αλλα μου 'πε ότι ήρθε για διακοπές (κ καλά).. Από μέσα μου σκέφτηκα: "λες να 'ναι της δουλειάς με τόσες ρωσίδες που 'χουμε εδώ..", αλλά είπα "μπα καμιά τουρίστρια θα 'ναι"..
Τώρα παρακολουθώντας τα λεγόμενα εδώ είπα να ρίξω μια ματιά σ' αυτήν την Μπάρμπι, αν κ δεν έχει μεγάλο βυζί όπως μ' ενδιαφέρει, κ τι να δω.. Η ρωσιδούλα που της έδειξα τον δρόμο τις προάλλες.. Οπότε υποθέτω ότι πήγαινε στο ξενοδοχείο κ βιαζόταν να προλάβει κάποιο ραντεβού.. Τώρα σαν γκόμενα έχω να πω ότι έχει όμορφο πρόσωπο αν κι εμένα δε μου πολυαρέσουν οι ρωσίδες.. Μου φάνηκε ότι έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη, γιατί μου φάνηκαν φουσκωμένα.. Απορώ γιατί δεν έβαλε κ στο στήθος, γιατί στις φωτο που βλέπω, μου φαίνεται μικρό.. Αν είχε βάλει κ σιλικόνη στο στήθος κι ήταν μεγαλύτερο θα 'ταν οπωσδήποτε στις επιλογές μου.. Τώρα έχω να πω ότι είναι αρκετά όμορφη, αλλά δεν έχει το σώμα που θέλω..
Κ μου φάνηκε μικροκαμωμένη σχετικά.. Πάντως 1,70 δεν είναι με τίποτα..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Αψογος και πολυ περιεκτικος !!
Μπραβο Παιχτη !!

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Χθες βρέθηκα με την Barbie  για δεύτερα φορά. Η πρώτη φορά που την είδα ήταν καλή αλλά η δεύτερη ήταν από τις καλύτερες συνευρεύσεις μου με τουριστριά. Αποκορύφωμα της βραδιάς όταν σε ένα διαλειματάκι μας μου την έπαιζε και ξαφνικά με κοιτάει λάγνα και μου λέει "θέλω να κάτσω πάνω του" και κάθεται με την μικρή τους σούφρα..... Απίστευτη φάση με μία κοπέλα που πραγματικά της αρέσει το σεξ.
Όσο για το ερώτημα Paris ή Vanessa, η απάντηση είναι μία ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Νατα νατα της το εφαγε το πολυ στενο κωλαρακι και ο puthagoras !!! :grin: :grin: :grin:
Ευγε !!! :rockon:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Νατα νατα της το εφαγε το πολυ στενο κωλαρακι και ο puthagoras !!! :grin: :grin: :grin:
Ευγε !!! :rockon:
Το έπαιξε λίγο δύσκολη στην αρχή και όντως μιλάμε για πολύ στενή τρυπίτσα αλλά μέτα όλο κώλο ήθελε  :rockon: :rockon:
Τα είδα όλα!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom